Ma čudno je jer se žalio na umor nakon stanke za repke i onda mu istih 11 odigra 90 minuta
U konačnici to nema zapravo ni veze s pobjedom/porazom. Nadajmo se da čuva za LP, ali opet čudno da Muller ni minute nije dobio...
U prvom poluvremenu su Sane (opet, ne sviđa mi se trend u zadnje vrijeme) i Choupo promašili zicere tj golman obranio i zato ih nismo rastočili odmah u prvih 30 min. Oni ne znam dal su jednu dobru šansu imali.
Ali drugo poluvrijeme smo (ja se nadam planski) ubacili valjda u 2 brzine dolje i igrali tešku dosadu, imali tek jednu gredu tamo oko 70-80 min i ne znam dal još jednu šansu.
Problem s time je što po meni to nikad ne smiješ raditi na 1-0 pa čak ni pri najopasnijem rezultatu od 2-0. Totalno ubili tempo i kružili lijevo desno bez ambicije i rizika u napadu već od 45. minute.
Na kraju se dovedeš u situaciju da zadnje 2 min izbijaš "u kukuruz" nakon što si dominirao 91 minutu i moliš se bogu da ne primiš krumpir iz kornera i izgubiš bodove. Taj dio mi nije jasan...
Znamo da smo primali golova u zadnjim minutama malo previše puta zadnjih godina. Uglavnom neki glupi penal poklonimo...