jozotg napisao:Miki ako ti se ne svidja forum koji kurac dolazis?Odjebi u skokovima
Pa da mi se ne sviđa forum, ne bih ni dolazio.

Pa nije valjda da uživaš kad su svi na jednoj strani, pobogu, mora biti nešto i kontra...

jozotg napisao:Miki ako ti se ne svidja forum koji kurac dolazis?Odjebi u skokovima
anton 1983 napisao:A dajte ga pustite neg se pati![]()
Zamislite koliko mu je vec tesko kad vidi trenera i sportskog direktora Bayerna
Miki napisao:Meni je najjače što ni ti, u suštini, nisi srećan njihovim izborom...![]()
![]()
anton 1983 napisao:Miki napisao:Meni je najjače što ni ti, u suštini, nisi srećan njihovim izborom...![]()
![]()
Nekako si ti meni u velikoj zabludi moj MikiJa sam ponosan što je Hrvat trener Bayerna i što je Bayern nakon dva "nenogometna" stručnjaka, napokon dobio nogometnog stručnjaka za trenera. ako se samo neke stvari poklope, Niko bi itekako mogao nadmašiti očekivanja....
anton 1983 napisao:Nemaš ti pojma o čem ja pričam, al dobro svakom svojeDa si imalo stručniji po tom pitanju, onda ziher ne bi CA izostavio u svojoj rečenici, ali naravno nisi pa onda...
Miki napisao:anton 1983 napisao:Nemaš ti pojma o čem ja pričam, al dobro svakom svojeDa si imalo stručniji po tom pitanju, onda ziher ne bi CA izostavio u svojoj rečenici, ali naravno nisi pa onda...
Pomenuo si dvojicu, a ja sam pomenuo onog dražeg. Kad kažeš "dva nenogometna stručnjaka" sigurno ne misliš na ćelavca na koga bacaš. Ili si sarkastičan zbog navodnika, što je tebi svojstveno...
Murta napisao:Broz je nepotreban jer imamo Tolissoa koji mu je baš sličan. Samo se nadam da će Tolisso biti zdraviji.
doro napisao:Ma brozović je kujac od ovce miljon krivih dodavanja i trči ko muha bez glave a glup igrač ko top...
anton 1983 napisao:Izmedu Mikija i Dore neznam ko je veci nogometni strucnjak!
Miki napisao:anton 1983 napisao:Izmedu Mikija i Dore neznam ko je veci nogometni strucnjak!
Ti.
anton 1983 napisao:Izmedu Mikija i Dore neznam ko je veci nogometni strucnjak!
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost