(Nachholspiel) Bayern 1:0 Union

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2023-24

(Nachholspiel) Bayern 1:0 Union

PostPostao/la cruz » 24 sij 2024, 09:27

Slika
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: (Nachholspiel) Bayern -:- Union

PostPostao/la CroCHEF » 24 sij 2024, 20:50

Nema promjene... motiva nema... icon_hy
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 24 sij 2024, 21:18

Najbolji napad europe... 140minuta doma bez postenog udarca na gol... wow

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la ivan » 24 sij 2024, 21:22

Nije baš bez poštenog udarca, ali upali smo u rupu gadnu i nikoga ne ide. Nitko ne može okvir gola pogoditi.

Ovi očekivano igraju teški bunker i patili bi se s ovim i da smo u dobroj formi a kamoli ovako.

Ja bih Mullera unutra umjesto jednog veznjaka, a Tela umjesto Comana ili Sanea. Odmah na poluvremenu. Krila su nam beskorisna

Btw evo vidim da Sane preuzeo prekide od Kimmicha o čemu su svi srali. Dajte mi recite kakvi su vam bili korneri koje je Sane izvodio danas? c009
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 24 sij 2024, 22:28

Jedva...

Bjelica dokazao kakva je seljacina... nadam se barem 3 utakmice zabrane

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Re: (Nachholspiel) Bayern 1:0 Union

PostPostao/la melodyne » 24 sij 2024, 22:46

Ne znam da li ste videli da je Bjelica pokazao nekom navijacu srednji prst kada je dobio crveni karton.

S obzirom da smo u krizi moram biti zadovoljan sa tri boda. Guerrero je poceo umesto Daviesa i to se isplatilo. :bravo:

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1750266320808034542

Gospodin covek. :P
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 25 sij 2024, 08:55

Ne znam čemu tolika kritičnost šefe.
Nisam ni očekivao da će dečki sad zaigrati ko da su na vrhuncu forme.
Leon Goretzka napisao:"It was important to show a reaction and especially to get the three points. You can't expect everything to be great from one day to the next. But it was a confident performance"

Ali se vidio mali napredak. Posebno u presingu kad protivnik ima loptu....
Ok, izdušili smo zadnjih pola sata, ali u prvom poluvremenu smo trebali imat 2:0...

Promašaje smo počeli nadoknađivat čim je počelo drugo pol. prvo Kane stativa iz fine akcije, pa pogodak Rafe iz odbijanca, kasnije poništen gol iz fine akcije. Samo Goretzka je imao 3-4 dobre šanse, nijednu nije iskoristio.

Plus, greške protiv Werdera su ispravili sinoć, nisu Unionu dopustili skoro ništa, osim one kontre u 2. pol kada im sudac nije svirao čist penal. Tu smo mogli naribati, jer smo tada bili već ugasili motore.

Promašivanje prilika i dekoncentracija kod 1:0 - to se mora jednostavno popravit, imali smo sreće na kraju što nisu dobili oni penal. Ali inače smo u prvom poluvremenu već trebali voditi s više golova razlike.

Ne znam, nije to ona atraktivna igra, ali sam vidio pomak u prvih 55-60 minuta. Kasnije opet na staro.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 25 sij 2024, 08:57

I da, Rafa me iznenadio koliko je trenutno efikasniji od Daviesa. Baš razlika.

Također, valjalo bi probat sa Telom kao starter. Ostavit ili Comana ili Musialu jednu tekmu da uđu kao jokeri.
Musiala igra loše zadnjih nekoliko tekmi, sinoć mi je bio najlošiji. Naravno to je ok za tako mladog igrača od kojeg se tako puno očekuje. Vratit će se on, ali bi ga ja stavio tekmu na klupu...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 25 sij 2024, 09:36

Ocekivano kilavo mucenje...

Bjelica krkan.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 25 sij 2024, 10:31

Teško je očekivati da Musiala po sredini napravi nešto kroz dupli duboki blok. Ali ono što Coman i Sane rade na krili odnosno ne rade..to je kriminalno. Sane se već odavno resetirao na tvorničke postavke gdje mu ama baš ništa ne ide
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 26 sij 2024, 17:29

Rekao sam i ponovit ću ono što sam rekao 2015. - nema od tog maloga ništa koji je nosio živicu na tjemenu tada.

Već ko balavac nije imao energiju za dosta toga. Robben je u PSV-u već bio zvijer i gladan svega prije 22 godine.

Mi tu godinama pričamo o čekanju na preplaćenog igrača koji nikada nije realizirao svoj talent do kraja, ove sezone ono odigrao brutalnu jesen, a ja odavno pričam kako mu je jedino mjerilo može li za svjetsku klasu makar odigrati 4 sezone u nizu na vrhu vrhova.

Neće on to koliko god @Cruz želio i tiskao iznova i iznova svako ljeto. Da on to može, već bi on to radio 4-5 godina u nizu ili evo od ove sezone kada je 28 godina života naredne 4 razbio sve i otišao s 32 u 'penziju' negdje u Italiju ili USA.

Sane has scored 0 goals in his last 9 games for club and country. His last goal was in October in an 8-0 home win vs Darmstadt

Inače je malo više. 15 utakmica uključujući i prijateljsku protiv Basela, 0 golova. Nema frke da je malo stalo, koja utakmica, no njemu je baš zastoj samo takav.

O Comanu sam isto sve odavno rekao. Dugo se mučio s ozljedama pa je mogao se izvući koliko-toliko na nedostatak ritma i kontinuiteta tijekom razvoja, ali zadnjih 4 i pol godine to više ne ide. Isto ima 27 godina, najbolje nogometne godine u opticaju, iskustva, porazi i ozljede su iza njega nakupljeni, ali i dalje ne ide.

To su trebali biti naši razbijači na krilima u spomenutim godinama, a oni i dalje negdje u priči kao prije 6-7 godina. Jebiga, to tako ne ide. :no: Mislim, ide i može ići, ali ne za Bayern onako kako je imao s onom dvojicom monstruma koji su sve i svakoga uništavali u karijeri gdje god su bili.

Gnabryja sam već i prestao spominjati a njega sam baš ajme zamolio jer sam ga od Arsenala pratio prije 12 godina kada ga je Wenger ubacio na Liga kup utakmice.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 27 sij 2024, 11:11

Ma dajte pustite Comana on je rezervno krilo oduvijek nikakva konstanta u orvom timu i takav nam i treba.
Sane svi znamo da je to propali transfer i trebalo ga prodat i Gnabrya sad te njihovu lovu uložit u Wirtza.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 27 sij 2024, 13:09

O našim krilima smo već više puta pisali i svi znamo da jednostavno nisu svjetska klasa, barem ne s ikakvom konstantom. Super statistika za Sanea - ako gledaš samo brojke, već sad po golovima/asistencijama izjednačio najbolju sezonu. A onda skužiš da je to napravio u prvoj polovici dosadašnjih utakmica, a u drugoj polovici nije napravio ništa vrijedno spomena. Sigurno sam pisao već i na početku sezonu da nema šanse da održi formu imalo dulje i tako se i dogodilo...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

Vrati se na: Bundesliga 2023-24