Red passion napisao:Neka je i ova sezona napokon došla u klub. Samo da je Lazio proći i okrenuti još love u LP pa onda sasvim sigurno ispasti i to je to.
Pa sa pristupom kao sinoć nećemo okrenuti Lazija. Bit će to poduhvat...Ali ako bi se odigralo kao protiv Leipziga onda postoje dobre šanse i kada bi se (i to kada velika riječ) okrenuo Lazio onda bi mislim tu bilo dobrih šansi i da se ode daleko. Lazio je sada ta prelomna utakmica, jer u BuLi više ne igramo ni za šta, Leverkusen gazi prema tituli i kada bi tu prednost ispustio, onda bi nam to bila velika poklon titula. A takva nam ne treba, trebamo se malo trznuti.
A u Lp sam imao nade, ali ova ekipa je tako čudna, možemo mi govoriti o problemima, kadriranju, donekle od nekih i bojkotiranju trenera, ali u suštini kadar bi trebao biti dovoljno jak da se bar do polufinala LP dođe. Ali kadar jedno, a stanje , hemija, atmosfera na drugu stranu.... I to drugo može dovesti čak do toga da dobro stradamo u utorak. Toliko su na momente u stanju biti loši ovi naši...