Pronađeno: 8057

Napredno pretraživanje

Re: Statistike

:haha: :hehe: :lol:
Postao/la doro
22 vel 2018, 09:33
 
Forum: Općenito o Bayernu
Tema: Statistike
Odgovori: 115
Pogledano: 5627

Re: [20/02/2018] Bayern -:- Besiktas

Je li isla ekipa na tekmu? Išla je ekipa bilo je super kako prije tekme(u gradu) tako i na samoj tekmi atmosfera(turčina koda smo u turskoj) :mrgreen: 1 pol jako loše,ukočeni,neki igrači dezorjentirani puno velikih grešaka prije svega Vidala u sredini i Hummelsa u obrani,gol smo dali baš u največoj...
Postao/la doro
22 vel 2018, 09:24
 
Forum: Liga Prvaka 2017-18
Tema: [20/02/2018] Bayern 5:0 Besiktas
Odgovori: 30
Pogledano: 320

Re: Bundesliga Saison 2017./2018.

Reus je baš tragičan...da ga nisu sjebale ozljede bio bi vjerojatno najbolje lijevo krilo na svijetu :cry:
Postao/la doro
19 vel 2018, 16:10
 
Forum: Bundesliga
Tema: Bundesliga Saison 2017./2018.
Odgovori: 140
Pogledano: 2064

Re: [20/02/2018] Bayern -:- Besiktas

Tako je..bit će mrzlo :problem:
Postao/la doro
19 vel 2018, 16:07
 
Forum: Liga Prvaka 2017-18
Tema: [20/02/2018] Bayern 5:0 Besiktas
Odgovori: 30
Pogledano: 320

Re: JUPP ŠPEKNES NOVI TRENER BAYERNA!

Gerd Muller napisao:Bayern Munchen u posljednjih 50 utakmica pod vodstvom Heynckesa:

46 pobjeda
2 neriješene
2 poraza
134 postignuta gola
34 primljena
:legendo:



Taj trener pojma nema samo zna sa Bayernom veli plonker :lol: :lol: :lol:
Postao/la doro
19 vel 2018, 16:05
 
Forum: Općenito o Bayernu
Tema: JUPP ŠPEKNES NOVI TRENER BAYERNA!
Odgovori: 171
Pogledano: 2366

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Da plonker u 2 tekme a radi se konkretno o drugoj u barci gdje smo ukupno vodili 7:0 ;)
Postao/la doro
19 vel 2018, 16:04
 
Forum: Transferi
Tema: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!
Odgovori: 9190
Pogledano: 194322

Re: [17/02/2018] Wolfsburg -:- Bayern

melodyne napisao:Jel moguce da ljudi misle da je Ribery zasluzio crveni karton zbog onog slucajnog udaranja?! :shock: :lol: Da mu je lupio samarcinu i slicno pa ajde ovako je vec malo smesno.


Nije ovo je bio čisti žuti karton...
Postao/la doro
19 vel 2018, 16:00
 
Forum: Bundesliga 2017-18
Tema: [17/02/2018] Wolfsburg 1:2 Bayern
Odgovori: 26
Pogledano: 201

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Ne podcjenjujem al taj lik je po meni precjenjen i nikad nebu bio WC player on je meni za futsal a ne za nogač plus nema konstantu i preosjetljiv je i nikak mi se ne uklapa u Bayern sa druge strane ja ne poričem da on nije odigrao super tekme itd. al nije mi to to..etoh.Važniji mi Vidal u kakvom on ...
Postao/la doro
17 vel 2018, 17:56
 
Forum: Transferi
Tema: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!
Odgovori: 9190
Pogledano: 194322

Re: [17/02/2018] Wolfsburg -:- Bayern

Bolek i lolek se uzjebali samo oni znaju kaj tu škrabaju :lol: :lol: :lol: Sad se vidlo koja je 2 ekipa i radi toga mi je ful drago..apsolutno cjela prva ekipa se odmarala ili izostala(Vidal kartoni i Neuer ozljeda) s tim da se Martinez odmaro na stoperu :mrgreen: Namjerno fulali penal da bude zanim...
Postao/la doro
17 vel 2018, 17:45
 
Forum: Bundesliga 2017-18
Tema: [17/02/2018] Wolfsburg 1:2 Bayern
Odgovori: 26
Pogledano: 201

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Discplin a Kitchme :mrgreen:

Badava pisat kad ti sebi uobličiš kak ti paše :nono:

Neki Malcolm iz bordoa kak bi miki napisal :mrgreen: se spominje uz nas..
Postao/la doro
16 vel 2018, 19:51
 
Forum: Transferi
Tema: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!
Odgovori: 9190
Pogledano: 194322

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Ti si gipsy al nisi kings... lako se vidi kaj si napisal al ti jedno pišeš,drugo misliš a treće radiš očito ;)
Postao/la doro
16 vel 2018, 17:56
 
Forum: Transferi
Tema: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!
Odgovori: 9190
Pogledano: 194322

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Gipsy :mrgreen:
Postao/la doro
16 vel 2018, 16:35
 
Forum: Transferi
Tema: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!
Odgovori: 9190
Pogledano: 194322

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu - 2017./18.

Pa Ribery je prvi za odstrel kod nas..rafihnu neću spominjat jer za njega nas zaboli dal ide il ostaje :lol:

Vidal je baš tak ni vrit ni mimo istina da sad igra super al on je meni najbolji kad je uz njega ili iza njega Martinez il neka 6-ca!
Postao/la doro
16 vel 2018, 15:25
 
Forum: Općenito o Bayernu
Tema: Momčad i sve vezano uz ekipu - 2017./18.
Odgovori: 425
Pogledano: 6940

Re: Europa liga 2017/18

Pohvale prije svega RBL očitali bukvicu umišljenim digičima a uvijek je slasno njih nabit pogotovo u gostima..čestitke i BVB u koji se ipak izvuko iz ponora...primili 2 glupa gola...fali im taj lijevi bek jer su oba ozljeđena no nadu budi jer mali Weigl se polako vrača u staru formumSchurlle konačno...
Postao/la doro
16 vel 2018, 11:57
 
Forum: Ostala nogometna natjecanja
Tema: Europa liga 2017/18
Odgovori: 828
Pogledano: 24918

Re: Liga Prvaka 2017/18

Ovaj penaldo je najveći gnoj igrač uz pipa na svijetu :lol:

Isto kao što je večina odpisala reala sad netreba odpisat ni ove žlundravce preplačene..po meni još uvijek je sve otvoreno....
Postao/la doro
15 vel 2018, 16:44
 
Forum: Ostala nogometna natjecanja
Tema: Liga Prvaka 2017/18
Odgovori: 123
Pogledano: 1513
Sljedeće

Napredno pretraživanje