1. kolo (7.9.2022) Inter 0:2 Bayern

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi Prvaka u sezoni 2022-23

Re: 1. kolo (7.9.2022) Inter -:- Bayern

PostPostao/la ivan » 07 ruj 2022, 22:15

Dojam kao da smo igrali koliko nam treba, što je s obzirom na dio sezone i protivnika krajnje čudno. Drugo pol osobito zadnjih 15ak min previše petljanja u obrani i trošenja vremena što nas je moglo koštati vrlo lako.
Napad falio oštrine i brze kombinatorike - Mane totalno nevidljiv ali ne nužno svojom krivicom nego upravo ovo što pišem da nekak to sve iz prvih tekmi sada više ne funkcionira tako glatko. Manjak ubačaja je više nego evidentan, iako i Mane i Muller znaju zabit glavom...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 08 ruj 2022, 07:22

Mislim da JN treba stavit Manea i Mullera vodoravnu poziciju a ne okomitu jedam iza drugoga jer Mane voli odigravat kao i Muller oni nisu solo killeri .

Nekakvih 442 hibridnih dok se napada kad se brani 4231
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 08 ruj 2022, 07:54

Nisam gledo tekmu, susjedi zvali na feštu, šta ću :smajl010:
Pogledam sinoć nekad extended highlights, vidim da je bilo dobro prilika, većina naših. Opet tuđi golman statistiku birika.

Povirim sad na forum... kontam možda sam gledo pogrešnu tekmu.
Pošto ste gledali svi, vjerujem da onda nije bilo baš dominantno kako highlights prikazuju.

Ali opet ajmo gledat pozitivno. Dobili smo Intera u gostima, bez primljenog gola. Sane je u ovoj sezoni redovno među najboljim kad igra od početka. Oduševljenje Inzaghija Bayernom (nakon tekme) puno govori..
Vala nije loše za početak. :idk:

Ovo je bitno.
doro napisao:Ovdje moramo pobjedit pod mus...igra i dojam je nebitan danas.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 08 ruj 2022, 08:17

Ma nije ni priblizno da je bilo lose, nego mi neznamo kak bi trebalo bit :)

Pa kak smo odigrali protiv Lyona u 1/2 finalu 2020 pa je sve ok.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 08 ruj 2022, 08:32

anton 1983 napisao:Ma nije ni priblizno da je bilo lose, nego mi neznamo kak bi trebalo bit :)

Pa kak smo odigrali protiv Lyona u 1/2 finalu 2020 pa je sve ok.

to je dobra paralela. Sve je u perspektivi iz koje gledaš, kao uvijek.

Smeta mi prekritičnost i prerazmaženost ljudi. Mislim da su i realovi navijači manje kritični od nas.

Poraz? Neriješeno? Pa ok, idemo dalje. Lošiji performans, ekipe ili pojedinih igrača? Pa šta, događa se, nisu roboti.

Malo se spustimo za razinu i uživajmo u igri. Mi stariji znamo kako je Bayern prije znao prečesto igrat negledljiv nogomet. Dobijemo na sreću, prozvali nas Dusel-Bayern... Ovo danas što momci tuku je privilegij.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la jozotg » 08 ruj 2022, 11:25

Moderni Bayern nas je razmazio..
Mi stariji se jako dobro sjećamo i kad smo bili top da bi u LP znali u gostima i protiv puno slabijg protivnik odigrati loše i popušiti protiv npr CSKA ....

Ovih zadnjih par godine di smo npr u LP odigrali čini mi seu seriji 20 utakmica bez poraza!!!! nas je razmazilo.Svih.

Dobiti Inter u gostima ,imam dojam s pola snage , s relativno nerasploženim Mullerom,treba reći lošim Comanom(on na trenutke ne zna di će,šta će, di je gol..) je USPJEH.Za mene je Sane (top forma) vs Coman (top forma) duplo bolji.Što je nekad sebičan razumljivo.Samo Ribery nije bio sebičan

Usput di su oni trolovi koji su rekli da Lewa ili Halland u jačim ligama neće davati ni pola šta su davali u Bundesligi???

Ispada da je BL jača nego pušišip ili ova gadna primera..
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 08 ruj 2022, 12:39

Ali zašto taj stavio da smo "razmaženi"? Pa ja komentiram iz ajmo reći perspektive trenera - uvijek može bolje. Zato istaknem stvari koje treba poboljšati, koje su problematične...
To nikako ne znači da ništa ne valja i "JN raus"! Ako kažem da smo hrpu kontri/polukontri loše odigrali, što na kraju i rezultat pokazuje jer nismo dali golove, onda je to činjenica i problem koji treba riješiti. Nije to kritika radi kritike. Vjerujem da i svi ostali tako misle.

Dobiti Inter u gostima 2-0 je super - pokloniti loptu protivniku pred svojim golom za 1na1 protiv golmana je užasno loše i s razlogom se može reć da bi nas koštalo u većini slučajeva, ne nužno samo protiv boljih ekipa. Ta isto je kad raspravljamo o transferima i koliko ko vrijedi itd. Kurca mi znamo - igramo se football managera. Ista stvar i ovdje :D

Ne možemo bit razmaženi zato što komentiramo da nešto sada ne štima što je štimalo prije 2-3 tjedna. Ali istina je da ja prvi volim dominantnu i dobru igru, iako je u knockout fazi realno to manje bitno. Ali jebiga, volim da se igra dobro j osvoji nešto, ne samo na guzove. A to svakako ni ne znamo
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lennon » 08 ruj 2022, 13:12

Mislim da smo odigrali sa pola gasa, po meni moćna predstava na koncu iako malo čudi neka nonšalancija otraga na koncu tekme, ali sve u svemu top.

Mislim da bi prema napred bilo bolje da igramo sa trojcom, a ne da je Mane ispred trojce.

Sviđa mi se Sane u ulozi razigravača, koliko dobrih paseva okomitih prema napred....

Sve u svemu ja zadovoljan.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 08 ruj 2022, 14:06

Bayern su nekada Italijanski klubovi prali i to redovno. Mozemo biti vise nego zadovoljni kako Bayern danas izgleda. :navijac:

Sinoc je moglo bolje ali moglo je i puno gore. Da li ste videli kako se Kimmich prodrao na Martineza? :music:

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1567845574161977344

LEROY! :smile10:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 08 ruj 2022, 23:26

Rutinski je to bilo sinoć. I vidi se kada uspostavimo kontrolu i odigramo skoncentrisano (a fokusirani i skoncentrisani smo bili cijelo prvo poluvrijeme, u drugom povremeno) onda možemo većinu ekipa i u LP riješiti rutinski.
Neke nonšalancije na kraju utakmice jesu za kritiku, ali generalno je to bila rutinska pobjeda... ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 09 ruj 2022, 07:41

Velite rutinski...
U Italiji misle da doslovno igramo drugi sport.

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1568024148927971329
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 09 ruj 2022, 08:43

Pa tak i je :hehe:

Samo ih nismo razbili.

Mi smo ko City, svu samo cekaju nes da seru :hehe:

Neke stvari jesu za kritiku tipa glupost Neuera i Hernandeza al neke su samo plod nase igre kad se zaprijetilo nasem golu. Znaci da bi nama protivnik puknuo jednom po golu mora bit spreman od nas primit 4 udarca pa ti vidi.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 09 ruj 2022, 11:36

Ma ovo je bila tekma za 5:0, ne da mi se pretvarati više s lažnim oprezom.
Jedina kritika koju ja imam (i protiv gladbaha i uniona i wolfsburga i intera) je što seremo naprijed.

Da fali jedan Lewa, kome to ne bi falio? Itekako bi dobro došao. Ko god kaže drugačije s tim ne treba pričat.

Ali ljudi moji, stvaramo milijardu situacija za udarac i ne mogu shvatiti kako nema malo više hladnokrvnosti.

Jebe me se za pacere pozadi, toga uvik ima u svakoga.
Ko što si reko, protivnik se može nadati nekom udarcu ali mora istrpit 4 Bayernova do tada.

Musiala i Goretzka ne igraju 90 minuta, a oni su pokazali x puta da znaju zabijat iz ne-toliko-puno šansi.
Mane se idalje uigrava, ne treba sada baš očekivati veliki trpakis, to će nadam se nekad kasnije počet kako treba.

Coman i Sane su vržljavi ali idalje im je završnica handlungsbedürftig. Gicbrya ne mogu kritizirat kad je zabijanje u pitanju.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: 1. kolo (7.9.2022) Inter 0:2 Bayern

PostPostao/la Red passion » 11 ruj 2022, 10:55

Ušli smo s 3 boda i to je u cijeloj priči najvažnije. Skupina je jaka i prognoze prije početka susreta su bile da su nas mogli dobiti.

Na kraju je Simone Inzaghi sam rekao kako smo mi drugi svijet za njih. To dovoljno govori o našoj kvaliteti.

Sad dobiti Barcelonu doma i 6 bodova imamo, a to znači kako Victoriju treba 2 zaredom dobiti i prošli smo skupinu, najvjerojatnije kao 1. u skupini. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Liga Prvaka 2022-23