Šta reć nego bravo. Trećeligaš je vidno preopterećen, ali činjenica da prvih 30min nisu primili gol je
Tel, Gravenberch i Leon zabili sex golove. Nije Nagelsmannu laku. Ali pošto igramo svako 3,5 dana iduća 3 mjeseca, plus 5 zamjena ima svaku tekmu, svi će igrat.
Pretpostavljam da ovdje nitko nije gledo tekmu; ako netko je, kakav nam je Stanišić bio na livom beku?
Ja sam malo gledao... Bio je dobar Stanišić ali realno uopće nije bilo posla u obrani, nije uopće relevantna ocjena protiv ovakvog protivnika. Kontrolu smo imali skroz, ali brine druga tekma za redom gdje je protivnički golman heroj - dobrim dijelom zbog naše nepreciznosti
Na to smo se i prije mogli naviknuti, mislim da smo statistički svake sezone broj 1 po stvorenim prilikama, a i kod promašaja smo pri/na vrhu. Ne kažem da je to ok ali šta je tu je.
Prvi gol Tela uopće među odraslima, sučin je postao najmlađi strijelac Bayerna ikad 17 godina i 126 dana. Drtesina, ali se ni Mane ne bi "postidio" vakim pogotkom..... Mogu mislit kako mu se starci osjećaju sad pfff