doro napisao:Nemreš shvatit da cijena Draxlera nebu visoka jer oni koga god odluče prodat to je pod mus da spase guzicu tak da nitko nebu dal previše love za njega..kakvih 100 milja itd, pa nitko nije baš toliko mutav....dalje na Draxleru je gdje hoće igrat da sam odlući....čisto sumnjam da bu izabrao arsenal ili pool prije nego nas ak slučajno da onda on nije za nas jer prije svega treba gledat šire igrača a ne samo baratanje loptom.....Drax može igrat lijevo u sredini te desno s obzirom da nama jedno krilo fali a možda nas čak i 2 napuštaju sljedeće sezone njemu je mjesto i minutaža zagarantirana....
anton 1983 napisao:Ja sam samo htio reći, da se stvara takva situacija da Bayern nebu mogo samo pokucat na vrata kao da kupuje igrača Hoffenheima i dovest igrača žmirečki.
cruz napisao:anton 1983 napisao:Ja sam samo htio reći, da se stvara takva situacija da Bayern nebu mogo samo pokucat na vrata kao da kupuje igrača Hoffenheima i dovest igrača žmirečki.
pa zato sam i napiso da moramo gledat iz njegove perspektive. Njemu nije pod svaku cijenu potreban transfer.. svaka čast parizu, time su si zaradili nekoliko desetaka milijuna...
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost