Il hardcore il kurac od ofce
doro napisao:Murta napisao:Ja ti kažem, doro, da je Thiago umjesto Kroosa otišao u Real, mi bi danas srali po Kroosu kao nerealiziranom talentu, a Thiagu se divili kao top 2-3 veznom igraču u svijetu. Kroos je neupitno postao odličan, ali taj je rast uglavnom nastao zbog pozitivnog konteksta igranja pored Modrića, ispred DMC-a (uglavnom Casemira), s dva brza krila i Ronaldom ili Benzemom naprijed. Ne treba prodat Thiaga, nego kupit još jednog takvog igrača koji može igrati u oba smjera. Potencijalno je to Goretzka, sigurno je mogao biti Naby Keita.melodyne napisao:Samo je pitanje koga dovesti. Ne zelim Martineza vise da gledam na stoperu.
Mislim da Martinez više neće imati mjesta u Bayernu ako nije na stoperu, eventualno može u sredinu ako se kupi jedno vrhunsko krilo. Bayern bi s njim u sredini imao ogromnih problema kreirati napad, posebno ako ode Thiago.
Dobro je da imamo previše veznih pa tu Martinez nema veliki broj dostupnih minuta.
Neznam zašto si spomenuo mene jer djelim u potpunosti tvoje mišljenje.Kroos se nebi razvio kod nas u tom smjeru a to što bi netko pisao je nebitno za thiaga.Po meni budučnost Bayerna u vezi su Kimmich,Goretzka,James,Coman i sad treba nam još jedno to krilo ako Gnabry ne uspije...
cruz napisao:Klub bi se trebao odlučiti: James ili Müller
Da...
Dva igrača zbog kojih ovisi kakve veznjake koristiti i kako će krila i napadači igrati.
Razmislite o ovome. Jako bitno pitanje. James ili Müller?
Murta napisao:cruz napisao:Klub bi se trebao odlučiti: James ili Müller
Da...
Dva igrača zbog kojih ovisi kakve veznjake koristiti i kako će krila i napadači igrati.
Razmislite o ovome. Jako bitno pitanje. James ili Müller?
Mislim da je za upravu odgovor i jedan i drugi zato što obojica "mogu igrati krilo".
Florian Plettenberg @Plettigoal
Nach dem Katar-Abgang von #Gabi umso mehr: @Atleti ist heiß auf @kingarturo23! Simeone will einen Sechser, wie ihn der Chilene verkörpert. Könnte Bayern freuen. @SPORT1 @kerry_hau #fcbayern
Der Wechsel von Cristiano Ronaldo von Real Madrid zu Juventus Turin hat für mächtig Wirbel gesorgt und wird den Transfermarkt ins Rotieren bringen. Für die Italiener aber sollen die Aktivitäten damit noch nicht beendet sein, denn nach Informationen von Tuttosport rüstet sich der Meister für einen möglichen Abschied von Linksverteidiger Alex Sandro zu Paris Saint-Germain. Favorit der alten Dame soll dabei Juan Bernat vom FC Bayern sein, der den Rekordmeister verlassen möchte. Schon im April hatte das Blatt berichtet, dass Juve ein Auge auf ihn geworfen habe.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost