Speedy napisao:Ne mogu vjerovati da Neymara spominjete. Zbilja mislite da bi se Bayern mogao "tuci" s Barcom za njegov potpis?
Speedy napisao:Ne mogu vjerovati da Neymara spominjete. Zbilja mislite da bi se Bayern mogao "tuci" s Barcom za njegov potpis?
The Scarface napisao:+1.
Jebote Neymar je plaćen preko 100 milja.
The Scarface napisao:Robberyja ćemo kad tad trebati zamjeniti a takvi igrači ne rastu baš na drveću.
Morat ćemo se pošteno isprsiti, mada trenutačno ne vidim neke izvanredne kandidate.
The Scarface napisao:Robberyja ćemo kad tad trebati zamjeniti a takvi igrači ne rastu baš na drveću.
TiLe napisao:Sterling mi trenutno jedini pada na pamet.The Scarface napisao:Robberyja ćemo kad tad trebati zamjeniti a takvi igrači ne rastu baš na drveću.
To kad tad se mora odraditi već ovog ljeta.
Neozbiljno bi bilo ući u novu sezonu bez ikakvih pojačanja za te pozicije.
melodyne napisao:Volland, Meyer, Draxler, Malli, Werner, Brandt, de Bruyne, Son, Bellarabi. Ima dobri krila u ligi. Koga bi vi doveli?
ivan napisao:Šta kažete za Weisera? Ja mislim da je dečko zaslužio produženje ugovora. I ne samo to, nego da dobija češće šansu da igra. Mislim da ima potencijala i da može ponudit ovoj momčadi dosta kada Lahm okači kopačke za koju godinu. Na kraju krajeva iz naše je škole pa imamo dodatan motiv
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost