24.kolo
Subota, 11.03.2023. , 15.30

Hasan Salihamidžić on Cancelo: "A sensational player. He's trained very well over the past week and found that desire again. There's hardly any other player in Europe that good in tight spaces" [
@_kochmaximilian].

ivan napisao:Svaka čast za 5 golova iako smo trebali dati i više. Ali primiti tri gola od Augsburga je u najmanju ruku neozbiljno. A za ovaj treći gol bi mi kaznu plaćali i išli na trčanje jedno 15 km malo da razmisle. Sane je jednostavno tragikomičnan trenutno
Eto nek sam opet negativan

ivan napisao:Svaka čast za 5 golova iako smo trebali dati i više. Ali primiti tri gola od Augsburga je u najmanju ruku neozbiljno. A za ovaj treći gol bi mi kaznu plaćali i išli na trčanje jedno 15 km malo da razmisle. Sane je jednostavno tragikomičnan trenutno

cruz napisao:ivan napisao:Svaka čast za 5 golova iako smo trebali dati i više. Ali primiti tri gola od Augsburga je u najmanju ruku neozbiljno. A za ovaj treći gol bi mi kaznu plaćali i išli na trčanje jedno 15 km malo da razmisle. Sane je jednostavno tragikomičnan trenutno
hahahaha pa dobro, realan si.
Uvik more bolje.
Međutim, rezultati (tj. broj pobjeda), tablica, plasman u LP i kupu, svugdje neka pozitiva.
Na kraju sezone niko neće vele pričat o tim detaljima nego o uspjehu i rezultatima.
Sad zasad sve je uredno, u LP score je weltklasse.
Eto nek sam opet prepozitivan

Vrati se na: Bundesliga 2022-23
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost