doro napisao:Kovac ga konacno poslozio kad pep nije mogao![]()
ispada tako, ali mislim da je riječ o sazrijevanju igrača. Svaki trener je bio sklon Thiagu koliko mi pamćenje služi.
Glede trenera:
Po meni, nama treba trener koji zna 3 ključnestvari:
1. kako želi da momčad igra, tj. da se vidi jasniji rukopis, što olakšava/omogućuje bolje kadroviranje za budućnost,
2. kako s trenutnim igračima pronaći recept, po potrebi preodgojit/prenamijenit nekoga i
3. da ga igrači full respetkiraju zbog njegove velike stručnosti i razumijevanja igrača.
Kovač ne blista baš u nekim točkama.. posebno pod 1 i 3
Ponaljam opet: nama treba "novi van Gaal"! Čiji će rad u jednu ruku revolucionirat Bayern i njemački nogomet, koji se ne boji napravit nešto radikalnije (alabu pretvorio u beka, Lahma prebacio desno, izmislio poziciju za Müllera, Sexsteigera vratio na zadnjeg veznog itd.). Novi trener čiji se potpis vidi, koji optimizira igrače, kojeg igrači cijene i poštuju jer je tata-mata.
--
Glede Jamesa, mislim da je prečesto predaleko od gola.Igrač s takvim udarcem mora biti češće u završnici. James pod Kovačem ili ne igra ili je u vezi s Thiagom. Mislim da se James, Thiago i Goretzka mogu super nadopunjavati, s tim da James mora češće imat priliku šuta ili zadnjeg pasa. Tu je opasan, daleko od gola je samo običan veznjak s dobrom tehnikom.
Javi? Nije izgubio taktičke vještine ali fizički je toliko loš da više ne vrijedi ništa. Nažalost, a bio je brutalan kad je došao, što je je. Vrijeme da ga se proda.
Renato, njega vidim kao alternativu Thiagu, više nego Goretzki. Stvarno šteta što mu Niko ne daje više utakmica, ali kad će ga stavit? di?
A Tolisso? joj joj ovakve ozljede mijenjaju karijere

--
Ako Niko ne uspije podići Jamesa na lanjski nivo, ili tobože na nivo kad je došo u real, onda bi se možda trebalo razmišljat da ga se pusti iz kluba i dovede novog veznjaka.