anton 1983 napisao:Ukratko:
1.)Ako nas više niko ne napušta samo želim da se uzme kakav takav štoper. To ne mora biti šroper iz snova ali mora zadovoljavati naše apetite.
2.) Lahm igra desnog beka sve do onog trenutka dok sve kaj igra na toj poziciji nemre igrati
3.) Martinez je standardni član prvih 11 u veznom redu
4.) Halamo 4-3-3 u vezi sa thiagom, Martinezomm, schweinijem.
5.) Gotze i Muller grizu da se uđe u prvih 11.
6.)
NE KUPUJEMO NIŠTA VIŠE OSIM ŠTOPERA!!!!
----------------------Lewa
Ribery-------------------------------Robben
-----------Thiago---------Schweini
--------------------Martinez
Alaba----MR X-----------BOATENG----Lahm
---------------------Neuer
anton 1983 napisao:No moram reči da sam izrazito nezadovoljan ako će primarne pozicije Lahma i Alaba biti vezni red. to me sada nervira. jedno je bilo prošle sezone di još nisam niti bio svjestan kako će Lahm igrati na zadnjem veznom i kako se uvijek čekalo da se vrati na beka, a drugo je kada znam da se svejsno ulazi u sezonu sa Rafinhom kao prvim bekom i još se uz to Rodea planira forsati na toj poziciji. Da ga jebeš to mi se ne sviđa jer se radi gužvanje u srednjoj liniji na uštrb ŠPEK igrača a na bekovima su nam zasad neprovjereni Bernat i Rafinha koji jednostavno nije Lahmova klasa.
TiLe napisao:Imaš bogovski vezni red, a svejedno mu dodaješ dva wc beka od kojih onda praviš prosječne veznjake.
Na mjesto tih wc bekova zatim stavljaš prosječne bekove.
Because fuck logic, that's why.
Pepu je bolje da moli Boga da ga ne potrafi serija od par loših utakmica jer bi mogao vrlo lako letiti.
anton 1983 napisao:No moram reči da sam izrazito nezadovoljan ako će primarne pozicije Lahma i Alaba biti vezni red. to me sada nervira. jedno je bilo prošle sezone di još nisam niti bio svjestan kako će Lahm igrati na zadnjem veznom i kako se uvijek čekalo da se vrati na beka, a drugo je kada znam da se svejsno ulazi u sezonu sa Rafinhom kao prvim bekom i još se uz to Rodea planira forsati na toj poziciji. Da ga jebeš to mi se ne sviđa jer se radi gužvanje u srednjoj liniji na uštrb ŠPEK igrača a na bekovima su nam zasad neprovjereni Bernat i Rafinha koji jednostavno nije Lahmova klasa.
FCB_general napisao:Qrac! Sve ostaje kako je, samo Shaqiri leti iz kluba jer pod Guardiolom on je potpuni promašaj. Dođe kao Kirchoff, Gomez i Mandžo.
Sve ostalo treba ostati kako je.
melodyne napisao:Sta fali Kirchhoffu?
TiLe napisao:melodyne napisao:Sta fali Kirchhoffu?
Nogometnog umijeća.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost