(5. kolo) FC Bayern 1:1 Bayer 04 Leverkusen

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2024-25

Re: (5. kolo) FC Bayern 1:1 Bayer 04 Leverkusen

PostPostao/la cruz » 30 ruj 2024, 07:23

Tekmu sam gledo u planini, neka momačka. Tekma došla taman ko zagrijavanje, roštilj se pali i Bayern počinje, svi gledaju. Gušt teški.

I bio sam ponosan jer se vratilo ono divljenje Bayernu, ta svak je gledo tekmu s Dinamom, još sad Bayern nagazio Kusena. Šteta što se ispromašivao. Ali kad gledam ovakav Bayern iz perspektive drugih - vidim sad još jasnije koliko je ekipa dobra.

____

melodyne napisao:Dayot i Kim za sada deluju pouzdano. Jedino zebem da u prvoj velikoj utakmici ne naprave neki Mega-Patzer i sjebu celu ekipu.

Kim proglašen igračem utakmice.
Obrana nastavlja igrat jako solidno.

Bit će sigurno grešaka, jer igra se jako visoko, mann-gegen-mann najčešće. Ali zasad je to dobro, prva "teža" utakmcia bez gluposti.

Joshua Kimmich praises Kim and Upamecano: "The way they've been playing in the past weeks is brutal. They have to defend huge spaces. You have to have a lot of quality to stand 50-60 meters away from your goal and defend the big space behind you. They were criticized after the game against Wolfsburg, but the coach stood up for them in public and within the team. They're now paying that back. Both are in outstanding form"

Spoiler:
dok se s druge strane de Ligt bruka. Ne znam jel itko pratio..
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: (5. kolo) FC Bayern 1:1 Bayer 04 Leverkusen

PostPostao/la melodyne » 30 ruj 2024, 14:53

https://x.com/iMiaSanMia/status/1840502809223176254

Nisam uspeo da gledam utakmicu... Statistika pokazuje da smo ih nadigrali. Nema previse highlighta.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga 2024-25