The Scarface napisao:Pa sta je covjek krivo rekao?
cruz napisao:Šta to znači za ostale klubove u BL? Znači, čim krene za repku igrat - mora igrat u Bayernu?? Tako se jača Bundesliga?
cruz napisao:Cijeli taj FC Deutschland Bayern je OVERRATED.
Moje mišljenje.
ivan napisao:Joj cruz moj... Ništa ti nisi rekao![]()
Ne kažem da nije bezobrazno ako je Kalle rekao direktno šalkeu da trebaju biti sretni što je ostao Leon u Bundesligi, iako ja nisam skužio da je to rekao baš njima nego općenito.
Postavi si situaciju ovako - je li za Bundesligu bolje da je Goretzka otišao van? U Barcelonu ili negdje u Englesku? Pa sigurno da NIJE! Moraš imati zvijezde u ligi da bi bila atraktivna za vanjske promatrače. Da je neki đir bit najbolji u vukojebini onda bi i HNL i Dinamo bili neki faktor u svijetu.
E sad, je li za sam Schalke bolje što je otišao u Bayern nego negdje van? Pa ISTO im je! Ono što je njima problem je što nisu dobili ni eura za njega, kao ni za neke druge igrače...
A tu im nije Bayern ništa kriv. Mali bi otišao negdje drugdje da nije u Bayern..
Nije Bayern karitas odnosno crveni križ pa da se brine šta drugi klubovi rade. I nisi u pravu da Bayern nije napravio ništa za Bundesligu. Taj spomenuti koeficijent za LP je jako jako bitna stvar. Eto vidi samo ovu sezonu. Gdje bi Nijemci bili da nije Bayerna?
Ovo što ti govoriš da ostali klubovi moraju bit bolji to sve stoji, ALI TO NIJE ODGOVORNOST NITI DUŽNOST BAYERNA. svaki klub to mora za sebe postić. A mi smo Bundesligu kao takvu prerasli dobrano u zadnjih pet godina...
Na kraju krajeva, to što mi želimo više Nijemaca u ekipi je opet naša stvar i naš problem. To što ih dobijemo besplatno je tuđi problem
FCB_general napisao:Cruz je sve rekao, Rummenigge je šupak i to ima već 3-4 godine. On to samo potvrđuje svakom svojom sljedećom glupošću koju prospe.
Bayern zna za svoje, a Bundesliga... Ima tko da se brine o njoj, tj. ima mnogo onih koji su u preostalih 17 klubova(plus onih 18 u drugoj ligi).![]()
Bayern samo treba svoje talente u vlastitoj akademiji razvijati i tek onda će svi ostali izgubiti potpuno na bilo kakvoj važnosti, pa neka misle što rade.
cruz napisao:whatever, ključaj temu, ne kužite i gotovo, šta ću vam ja![]()
anton 1983 napisao:Ono kaj ja mislim da je u svemu tome problem, što se u Njemačkoj ne mogu tako kvalitetno prati noFci kao u Francuskoj, Španiji, Engleskoj, Italiji...
anton 1983 napisao:Kakav gol Reusa![]()
Al ono
Schurrle------Gotze-----Reus
---------Weigl-------Castro
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju