Znači na odstrijel su golmani, Ottl, Klose i Hamit, nadam se da nisam nikog zaboravio navesti. Golmani zato kaj nam treba Neuer, ottl nam netreba jer imamo dovoljno zadnjih veznih, Hamit zato kaj nije krilo, a pravo krilo koje nam paše u taktiku je ono kaj trebamo i Klose zato kaj će biti "višak" kad se Olić vrati. Isto tako Alabu bi posudio još jednu sezonu ali bi zato vratio Ekicija...
Igrače koje treba dovesti i pljunuti pare za njih.
Neuer - cca 25
Howedes / Geromel - cca 15. Ne znam kojega bi rađe, ali ono kojeg možemo dovesti za 15 taj mora doč. Možda bi se prije odlučio za Geromela jer u trulom Kolnu igra jako dobro i tamo je cijenjen, a baš sad da ćemo uspjeti uzeti Howedesa i Neurea Schalkeu neznam i isto 7 Njemačkih igrača u prvih 11 je čist dosta.
Šakiri - cca 10 miljona eura za recimo desno krilo - malo jeftinije rješenje, ali pošto ja smatram da nam trebaju 2 nova krilia, jedno mora biti takvo. Mlad je i ima potencijala za napredak...
Hazard - cca - 25 - nemoram ništa reči...
Znači, golman, štoper - jer mi se fakat neda riskirati za Brenom, a i zašto mi nebi kupili, ako možemo boljega od onog kaj imamo. O Hummelsu i Subotiću neželim razmišljati i sami znate zašto. I dva krila jer mislim da i Robben i Ribery moraju imati svoje zamjene. ipak smo mi Bayern a ne neki tamo seoski klub...
To bi otprilike izgledalo ovako
------------Gomez
Ribery----Muller------robben
-------Schweini--Kroos
L.G---Badstuber--Geromel---Lahm
-------------neuer
Zašto ne novog lijevog beka? Zato kaj smatram da nakon određenog vremena, LG može to dobro odraditi, a i novi bek bi nas još više naćeo po pitanju nofca i LG bi najvjerojatnije morao preseliti na klupu. Momčad tako i onako nemre biti idealna, a i sa ovim pojačanjima potrošio sam 75 miljona eura , a to je više nego dosta. A kaj se tiće Kroosa, stavio sam ga tu poziciju jer se zna da će ga tamo van Gaal koristiti, bilo to dobro ili ne...
Zamjene
-----------Olić
Hazard---Ekici---Šakiri
-------Pranjić---Tymo
Contento--Buyten--Breno--??? ili niko
Eto sad mi je lakše