No, vec duze vrijeme imam osjecaj da ce Pool napraviti velike stvari u CL....
Lennon napisao:Ukratko, mišljenja sam da nismo više moćni kao prije 2-3-5 godina, što je možda za ovu tekmu i dobro. Imamo i pametniji pristup samim time, opreznijeg trenera, nećemo srljat, vjerujem da ćemo igrat pametnije nego prošlih godina.
Mislim da bi mogla i karma presudit Realu ove godine. A i ako niš drugo, veseli činjenica da će puno nogometnog svijeta bit uz nas nakon događaja oko Uefe, Reala, suđenja itd.
I pozitivno je po meni što igramo prvu kući.
The Scarface napisao:Ako uspijemo izbaciti ovaj Real Jupp ce s razlogom biti obasjan hvalospjevima a njegovi prethodnici kritikama.
anton 1983 napisao:The Scarface napisao:Ako uspijemo izbaciti ovaj Real Jupp ce s razlogom biti obasjan hvalospjevima a njegovi prethodnici kritikama.
Boldani dio malo potkrijepi?
The Scarface napisao:Pa 4 godine ispadamo od Španjolaca u onim pravim utakmicama u LP-a, ako baš sad prođemo kad se Jupp vratio s razlogom će dobiti dodatni boost a prethodnici dodatne razloge za kritiku.
anton 1983 napisao:The Scarface napisao:Pa 4 godine ispadamo od Španjolaca u onim pravim utakmicama u LP-a, ako baš sad prođemo kad se Jupp vratio s razlogom će dobiti dodatni boost a prethodnici dodatne razloge za kritiku.
Za boost bi se složio, ali za ovo drugo neTotalno su drugačije okolnosti i jedna stvar se ne veže na drugu.
Prođe li JUPP Real, a ne osvoji LP kao 2012, onda je to goli kuracSuper je kad prođeš ono kaj je teško, ali nesmiješ izgubiti ono što "ne bi smio izgubiti".
Za mene je 2012 najveći poraz Bayerna u povjesti. Sad zamisli proči reala u 2018 i ne dići LP pored jedne Rome i Liverpoola....
anton 1983 napisao:The Scarface napisao:Pa 4 godine ispadamo od Španjolaca u onim pravim utakmicama u LP-a, ako baš sad prođemo kad se Jupp vratio s razlogom će dobiti dodatni boost a prethodnici dodatne razloge za kritiku.
Za boost bi se složio, ali za ovo drugo neTotalno su drugačije okolnosti i jedna stvar se ne veže na drugu.
Prođe li JUPP Real, a ne osvoji LP kao 2012, onda je to goli kuracSuper je kad prođeš ono kaj je teško, ali nesmiješ izgubiti ono što "ne bi smio izgubiti".
Za mene je 2012 najveći poraz Bayerna u povjesti. Sad zamisli proči reala u 2018 i ne dići LP pored jedne Rome i Liverpoola....
FCB_general napisao:Finale treba znati i prije svega moći dohvatiti, a mi to nismo 5 godina uspjeli. Tih 5 godina stvarno zvuči nevjerojatno da je prošlo, ali tako je.
Real je igrao 3 finala u zadnje 4 godine, dvaput s nama u polufinalu i izbacio nas te ih ih je sve osvojio, a sad je vrijeme da mi odigramo opet jedno umjesto što se oni provlače i kradu uz pobočnike suce.
The Scarface napisao:Nije goli k, jer imas Pepa i Ancelottija koji su puno razvikaniji treneri pa nisu uspjeli uci u finale, udemo li bas sad nakon 5 godina opet u finale prijasnji treneri ce izgledati jos losiji. Naravno da je nogomet puno kompleksnijni i da puno faktora igra ulogu (zdrijeb, forma protivnika itd..) ali na kraju ce se pamtiti finale LP-a samo pod Juppom.
effe__sa napisao:Samo meni je interesantno, koliko anton želi Juppa predstaviti sretnim trenerom, ispade čovjek samo ima sreću, koju Pep možda npr nema.
Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost