Murta napisao:Mislim da je vrijeme da se otvori tema za ovaj klub.
Ove sezone su dosta dobri, ali u medijima se ne piše puno o njima. Zasad su 6. s jednim bodom iza Bayerna. Mislim da je ovogodišnji cilj kluba Europa League.
Speedy napisao:Da ozivimo malo ovu temu, jebate ima cetiri posta!![]()
Enivej, Lazio navodno zeli Ibisevica i nudi sicu, 6 milja... Kako Uli kaze, ni na telefon se ne bi javio...![]()
anton 1983 napisao:Traže al cigiči naravno nude manje. ja osobno ispod 9 ga ne bi pušto...
BH reprezentativac i napadač njemačkog prvoligaša Hoffenheima Vedad Ibišević kategorički je odbacio špekulacije o njegovom preseljenju u redove rimskog Lazija.
Talijanski web-portal Tuttomercatoweb.com. u utorak je pisao da će do kraja tjedna albanski sportski direktor Lazija Igli Tare poslati Bundesligašu ponudu za otkup Ibiševićevog ugovora tešku između pet i šest milijuna eura. Isti portal samo dan kasnije donosi i reakciju bosanskog nogometaša, kojeg ugovor s Hoffenheimom veže do 2013. godine.
"Ne idem u Lazio. Osim toga, ne razumijem kako se ovakve vijesti, za koje ja saznajem tek jutros, uopće mogu širiti. Istina je, doduše, da sam posljednjih mjeseci imao kontakte s jednim talijanskim klubom, ali to definitivno nije Lazio", prenosi spomenuti portal Ibiševićevu izjavu.
Vrati se na: Bundesligaški klubovi
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost