Sa odlaskom Diega velike pare su sjele na njihov račun i možemo očekivati rekonstrukciju ekipe - uz Diega sigurno klub napušta dugogodišnji kapetan baumann koji će u mirovinu i sigurno će biti još onih koji će napustiti klub...
Werder će se morati pojačati na dosta pozicija - zasad su samo posudili Morena iz šahtjora. Po novom su zainteresirani da i Piza ostane u klubu - e kad bi njega uspjeli zadržat bio bi to strašan i pametan potez. Svi znate da se grebu oko Manđe te Marina iz Gladbacha, tu će još sigurno trebati jedan lijevi bek a idealno bi bilo kada bi doveli pravu i kvalitetnu šesticu.
Momčad bi trebala/mogla izgledati ovako
---------------------Wiese
Fritz-------Merte-------------Naldo------Novi
---------------------Novi
------------Frings-----------Marin
-------------------Ozil
-------------Pizza/Novi----UPITNIK

Možda će se odlučiti da dovedu još jednog DC-a jer se vidlo da Prodl nemože zamijeniti mertea i Nalda ali po tom pitanju baš i nisam preoptimističan. Također je Marsej ponudio lovu za Nalda ali po meni i Werderu premalo - 7 milja, a mislim da bi njega werder pustio samo ako neko tu ponudu podupla.
Tošić i Boenisch su takoreći smeća od igrača i smatram da Werder jednostavno MORA uzeti lijevog beka - bilo koga jer sa ovom dvojicom ziher neće biti dobro.
Veza je najškakljivija i tu će dosta trebat uložit - igrači poput Vranješa, Tziolisa, Niemeyera ipak nisu kapacitet za prvih 11 i očekujem da će werder dovesti bar dvojicu novih veznjaka ako ne i više...
E sad napad - o tome se jako puno Špekulira pa budem jednog po jednog skomentiro.
Almeida - Čovjek nikako da explodira, nimalo loš napadač ali on je za mene više zamjena ili ti napadač koji će se sa drugim napadačem werdera uvijek rotirati - nevjerujem da će ga Werder prodavati.
Rosenberg - moram reč da je loša sezona iza njega i da je razočarao - on bi čak mogao napustiti klub jer sam mišljenja da on nije pokazao ono kaj je Werder od njega očekivao i da oni traže boljeg.
Pizarro - Njihov najbolji napadač i ako on ode bit će to strašan udarac za Werder jer izgubiti dva najbolja ofenzivca ( Diego i Piza) u jednoj sezoni bit će jako teško možda i nemoguće za nadoknaditi - treba sada vidjeti kako će se ovo razviti.
Bubakar the smeće Sanogo - po mojem on više nema kaj tražiti u Bumenu al je pitanje dal će njima neko ponuditi kunu za tog napadača - mislim da je on na listi za odstrijel
Moreno - e sad on je novi o njemu neću ništa reč - po mojem on je samo ziherica koja nije skupa i doveden je za svaki slučaj pa kaj bude bude.
Kaj se tiće napadača mislim da Werder još nije rekao svoju zadnju riječ.
I na kraju ja ću biti presretan ako Werder potroši 25 milja ovo ljeto na pojačanja ali smatram da pucam previsoko i sa ovom svotom...