FINALE
Subota 19.05.2012.
20:45h
Fußball Arena München
FC Bayern München -:- Chelsea FC
Sudac: TBA

Dresovi:
: 
Bayernu nedostaju: Badstuber, Gustavo i Alaba.
Chelseau nedostaju: Meireles, Ramires, Ivanovic i Terry.

FC Bayern München -:- Chelsea FC

: 

Najbolje da niti jedan domaćin ne igra nikakvo natjecanje pa onda neka drugi igraju finala na njihovim terenima. Daglish je Škot, a vidim da mu Njemačka nabija komplekse isto kao da je Englez. 

In memory of Neutral napisao:Koga briga za kup Njemačke koji je 7 dana prije finala LP-a.

cruz napisao:Mi jesmo blagi favoriti i igramo u svom stadionu, ali Chelsea-u je ovo POSLJEDNA partija jedne generacije. Upamtite to! I vjerujte mi da će oni odigrati sa 150%. Oni dogodine ne igraju LP..
cruz napisao:Bayern ima motiv, ima želju i ima odlučnost jer je cijelu sezonu tome cilju posvetio! Taj pritisak MORANJA ne smi' nas omekšati... Dapače!
Ja očekujem brutalnu utakmicu, a našu šansu vidim u tome što chelsea najvjerojatnije neće igrati bunker, a i ne može ih sreća non stop pratiti...
Auf Ihr Roten!
effe__sa napisao:Luiz je uz to jedan dobar stoper, koji ofanzivno može isto dosta toga uradit, borben je i u odbrani, ali ako bude definitivno on igrao, treba iskoristit njegove povremne greške, igrač je koji se žestoko zaleti na protivnika, nekad i nekontrolisano i tako zna često ispasti.

Lucimar napisao:ljudi sta je sa essiena, jel taj covjek povrijedjen, van forme... ?
do prije godinu i pol mozda je to bio najbolji centralni vezni na svijetu a sad ga nema nigdje
evo njihovog idealnog tima za finale
..................cech.............
bosingva...cahill...luiz...a.cole
............essien...mikel........
...sturridge...lampard...kalou...
............drogba(torres).........

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju