A nemoj me prčit

FCB_general napisao:Lewandowski svjetska trupina koja nema blage veze igrati s loptom u nogama.
Ni kontre ne znaju zabiti, a sad lijepo penal. Umjesto 2:0 do zadnje sekunde neizvjesno.
cruz napisao:Nisam rasist ali...![]()
Najjači transparent iza gola VIDEOBEWEISS ABSCHAFFENi onda im video dade penal u 94. Minuti
Moj Sule moraš bit oprezniji u 93. min
cruz napisao:Slažem se ali malo previše visiš na negativnim stvarima, posebno kada nakon 14 kilometara istrčiš sprint u 92. minuti, ne mogu zamjerit. Ja bi vjerojatno u komu pao u sri sprinta![]()
A lude završnice čovječe
cruz napisao:Kurac majstor jesi vidio fora![]()
A i James je odigrao danas za kurac, ovolika nonšalancija pred golom ccc
anton 1983 napisao:Mislim da je više vrijeme da odigramo dobru i gledljivu tekmu.
ivan napisao:cruz napisao:Slažem se ali malo previše visiš na negativnim stvarima, posebno kada nakon 14 kilometara istrčiš sprint u 92. minuti, ne mogu zamjerit. Ja bi vjerojatno u komu pao u sri sprinta![]()
A lude završnice čovječe
Morao je van James, ne kužim kako to Jupp nije vidio. Jedino ako je baš htio odmorit Comana za kup. I ona kontra prije s Alabom se totalno spetljala, nigdje veze završnica. Odnosno nije je ni bilo. Kakav je to faul kad udariš loptu i u produžetku čovjeka koji ju uopće nije imao niti kontrolirao?
The Scarface napisao:ivan napisao:cruz napisao:Slažem se ali malo previše visiš na negativnim stvarima, posebno kada nakon 14 kilometara istrčiš sprint u 92. minuti, ne mogu zamjerit. Ja bi vjerojatno u komu pao u sri sprinta![]()
A lude završnice čovječe
Morao je van James, ne kužim kako to Jupp nije vidio. Jedino ako je baš htio odmorit Comana za kup. I ona kontra prije s Alabom se totalno spetljala, nigdje veze završnica. Odnosno nije je ni bilo. Kakav je to faul kad udariš loptu i u produžetku čovjeka koji ju uopće nije imao niti kontrolirao?
Ajde da je barem netko spomenuo kontru s Alabom koja je u rangu s Jamesovom prilokom.
Bilo bi bolje da smo primili taj penal jer ona nonsalancija na kraju utakmice je trebala biti kaznjena.
Vrati se na: Bundesliga 2017-18
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost