Je li Louis van Gaal pravi izbor za Bayern?

Arhivirane teme...

Je, Bayern će osvojiti Meisterschaft
9
50%
Može bolje, može gore
4
22%
Nije, Bayern će ponovno ostati bez ijednog naslova, a možda neće ni u LP
5
28%

Ukupno glasova : 18

PostPostao/la Murta » 09 lis 2009, 12:59

Prošlo je tri mjeseca od kad je LvG došao na mjesto trenera Bayerna. Vrijeme je da se počnu brojati prvi rezultati, a i zanimljivo će biti vidjeti točnost naših prognoza na kraju sezone. Podsjetimo se njegove prezentacije:
http://www.youtube.com/watch?v=9eAFEU-3wNo
Prva tri kola Bayern je igrao jako loše. Onda smo kupili Robbena i sve je krenulo na bolje. Pobjedili smo 3 utakmice zaredom.
Onda su počele rotacije. Gomez je izgubio mjesto u startnoj postavi, a Bayern već 3 utakmice nije zabio gol.
Kad se podvuče crta bodovno je loše, a pobrojimo pluseve i minuse:
Plusevi:
-otkrio Mullera i Badstubera
-razbudio van Buytena i Butta
-imamo konstantnu dominaciju nad protivnicima
-rezultati u Ligi Prvaka
Minusi:
-uništio Tonija
-nemamo konkretnost
-bodovno stanje
-beskorisne i frustirajuće rotacije
------------------------------------------------------------------------------
Nije to tako loše, ali nije baš ni zadovoljavajuće. Bayern mora i može bolje. Mislim da je najveći problem to što su momčad slagali razni ljudi, pa mnogi igrači ne pašu van Gaalu. Ja ću glasati za 2.opciju jer sam razočaran, ali nekim stvarima sam zadovoljan i više nego što sam očekivao. Al bi li radije vidio Lowa, Magatha ili Schustera na klupi? Bi.
Murta
Sekretar
Sekretar

Re: Je li Louis van Gaal pravi izbor za Bayern?

PostPostao/la anton 1983 » 09 lis 2009, 13:23

da sam zadovoljan, nisam! Ja sam bio protiv njegovog dolaska otpočetka, znam kakav je to trener. Od same pomisli da trener Bayerna opet dobije otkaz bljuje mi se naveliko i naširoko. Mi smo takav klub da samo gledamo rezultate i gotovo, nas jebe to kaj nikad nemamo vremena i mi bi dali sve od sebe da moremo pogledati u budučnost i saznamo di ćemo stajat na polusezoni. Ova sezona je ista ko prošla i bilo je isto stanje i sad ako LvG uspije nekako pokrenuti momčad i zaredamo 15 pobeda zaredom kao i prošle sezone i NE PADNEMO u drugom djelu sezone ovo bi mogla biti jedna od savršenih sezona. Čak ove sezone imam osječaj da mi niti neamo te ŠPEK igrače ko prošle di kada su ispali njih par protiv barce plakali smo se - LvG već sada stavlja smeća u ekipu tak da brijem da je svejedno ko igra i da nas recimo činjenica da su Tymo i Bommel ozlijeđeni i neće preveč dirati jer kod Gaala postoji šansa da će Ottl igrati i kad su ova dva fit....

Nekak sve više dobivam dojam da LvG pokušava rastepst taj mit ovisnosti o nekim igračima - u teoriji to mu dobro ide ali ga ne prate rezultati, ako rezultati krenu...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ankujund » 09 lis 2009, 13:58

ja mislim da rezultati nisu ogledalo rada u momcadi, igra nije savrsene,al nije ni toliko losa...pomalo, prvakom se postaje u 5. misecu nije u 11.... ta rotacija ima i svojih prednosti ima i svojih mana,jos cemo vidit sta ce prevladat.u svakom slucaju mora se zahvalit na otkrivanju i brusenju mladih njemackih talenata i zasigurno da ce klinci bit zadovoljni s njime,ovi malo stariji gundjaju :)

ja mislim da ce sve to doci na svoje i da cemo biti zadovoljni izborom trenera,ipak on nije trener od jucer.mozda nam se neke stvari ne svidjaju u nacinu rada,al to ne mora nuzno znacit da on nezna,prije je da smo mi uskogrudni :)

samo jedna usporedba naspram lani, molili smo boga da se netko iz prve ne ozljedi jer kad udje neko s klupe to je bilo ajme boze,znaci,bilo je 13 igraca za igrat,a sda ih bayern ima 20 podjednako spremnih
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la bavarac » 10 lis 2009, 14:52

svi znate kaj ja mislim o njemu... :D ..ali evo na zadnjoj presici lik je svjestan da mu se omča steže oko vrata i traži spas ...hvata se za slamku...moli upravu da imaju strpljenja...da će rezultati doći...ne postaje se prvakom u 12mjesecu i sl...ima pravo...samo zaboravlja jednu bitnu stvar..mi ne da nismo u pozicijiza prvo mjesto...igrom dakako već smo primorani igrat protiv bunkera do kraja sezone..a ova njegova 4-3-3 taktika je sve samo ne dobra za razbijanje bunkera.... :(

ajde malo ću se primirit i sačekat do jesenjskog prvaka pa ću onda tražit glavu našeg Dutchmena....ali gledajući u obzir povijest ne tako daleku...mi smo s Klinsmanom također proigrali i na kraju bili na koračić od lidera...ali nakon stanke smo skroz podbacili..nas je u biti ta stanka i sjebala.... :lol: :lol: :lol: ...taman smo bili uhvatili formu i konstantu kad ono zima.... :mrgreen:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la doro » 11 lis 2009, 11:51

bavarac napisao:svi znate kaj ja mislim o njemu... :D ..ali evo na zadnjoj presici lik je svjestan da mu se omča steže oko vrata i traži spas ...hvata se za slamku...moli upravu da imaju strpljenja...da će rezultati doći...ne postaje se prvakom u 12mjesecu i sl...ima pravo...samo zaboravlja jednu bitnu stvar..mi ne da nismo u pozicijiza prvo mjesto...igrom dakako već smo primorani igrat protiv bunkera do kraja sezone..a ova njegova 4-3-3 taktika je sve samo ne dobra za razbijanje bunkera.... :(

ajde malo ću se primirit i sačekat do jesenjskog prvaka pa ću onda tražit glavu našeg Dutchmena....ali gledajući u obzir povijest ne tako daleku...mi smo s Klinsmanom također proigrali i na kraju bili na koračić od lidera...ali nakon stanke smo skroz podbacili..nas je u biti ta stanka i sjebala.... :lol: :lol: :lol: ...taman smo bili uhvatili formu i konstantu kad ono zima.... :mrgreen:

ma koji klinsman...nas je jupp spasil za odličnih zadnjih 7 tekmi i zamalo smo bili prvaci...da nije bilo onog glupog i nesretnog domačeg poraza od rudara(klinsi odlepršal) bili bi prvaci al isto tako da jupić nije došel tko zna dal bi LP i vidjeli ;)

nije mi jasno zašto nije htio ostat u bayernu(mislim je) al ipak preuzeo je poslje bayer :?: :!:
nama treba jedan takav smireni i iskusni njemački stručnjak a ne neki poletarac ili stranac.....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 13 lis 2009, 10:03

Bayern-Sportdirektor fordert Erfolge: Nerlinger macht Druck auf van Gaal
Počeo je pristisak od strane uprave, od našeg novog sportskog direktora Nerlingera. Od onog koji je još 14.8. rekao da nam je kadar super. Očito on vjeruje da nisu igrači krivi, nego van Gaal. Traži se rezultat, Meistershaft! Kaže da u Bayernu nema puno vremena.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Speedy » 13 lis 2009, 10:13

Negdje prije izjavljuje da je totalno zadovoljan s van Gnjojenom a sada se vec vrsi pritisak! Neka tako i treba! 8-) Bit ce zanimljivo gledati daljnji tjek događanja. Treba uzeti u obzir da sada Gaal nece imati na raspolaganju Robberyja! :mrgreen:

Tko zna, mozda se bavarcu zelja i ostvari! :lol:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la bavarac » 13 lis 2009, 11:05

Speedy napisao:Negdje prije izjavljuje da je totalno zadovoljan s van Gnjojenom a sada se vec vrsi pritisak! Neka tako i treba! 8-) Bit ce zanimljivo gledati daljnji tjek događanja. Treba uzeti u obzir da sada Gaal nece imati na raspolaganju Robberyja! :mrgreen:

Tko zna, mozda se bavarcu zelja i ostvari! :lol:

gle njemu je jedina šansa da nam se napadači (množina) raspucaju...a da bi do toga došla mora igrat 4-4-2...tj. priznat da je pogriješio.... :lol: :lol: :lol:

bilo kako bila sva sreća,pa se ima vremena za ispravke jer je tek 9kolo na redu.... :mrgreen: ...tj. kad dođe novi trener da ima mogućnost okrenut tim na boljše... :D
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 13 lis 2009, 14:54

Sad si više nemoramo razbijat glavu - raspored je sad takav da se kiksevi više netoleriraju - il bumo se probili ili cipela...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 18 lis 2009, 09:35

Ja nisam ziher dal LvG ima ideju kako igrati kad će nam "svi" igrači biti fit.

Ajmo reč da je osnovna taktika 4-3-3 i da on oće tak igrati. U toj taktici nameću se mnoga pitanja i "slatke glavobomlje".

Znači u vezi imamo 6 pozicija za koje kandidiraju ovi igrači kojih je previše jer zbog puno razloga svi moraju a opet neki nemoraju igrati!:

Tymo

Schweini

Bommel

Muller

Robben

Ribery

Klose

Gomez

A samo je 6 pozicija - koga izbaciti da MI budemo zadovoljni....

Pazite sad

Bommel - mora mu igrati jer je to LvG-ov igrač i ima prednost ispred Tyma ma kaj god mi mislili.

Tymo - naš najbolji igrač za zadnjeg veznog al zbog Bomela nemre igrati, sad je recimo igro na ovoj desnoj strani u vezi al on nema akcenta prema naprijed i kad su svi fit tu nam poziciju igra Muller na kojeg LvG drka - i sad nastaje problem - stavit takvog igrača na klupu za kojeg smo se brutalno najebali da dođe i sad dođe mi neznamo kaj ćemo sa njim.

Schweini - brijem da je njemu uz Bommela najsigurnija potzicija u ekipi - u LvG-ovim očima on je savršen vezni igrač.

ROBBERY je gesetzt kad su spremni.
I sad tu su Klose i Gomez i ja brijem da on preferira Klosea, al je pitanje ko je bolji kad igra solo špicu. LvG više voli Klose i ak mu on igra 30 milja je na klupi!

Velim GLAVOBOLJE!!!!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 18 lis 2009, 10:02

...samo da velim....kolko se sjećam LVG je na početku još reko da ne želi imati toliko igrača na raspolaganju... ;)
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 18 lis 2009, 10:07

FCB m@niac napisao:...samo da velim....kolko se sjećam LVG je na početku još reko da ne želi imati toliko igrača na raspolaganju... ;)

Mislim da niej baš mislio na ovih 8 - nama i trebaju zamjene, ja sam velim da neznam dal lvg zna kak igrati kad su svi ovi FIT.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 18 lis 2009, 11:05

anton 1983 napisao:
Mislim da niej baš mislio na ovih 8 - nama i trebaju zamjene, ja sam velim da neznam dal lvg zna kak igrati kad su svi ovi FIT.

...neznam dal bi itko to znal...pa teško je kad imaš tolko podjednakih igrača :shock:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la bavarac » 18 lis 2009, 12:18

ma meni je pun kur više njegovog neznanja..... :evil:

ajmo reć ovako.....jel netko uopće zna koja je naša najjača postava.... :roll: ...ili pak koja taktika nam je najuigranija.... :?

nek se iše izjasni po tom pitanju....dakle prvih 11 Bayerna su ....a ostali imaju manju minutažu i schluss...a ne malo je Olić nezamjenjiv,pa malo Gomez,pa Klose...pa sad Muller igra ziher....pranja od najboljeg beka postao najlošija investicija i sl... :lol: :lol: :lol:

dakle po meni ako igramo 4-3-3

najbolji za Gaala su ovi...

-----------------mvb-----------------

--------muller---------bastian------

robben-----klose-----ribery---------

-----u toj formaciji imamo tri nezadovoljna napadača....(toni,gomez i olić )...skupa pojačanja (pranja,tymo i gomez )----očajnu defanzivu....(mvb i bastian....)....premalo napadač u ekipi za odvlačenje stopera...(klose)....sve u svemu ne scviđa mi se ni malo to kaj Gaal radi u Bayernu.... :twisted:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 18 lis 2009, 19:31

bavarac napisao:ajmo reć ovako.....jel netko uopće zna koja je naša najjača postava.... :roll: ...ili pak koja taktika nam je najuigranija.... :?

Iskreno da ti velim niti ja više nisam siguran po tom pitanju, sam se nadam da dobro mislim kad velim da mi imamo problema kad MI slažemo tu taktiku da ne znamo kaj je bolje a ne kaj je lošije...

nek se iše izjasni po tom pitanju....dakle prvih 11 Bayerna su ....a ostali imaju manju minutažu i schluss...a ne malo je Olić nezamjenjiv,pa malo Gomez,pa Klose...pa sad Muller igra ziher....pranja od najboljeg beka postao najlošija investicija i sl... :lol: :lol: :lol:

To se nikada niti jedan trener neće izjasniti a ruku na srce, LvG nije niti nikada imao sve te igrače spremne tak da po tom pitanju nije niti čudo kaj su svi igrali i kaj smo pogubljeni...

dakle po meni ako igramo 4-3-3

najbolji za Gaala su ovi...

-----------------mvb-----------------

--------muller---------bastian------

robben-----klose-----ribery---------

I ja također mislim da LvG će preferirat baš ove igrače kad su svi FIT!

-----u toj formaciji imamo tri nezadovoljna napadača....(toni,gomez i olić )...skupa pojačanja (pranja,tymo i gomez )----očajnu defanzivu....(mvb i bastian....)....premalo napadač u ekipi za odvlačenje stopera...(klose)....sve u svemu ne scviđa mi se ni malo to kaj Gaal radi u Bayernu.... :twisted:

:good:

Al opet kolko je tu LvG kriv - ovih 8 igrača niti da oćeš nemreš stavit nikako na teren a ja Tonija uopće nisam niti brojo, te pogotovo ne Olića - koga BK za Olića! :D

Stavit Gomeza ispred Klosea i nije nešto zbog ćega bi se trebalo LvG-a razapinjat jer kad pričamo o Klose mi pričamo o ŠPEK igraču koji kad je u formi je svjetska klasa a ne truba od igrača.

Mislim da je tu največi problem taj Tymotsvhuk...

Morti čak i nebi bila loša prodaja i Tonija i Klosea na zimu , bar bi onda znali na čemu smo.

I onda se postavlja pitanje Mullera i Tyme - mislim da je najbolje da se oni "rotiraju" i da to ovisi o protivniku.

Ja bi baš štel da moremo igrat sa istom srednjom vezom ko i jučer ali da su ona 3 istuerna ispred Robben, Ribery i Gomez pa da vidimo kak bi to funkcioniralo. Sa Tymom mi dobivamo na sigurnosti i betonu a sa Mullerom na toj poziciji još jednu explozivnost i ofenzivu....
anton 1983
Uli Hoeneß

Sljedeće

Vrati se na: Arhiva