Rekao sam i ponovit ću ono što sam rekao 2015. - nema od tog maloga ništa koji je nosio živicu na tjemenu tada.
Već ko balavac nije imao energiju za dosta toga. Robben je u PSV-u već bio zvijer i gladan svega prije 22 godine.
Mi tu godinama pričamo o čekanju na preplaćenog igrača koji nikada nije realizirao svoj talent do kraja, ove sezone ono odigrao brutalnu jesen, a ja odavno pričam kako mu je jedino mjerilo može li za svjetsku klasu makar odigrati 4 sezone u nizu na vrhu vrhova.
Neće on to koliko god @Cruz želio i tiskao iznova i iznova svako ljeto. Da on to može, već bi on to radio 4-5 godina u nizu ili evo od ove sezone kada je 28 godina života naredne 4 razbio sve i otišao s 32 u 'penziju' negdje u Italiju ili USA.
Sane has scored 0 goals in his last 9 games for club and country. His last goal was in October in an 8-0 home win vs Darmstadt
Inače je malo više. 15 utakmica uključujući i prijateljsku protiv Basela, 0 golova. Nema frke da je malo stalo, koja utakmica, no njemu je baš zastoj samo takav.
O Comanu sam isto sve odavno rekao. Dugo se mučio s ozljedama pa je mogao se izvući koliko-toliko na nedostatak ritma i kontinuiteta tijekom razvoja, ali zadnjih 4 i pol godine to više ne ide. Isto ima 27 godina, najbolje nogometne godine u opticaju, iskustva, porazi i ozljede su iza njega nakupljeni, ali i dalje ne ide.
To su trebali biti naši razbijači na krilima u spomenutim godinama, a oni i dalje negdje u priči kao prije 6-7 godina. Jebiga, to tako ne ide.

Mislim, ide i može ići, ali ne za Bayern onako kako je imao s onom dvojicom monstruma koji su sve i svakoga uništavali u karijeri gdje god su bili.
Gnabryja sam već i prestao spominjati a njega sam baš ajme zamolio jer sam ga od Arsenala pratio prije 12 godina kada ga je Wenger ubacio na Liga kup utakmice.