The Scarface napisao:Nisi u pravu sto se tice ovih usporedbi.
Jesam ako govorimo o tome da neki igrači jesu iznad kluba pa se njima daje što oni hoće.
The Scarface napisao:Lahm je primjerice imao ponudu Barce kad je Bayern bio marginalni europski klub, ali je ipak odlucio ostati.
Tako imo je, al je bio desni bek i da li je kao desni bek dobio najveću plaču u klubu? Zašto on tada nije dobio miljon eura manje pa pristo?
The Scarface napisao:Schweini je odigrao odlicnu sezonu prije potpisa onog ugovora 2010., igrao je kasnije losije, ali je opet bio jedan od najvaznijih kotacica u triple sezoni.
Tako je, oko oba dvije stvari se slažem - što se tiće Schweinija, pitam te di je on bio s 23 kao prvo, kao drugo Kroosu se predbacuje što je on rekao za Real s obzirom na Bayern, ali Schweiniju ne kad je došao u MUTD.
The Scarface napisao:Muller je svoj ugovor dobio ipak malo kasnije i nakon par sezona gdje je uvijek isporucivao brojke. Istina je da je sada preplacen, ali je prije toga svakako bio vece ime od Kroosa.
Znam kada ga je dobio, ali kada ga i je i dobio on je i tada bio preplačen - razlog njegove velike plače je identifikacion figur i njegova plača je dokaz preplačivanja i UCJENJIVANJA kluba jer smo prodali i Kroosa i Schweinija - pa je bilo sranje da će KHR razapet navijači - NJEGOVE RIJEČI.

The Scarface napisao:Kroosu se moglo ponuditi veci ugovor, ali nije tu samo stvar novaca, menk se cini da se on s nekim iz nase uprave poprilicno zakacio pa je bilo ciao ragazzi.
Kaj god, mene sam jebe kaj su dežurni dušebrižnici licemjeri.
Niko nije iznad kluba kad im paše!!!
Niko nesmije ucjenjivati klub, ako im taj igrač nepaše!!!
To je ono što me smeta!!!
Ako si riskiro s jebenim Gotzeom, onda mater mu jebem riskiraj i sa Kroosom!