22. kolo (18.2.2024.) VfL Bochum 3:2 FC Bayern

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2023-24

Re: 22. kolo (18.2.2024.) VfL Bochum 3:2 FC Bayern

PostPostao/la Murta » 19 vel 2024, 08:28

Gledao sam protekle dvije utakmice skoro cijele, a nisam niš komentirao. Ovu uopće nisam stigao, nit sam čitao temu do nakon utakmice, a idem komentirat. :mrgreen:

Ugl. i ja sam mislio kao anton jučer da nema šanse da ovo ne dobijemo, jednostavno je Bochum previše jadan da nas pobijedi. Dok se nije dogodilo ovo što se dogodilo.

Ja fakat više nisam pametan što treba mijenjati i kako, al očito je da trener ne valja. Dal ga mi zamijenili sutra, za par tjedana ili na kraju sezone, to je odluka za upravu. Ja bi ga mijenjao odmah. I ne nužno Flickom.

Ali on sljedeće sezone ne smije voditi Bayern pa makar osvojiio Treble. Ne postoji jedan segmet igre u kojem je Bayern danas bolji nego prije dolaska Tuchela. Al ono baš ništa. I ne samo danas, nego u cijeloj godini dana mi nismo praktički ništa odigrali.
Murta
Sekretar
Sekretar

Re: 22. kolo (18.2.2024.) VfL Bochum 3:2 FC Bayern

PostPostao/la doro » 19 vel 2024, 08:44

tuchel je najveci promašaj od kad pratim Bayern cak i od bedastog Klinsmanna :lol:

Jako djecje i bez karaktera al ocekivano da budu sad jeli hrpu govana i ne mjenjali trenera.

Nema tu više krvi,entizijazma ni pravih odluka u upravi,postavljanje nekih uredskih štakora da vodeklub vidimo da je teski promašaj.

tuchel je po svim zakonima svemira danas morao dobit otkaz pa taman klub vodio do kraja Muller i Neuer nebitno.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga 2023-24