EL Grupa B) FC København, Standard, Hannover, Vorskla

Arhivirane teme...

EL Grupa B) FC København, Standard, Hannover, Vorskla

PostPostao/la Murta » 27 kol 2011, 08:15

SlikaSlikaSlikaSlika

Nakon teškog ždrijeba protiv Seville koju je Hannover prošao, Platinijevi činovnici su bili sretne ruke za Hannover i dodijelili su mu jednu od najlakših skupina u natjecanju. Iako su u skupini FC København koji je zadnjih godina poznato ime u Europi i Standard Liege, svima dobro poznati belgijski klub, Hannover bi ovu skupinu morao proći jer su oba kluba u padu. København nije ušao u Ligu Prvaka i to je velik udarac za klub, dok je Standard prodao dvojicu domaćih igrača (Witsela i Defoura) pa je sigurno dosta slabiji u odnosu na prošlu sezonu. Iz 4. "pota" je u skupini Vorskla Poltava koja sigurno nije najlakši protivnik, ali ne bi tzrebala biti preveliki zalogaj za nekoga tko želi proći u 2. krug Europa Lige.
Murta
Sekretar
Sekretar

Re: EL Grupa B) FC København, Standard, Hannover, Vorskla

PostPostao/la anton 1983 » 27 kol 2011, 08:25

Mogla bi ovo stvarno biti zlatna godina za Hannover. Još ak se ponovokvalificiraju za Europu...Najbitnije je da oni nemaju toliku individualnu kvalitetu ali su po timskom radu jedni od najjačih u BUNDESLIGI! Sa takvim pristupom oni su zalutala bomba i jako je bitna stvar da ih svi podcjenjuju. Oču reći da u Kopenhagenu i Standardu sada drkaju a Hannover će ih razjebati. Sa tako slabim imenom i pravim pristupom mogo bi nas Hannover sve iznenaditi. Naravno ovo kaj su do sad napravili mene NE ZADOVOLJAVA jer ja smatram da svaki švapski klub MORA proči skupinu pa bio to hannover!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 15 ruj 2011, 23:00

Hannover odigrao solidnu utakmicu a uzeo samo bod...Bilo je ipak i dosta nepovezanosti u igri kod njih, vjerovatno je i do nervoze zbog prvog nastupa u evro kupovima nakon dugo vremena. Ipak bolje i bod nego poraz, a narednu protiv Vorskle će morat pobijedit.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 28 ruj 2011, 14:49

effe__sa napisao:Hannover odigrao solidnu utakmicu a uzeo samo bod...Bilo je ipak i dosta nepovezanosti u igri kod njih, vjerovatno je i do nervoze zbog prvog nastupa u evro kupovima nakon dugo vremena. Ipak bolje i bod nego poraz, a narednu protiv Vorskle će morat pobijedit.

Ukrajince pod ozbiljno dobit..ovu skupinu moraju proći da ga jebeš ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 30 ruj 2011, 16:21

Sinoč u prvom poluvremenu Hannover siguran, u drugom su plivali, ipak na kraju bitna pobjeda. Oni znaju pobijedit i kada ne igraju optimalno, oni znaju se nosit s pritiskom to je bitno. Ispade da se s nekim stvarima bolje nose nego BVB. Ako Hannover ovako nastavi može slobodno i naredne sezone opet igrat evropu, ja sve više povjerenja u njih imam. Tako malo iskustva s Evropom i onda ljudi izbace u pretkolu Sevillu, a u prva 2 kola grupne faze osvoje odlična 4 boda
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 30 ruj 2011, 22:44

effe__sa napisao:Sinoč u prvom poluvremenu Hannover siguran, u drugom su plivali, ipak na kraju bitna pobjeda. Oni znaju pobijedit i kada ne igraju optimalno, oni znaju se nosit s pritiskom to je bitno. Ispade da se s nekim stvarima bolje nose nego BVB. Ako Hannover ovako nastavi može slobodno i naredne sezone opet igrat evropu, ja sve više povjerenja u njih imam. Tako malo iskustva s Evropom i onda ljudi izbace u pretkolu Sevillu, a u prva 2 kola grupne faze osvoje odlična 4 boda

Svaka čast tom ipak malom klubu :bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 01 lis 2011, 11:07

Što reći za Hannover, nego svaka čast. :bravo: Samo neka tako nastave. I kad ne ide i nisu dobri, treba znati pobjediti. Ovaj klub to može, pa za očekivati je kako će u ovoj grupi se pokazati i proći te pomoći svojoj ligi.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 21 lis 2011, 16:32

I jučer čobani sve sjabali nemreju kopenhagen i standard doma dobit a sevillu napravili smješnom :shock:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 03 stu 2011, 11:12

Nezgodna utakmica večeras za Hannover, jer Kopenhagen je nezgodna ekipa a još se i igra kod njih. Međutim Hannover bi mogao barem bod uzeti, a do pobjede mogu ako se prikažu u svom pravom izdanju. U mini krizi su ali evo pogodnog trenutka da se to prevaziđe.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 03 stu 2011, 20:35

Hannover uspio preokrenuti! Sad još samo da sjebe sve i večer je perfektna!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 03 stu 2011, 21:56

Hannover odlično odigrao i pobijedio i sada je jednom nogom u šesnaestini finala. 4 boda prednosti u odnosu na Kopenhagen, znači i kad bi izgubili u gostima protiv Standarda u narednom kolu opet sve mogu riješit protiv Worskle u zadnjem kolu.Hannoveru sve pohvale, igraju odličnu euro sezonu.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 03 stu 2011, 21:58

Još kad sena to sve doda izbacivanje Seville :legendo:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 30 stu 2011, 23:00

Gledo sam 2. poluvreme. Ko bi reko? :shock: Sam sebe iznenadio. Standard ih je poništio ko beba zvečku. Tekma je bila dosta zanimljiva, nabijena tempom, onak baš presexualna za gledati, ali naravno rezultat nije bio povoljan. Ne znam uopće kaj da si mislim kakvi su mogući doseci ovog hannovera u Ligi Uefe. S druge strane bljuje mi se kad tako gnjili tim uspije nas dobiti! :neee:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 01 pro 2011, 00:30

Svaka čast Hannoveru na prolazu u šesnaestinu finala, dobar uspjeh. Grupnu fazu su odigrali dosta dobro.
Večeras očajno njihovo izdanje, ali ipak za sveukupni dojam do sad i prolaz dalje zaslužuju pohvale i čestitke ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 01 pro 2011, 10:55

Nisu sinoc bili posebno nabrijani, kao da su mislli da ce bod (i prvo mjesto u grupi) doci sam od sebe. Nista, ipak je ovo uspjeh za njih, sad samo pogledati koga mogu dobiti i tako naslutiti hoce li se zavrsiti njihovo putovanje kroz Evropu.
Lizarazu
Bixente

Vrati se na: Arhiva