(34. kolo) Hoffenheim 4:2 FC Bayern

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2023-24

Re: (34. kolo) Hoffenheim 4:2 FC Bayern

PostPostao/la effe__sa » 18 svi 2024, 18:07

Gledao sam i ja konferenciju i tu se uživalo u ovim uzbuđenjima po pitanju borbe za opstanak...

A ono što se moglo kod nas upratit, da smo pukli na kraju, da je Neuer imao loše procjene lopte i slično.
Na primjer ono ispuštanje vodstva i dosta sigurne utakmice kao protiv Reala, skoro pa u zadnjim trenucima susreta si možda kod nas ranije mogao vidjeti u 10 + godina (možda i rjeđe) a ove sezone smo to vidjeli jako često u BuLi pogotovo...

S ovim padom na treće mjesto, gubimo naravno i brzu priliku za prvi trofej naredne sezone, jer nećemo igrati sigurno Superkup, koji bi s drugim mjesto igrali, izuzev da K' lautern napravi senzaciju u finalu kupa. Kane će čekat nešto duže na prvi trofej, najmanje znači do kraja sljedeće sezone...

Tuchel mnoge utakmice nije uspio zatvorit, najzrelije mi je djelovao u duelu protiv Arsenala i možda Lazija. Ispadanje u kupu katastrofa, kao i finiš sezone, a uostalom u BuLi je to sve djelovalo tako nestabilno i nesigurno, da je i zasluženo ispalo samo 3. mjesto.

Za utjehu Tuhchel i Uli, ako Real osvoji Ligu prvaka će valjda dobiti kiticu cvijeća od Pereza i Co., jedan je prokockao velikim dijelom finiš susreta u Madridu, a drugi što je ove sezone samo stvarao haos i unosio nesigurnost u klub. ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 18 svi 2024, 20:30

Prošle godine u 8. mjesecu sam pričao s nekim lokalnim klincima Nijemcima u okolici Stuttgarta kada sam bio na poslu i tako se dotaknuli mene Hrvata, Hrvatske, krize, posla, nogometa kroz nekih 20-ak minuta pa sam im rekao tom prilikom valjda će VfB ove sezone se trgnuti i doći k sebi nakon 10-ak godina. Nakon 8-9 mjeseci a i puno ranije vidjelo se da itekako jesu, ponovno su se rodili s Hoeneßom i igrali nogomet kakav nisu 20 godina. Zaslužili su ti ljudi ovdje da dođu do veselja s 2. mjestom i golemim uspjehom.

Mi smo svoje sve prokockali kako je @Murta u kratkom presjeku sezone to vidio, na to sve se i svede sezona. Napljugali se golova i popušili sve važne utakmice.

Ovo danas ne znam što reći... umjesto da to odradiš kako spada, ono drlog i kao da im je potpuno svejedno iako 2. mjesto nije osigurano, a 3. pozicija kao da nije nešto prestrašna, heh... :? Kakva nova glupost Neuera, opet poklon od gola i opet će se to kao i godinama već proći bez sankcija za takve poteze obrane. Miriše i Neueru mirovina ako ovako bude iduća sezona. Müller je po mojoj procjeni spreman za umirovljenje naredno ljeto. Ako nešto ne izvede neki novi trik iduće sezone da se podigne u formi i igrama, ne vidim razlog da nastavi dalje.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 19 svi 2024, 11:57

Pogledao sažetka pa 3 golaje sjebo Neuer i to katastrofalno cista njegova poklon pobjeda.

Dal trebamo i novog golmana :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga 2023-24