ivan napisao:Pa po tebi cruz iduće godine pola ekipe odlazi

Zašto sad Thiago i Tolisso? Zašto misliš da ćemo se riješit Sanchesa? Ja baš imam dojam da će proigrat odnosno da će moć bit barem rezerva, a to mu je put prema prvoj postavi
Pitaj se Ivane di, kad i kako će Renato explodirati?
Opet smo ušli u žrvanj "krivo posloženog kadra". Tak smo i prošle godine ušli u sezonu s 18 igrača s krivo posloženim kadrom...
Ajmo po redu.
Prošle godine sam čini mi se dori objašnjavao nakon transfera Suleta da 4.štopera te klase nemreju funkcionirati i da jedan će na kraju sezone proč jer "ne bu igro dovoljno". Naravno sezona je nanovo izmješala karte, promijenila nam trenera gdje su se dogodile dvije stvari - jedan štoper je promoviran u veznog igrača, tako da su ova trojica imala više vremena za igru s tim da se otvorilo mjesto u veznom redu jer smo bez Thiaga odigrali maltene cijelu sezonu te se tako poklopilo da su svi dobili "zadovoljavajuću minutažu". Na kraju ispada da to sve nije dovoljno i opet se prodavalo Boatenga, ali mislim da je to zbog drugih stvari, makar neku uber minutažu nije imao (bilo je tu ozlijeda..).
Znači planski krivo, ali poklapanje - dolazak novog trenera, dugoročna ozlijeda veznog igrača, prebacivanje štopera u vezu napravila je to da nije bilo "nezadovoljnih štopera".
Mi ove godine imamo isti broj veznih igrača kao i prošle:
Prošla:
Rudy, Vidal, Martinez, James, Thiago, Tolisso, Muller
Ova:
Leon, Renato, Martinez, James, Thiago, Tolisso, Muller
Iz toga je proizašlo da je Rudy nezadovoljan kaj nije igro dovoljno - ove godine mi niti nemamo nekog trulog igrača poput Rudya, što znači da ziher jedan ne bu igro dovoljno i htio bu proč

U ovom trenutku iako se to ne vidi Renato je višak igrač u ovoj sezoni - nepotreban. Jedino kad ne bi bio, je da je Martinez zagarantirani član prvih 11 na zadnjem veznom, a Renato mu direktna zamjena, znači uvijek se igra s pravom šesticom, ali tada je višak Tolisso.
Još "gora" okolnost za vezne igrače s obzirom na prošlu je ta da smo tada stratali s Jamesom kao nekim ko će igrati lijevo krilo i imalo smo samo 3 prava krila, a ove godine maknuli smo obrambenog igrača, a doveli špicu (nismo ju imali na početku prošle sezone) i krilo koje "nedopuštaju" Mulleru da ide na krilo ili u napad. Znači prošle godine na stratu si imo 5 igrača za krila i napadače + James, a ove godine imaš 6 bez Mullera i Jamesa koji su u kadru
Tako da ako se "pravi" igrači ne ozlijede neko se mora prodati. Ali ljudi moji samo je nama to čudno, ali evo prodajemo Costu, Vidala, skoro Boatenga i živimo dalje... Real prodaje Moratu, Jamesa, Kovačića i opet kupuje nove...
Nas muči a što ako tamo bude ŠPEK? Ali kod nas neće biti jer mi već sad imamo ŠPEK, a na drugim mjestima škripi...
Ajmo reči da su Leroy Sane (iako je sad malo propo) i Bailey mass aller dinge, pa ko od nas za njih dvojicu ne bi dao Tolissa i Renata plus miljone, miljarde s obzirom na naš kadar i kvalitetu koju posjedujemo u sredini, a koja nam fali na krilima?
Kruna svih naših transfera je Wagner - debilizam epskih proporcija - igrač koji samo igra špicu i mjenja igrača koji non stop igra, ne može ga se staviti na niti jednu drugu poziciju pa ga je zato i teško držati na klupi, ako u kadru na raspolaganju imaš Mullera koji može igrati špicu i Gnarbya koji može igrati polušpicu i špicu. Također problem je što su Wagner i Lewa totalno nekompatibilni da ponekad startaju skupa, kao što recimo strataju Aguero i Jesus. Totalno krivi profil igrača za Bayern i kadar...