doro napisao:Ne izvalači se ti si reko da se npr, CA i normalno Jupp cjeli život krumpiraju pa te molim da ti ideš malo okolo pa pričaj takve bedastoće![]()
CA i JUPP?

doro napisao:Drugo pa nisi otkril toplu vodu kad veliš da netko ko je trenutno najjači ne osvoji LP a nekom se poklopi(ozljede,suci,sreća) itd. pa to se događa u životu non stop tako i u nogometu....
Opet, vidim da nisi u toku.
Neki dečki ovdje se žale kak ne možemo osvojiti LP i ne vjeruju u to jer nismo najjači na svijetu. Sada im je teško uočiti tu našu šansu i prešaltati se na drugu spiku. Za razliku od njih ja to vidim i kontriram im na način da mi to HOĆEMO postići, ali ne onako kako ti dečki to očekuju.
E sad što si ti sebi zabrijo da sam ja napisao, rekao, mislio tvrdio, to ni sam Bog ne zna...
doro napisao:i za kraj licemjerje nije ak priznaš da si pogrešio il bubnul glupost il imao kriva očekivanja a to tebe hebe i to ti zamjeram ja kao i drugi koji čitaju na forumu u prevodu nešt posereš i onda se čvrsto držiš ko pijan plota oko toga....ja recimo Robbena jedno 2-3g nisam mogo smislit ne zato da sam tvrdio da on ne valja kao igrač već brutalna sebičnost koju je on iskazivao te u mnogim trenucima mislio sam na sebe..kad se promjenio zavolio Bayern i počeo bit manje sebičan tada mi je postal 100 put draži igrač čak i simpatičan jel on je 100% mutavi profesionalac
Samo potvrđujem svoju tvdrnju da ti sebi neš zabriješ. Sreo sam ja mnoge ljude u životu koji ne vide i ne ćuju pa se tako i razgovaraju. S njima nikad nije dobro pametnoga posla imati...