Ali zašto taj stavio da smo "razmaženi"? Pa ja komentiram iz ajmo reći perspektive trenera - uvijek može bolje. Zato istaknem stvari koje treba poboljšati, koje su problematične...
To nikako ne znači da ništa ne valja i "JN raus"! Ako kažem da smo hrpu kontri/polukontri loše odigrali, što na kraju i rezultat pokazuje jer nismo dali golove, onda je to činjenica i problem koji treba riješiti. Nije to kritika radi kritike. Vjerujem da i svi ostali tako misle.
Dobiti Inter u gostima 2-0 je super - pokloniti loptu protivniku pred svojim golom za 1na1 protiv golmana je užasno loše i s razlogom se može reć da bi nas koštalo u većini slučajeva, ne nužno samo protiv boljih ekipa. Ta isto je kad raspravljamo o transferima i koliko ko vrijedi itd. Kurca mi znamo - igramo se football managera. Ista stvar i ovdje

Ne možemo bit razmaženi zato što komentiramo da nešto sada ne štima što je štimalo prije 2-3 tjedna. Ali istina je da ja prvi volim dominantnu i dobru igru, iako je u knockout fazi realno to manje bitno. Ali jebiga, volim da se igra dobro j osvoji nešto, ne samo na guzove. A to svakako ni ne znamo