(15. kolo) Bayern 5:1 RB Leipzig

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2024-25

Re: (15. kolo) Bayern -:- RB Leipzig

PostPostao/la doro » 20 pro 2024, 22:26

Rastepli ih zasluženo bar još dva trebali dati,šteta kaj kim i rupa sjebali taj jedan gol.

Šane zabio gol jbt :mrgreen:

Idemo odmor neke se još vrate Palihna,Stanišić i Gnabry u pauzi.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Re: (15. kolo) Bayern -:- RB Leipzig

PostPostao/la cruz » 20 pro 2024, 22:27

ivan napisao:Kako su mogli od Mainza izgubiti??

To se tako nekad poklopi, ali ništa preznačajno kada se odmah 'ispravi' ovakvom pobjedom i igrom i zalaganjem.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: (15. kolo) Bayern 5:1 RB Leipzig

PostPostao/la anton 1983 » 21 pro 2024, 06:25

Bas sam uzivo u tekmi. Ovo najgora vrsta protivnika za nasu obranu koja je dosta grijesila i bila na ispitu. Jebiga, kad ih potepemo 5:1 onda se sve to zaboravi.

Bila je ovo Saneova i Kimmichova tekam. Tesko je reci ko je od njih dvoje igrac utakmice.

Polagano Saneu se otvara... ali kebiga sad bas stanka. Muka mi je vise bilo gledat koliko mi nejde egzekucija.

Sanea bi opiso kao najopasnijeg neefektivnog ofenzivca svijeta. Fascinantno je kako je taj lik sposoban sam sebe izbaciti u priliku i otvoriti suigracima priliku da ga uposle, ali egzekucija... Al ak ce bit ko protiv Leipziga to je ok :naprijed:

I naravno Laimer :anton1:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 22 pro 2024, 22:41

Leipzig možda nije onaj kao prethodnih sezona, ali nam je uvijek nezgodan i dobra je to ekipa, vratili formu i sada smo ih taman fino razbili. Naše najbolje izdanje, jednostavno sve je štimalo. Po meni jedina mrlja ove polusezone je to ispadanje u kupu, ali ovo ostalo je dobro. Mora biti nekad i blijedih izdanja, ali ipak je više bilo dobrih. A ekipa je u ovoj utakmici protiv Leipziga baš izgarala i trkom i igrom su zadovoljili. Kane i Musiala strašno znače za ekipu. Ali dobra igra i Laimera, Kimmicha i generalno sviju. I dobro da je Sane zabio, ali sam ipak kod njega pesimista nekako, da će to izaći sve na pravi put. Predugo je to kod njega toplo-hladno i predugo ga čekamo.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 23 pro 2024, 09:50

effe__sa napisao:Mora biti nekad i blijedih izdanja, ali ipak je više bilo dobrih.

To je normalno razmišljanje i ne treba se zanositi samo lošijim nastupima.

Mnogi fanovi imaju očekivanja koja je teško zadovoljiti.

Plus, ovo je bilo samo 40% sezone, uvjeren sam da će naši biti još bolji.
Nov je trener (i neiskusan u vođenju velikog kluba) i nerealno je očekivati da će ekipa sve redom pobjeđivati. Treba vremena. Bit će još bolje.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 25 pro 2024, 21:13

Na kraju smo dobili Leipziga i zaključili kalendarsku godinu s 2 pobjede protiv jakih ili jačih protivnika u Bundesligi(Stuttgart i Leipzig). Nažalost nisam uspio pogledati utakmicu jer sam premoren bio i pripremao sam se za subotnji put u Hrvatsku jer sam očekivao da ćemo igrati u subotu poslijepodne ili eventualno nedjelju. :neee:

Bilo je super dobiti ih iako ove sezone Bikovi nisu na razini i doživjeli su svojevrsni pad što je u neku ruku i normalno pošto svaki klub to ima, baš kao i mi prošle sezone prvi put nakon 2010./2011.

Problemi su nam već par godina skroz poznati i jasni gdje škripi, što nas muči, tišti, gdje su rupe, nedostatci, što više ne zadovoljava u Bayernu i dr. tako da ostaje vidjeti kako ćemo izgledati nakon prvih 17 kola u Bundesligi(pošto zadnjih 2-3 godine više ne odigramo polusezonu, tj. 17 kola u jesen/zimu), a i u LP ostaje vidjeti gdje ćemo završiti. Do druge polovice veljače ću moći tek nešto komentirati Kompanyja i eventualno kritizirati jer sam rekao kako je ovo sve preuranjeno i potpuno neopravdano i nezahvalno prema treneru u kratko vremena iz rasula očekivati nekakva čuda.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga 2024-25