Guardiola je imao karakterne igrače kako god okreneš bez obzira na pojedince poput Benatije, Bernata, Coste i dr. koji se nisu uklopili u klub ili pokazali sve ono zbog čega su dovedeni i ranije pokazivali. On nije imao Kimmicha, Goretzku, Cuisancea i takve mentalne konstrukcije i egotripere koji znaju da mogu i mogli su, trebaju puno više, a oni otišli loviti leptiriće po terenu pa sada se dolazi do prodaje, a ne scenarij da imaš Modrić-Kroos-Casemiro tandem u veznom redu i sl. 5-10 godina na najvišem nivou.
Kod Guardiole je problem što je previše gušio igrače idejama i nismo imali tada De Bruynee da mu jebu mater kad nešto dobacuje i eksperimentira na utakmicama gdje točno ne smije ništa eksperimentirati. Služili smo mu kao poligon prije Cityja pa je kroz 2-3 godine u Manchesteru postao trenerčina kakav nije bio, počeo pobjeđivati sve gostujuće utakmice u K.O. fazama LP što prije 2019. nije znao.
Tuchel je došao u krivo vrijeme i nije mi ga žao jer nas je trebao odbiti prošle godine i čekati ljeto da bude pametniji. Imao je grozan start, sve je sjebao što je Naglesmann jako dobro radio(stabilizirao je obranu i nismo skoro uopće primali golove u LP prošle sezone).
Naslijedio je probleme koji se vuku de facto od vremena Ancelottija i Kovača gdje je jedino pod Flickom donekle se uspjelo prigušiti no jako kratko jer je odletio i on zbog stare uprave(

).
Treba biti realan i reći da smo mi još uvijek FC Bayern neovisno o imenu trenera i svim problemima koje igrači godinama stvaraju. Nismo mi neki razvojni centar ili klub iz 2. kategorije u Europi koji su nekoć bili veliki a sada prodaju eliti skupo svoje igrače. Ako Bayern ne može biti Bayern neovisno o Tuchelu, Nagelsmannu, Kovaču ili Ancelottiju, onda ga jebi.
Treba vratiti diktatore u klub koje će ovi novi klinci naučiti poštovati, slušati i raditi ono za što su PREVIŠE plaćeni i debelo preplaćeni. Neka se ne izvlače na Premier Ligu, Real Madrid i P$G kako oni preplaćuju. Vidimo baš na primjeru Man Uniteda kako svi masno zarađuju, a truba najteže kategorije 11 godina - nitko ne gine za klub da uzme ligu.