cruz napisao:Ma džaba sve, trener ne dopire više do momčadi koja ne vjeruje u sebe.
na ovakav način i s ovakvim samopouzdanjem izbacit će nas arsenal bez previše drćanja, iako je na papiru naša ekipa 'kao' bolja.
Inače sam protiv krkanskih poteza ali sada već nije isključen otkaz Tuchelu do ponediljka.
Tuchel je svjetski promašaj, veći i od Klinsmanna. To se teško moglo nadmašiti, ali nadmašio je i to s kakvim igračima.
Mi se nemamo čemu nadati protiv Arsenala jer smo toliko kriminalni da je i prolaz užas za pomisliti pošto tamo će nas čekati još žešći protivnici, ali potpisat ćemo ga na bilo koji način jer je to naš voljeni klub i uz njega ćemo biti i kada je najgore.
Heidenheim 0:2 i onda 3:2... zemljo otvori se... Ne mogu se jednostavno sjetiti kada smo protiv takve jedne momčadi u jakom kadru uspjeli izvisiti čak i kada smo igrali lošu sezonu i nismo bili prvaci.
anton 1983 napisao:Aj nek sad neko spomene wertšecung
Svi šute ko pizde, nemaju što reći. Nema ono tipa kein Freund der Sonne, Baslerov trenerski dan i ulazak na teren usred utakmice i slično. Ne znaju to ovi.
Kako ih trebaju prerezati sve do jednog na ugovorima, a određene baš prodati da ih Isar nosi što dalje od Münchena.

melodyne napisao:
https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1776709443230523801

Obrana na svjetskom nivou. "Zabit ćemo mi 200 u sezoni, tako pobjeđivati, osvajati duple krune, loviti LP svake sezone pa nek' imamo i jednu od najgorih obrana u ligi uopće".
Koji mulci majko milo...