DAS SCHŠPEK!
Danas Kusen odigrao 0:0 sa HSV-om - tekma je razočarala, nekak sam više očekivo od ovog derbija, ali nakon ove stanke vidio se umor kod igrača te niti jedna niti druga strana nisu išli na nepotreban rizik. Kusen je došo po nulu i nulu je dobio. HSV mi je nekak igro na silu, valjda su se nadali da će se zgnojit kao protiv Bayerna ali im to ovaj puta nije pošlo za rukom. Na kraju Leverkusen ima više za žalit jer u zadnjih 5 minuta Rost im je skinuo takve dve lopte da je to za nepovjerovati!!!
Sami HIPIJE kak ja ja volim zvat udara mrkvicu - centralna figura u Kusenovoj obrani, danas opet odigro fenomenalno iako se preveč nije mico, čak je i zamalo plojhnul gol!
kroos - e jebiga, tek je ušao u 60 minuti i onda je Kusen počeo igrati 4-2-3-1 - nije on bio loš ali nije sad napravio nekakav potez vredan pamčenja.
Uglavnom ovaj KUSEN mi se nesviđa niti malo, nekak sve više i više bježe od onog epiteta LUSERkusen. Sad to sve nekak izgleda uigrano i točno znaju kak oće - ne primaju se debilni golovi itd. nekak su sa ovim Heynckesom i nekim dobrim transferima dobili na klasi i nakon par sezona traženja se našli - nekad se i to potrefi, e sad kolko će to još trajat ne znam, al nadam se ne dugo!