Ne zelim nista previsie tupiti, samo cu napisati nekoliko rijeci.
Po mnogima glavni kandidati za naslov su LA Lakersi, Maimi Heat te Boston Celtici. Misljenja sam da ce jedna od ove tri momcadi osvojiti ili pak dogurati jako daleko.
LA Lakersi – momcad vođena ponajboljim ako ne i najboljim igracem lige, Bryantom te jos nekolicinom dobrih igraca, Gasolom i td... Ne treba zaboraviti da ih vodi najtrofejniji trener lige...
Maimi Heat – momcad koja ima veliku trojku, napravili su nesto slicno kao Boston prije nekoliko godina te doveli dva mega imena u momcad, naravno rijec je o LeBronu Jamesu i Chrisu Boshu. Treceg ne treba previse spominjati, rijec je o ikoni kluba Dwyane Wadeu.
Boston Celtic – iako imaju dosta "staru momcad" to nista ne znaci. Po meni imaju najbolji roster u ligi. Ovo momcad ima jednostavno sve. S svih pozicija su izrazito opasni. Predvođeni velikom trojkom K. Garnett, R. Allen i P. Pierce. Naravno, ne treba ni zaboraviti na po meni trenutno njihovog najboljeg pojedinca. Rijec je o Rajonu Rondou, ponajboljem playu lige kojem je u zadnje vrijeme 15 asista po tekmi postala sasvim normalna stvar...
Toliko za sada!