Sve je u redu dok se pobjeđuje i dok su nam desni bekovi skroz zdravi i nemamo tamo probleme kao što imamo.
Kompany se ima učiti nogometu i trpjet ćemo još neko dobro vrijeme njegovu nezrelost i očito vidljivu tvrdoglavost, nešto što kod trenera zadnjhi 15 godina dolazi sve više do izražaja, naročito onih koji inzistiraju na nekakvoj ne samo napadačkoj, već i atraktivnoj igri, a kod takvih je to mana, ne vrlina. Ne ide ta šetnja iz pragmatizma u fluidnost i gung-ho strategije. Kod potonjeg su nas određeni protivnici svaki put u gotovo sve do jednoj prilici uredno kažnjavali i to je jako negativno za Bayern i u Njemačkoj, a posebice u Europi gdje nećemo doći do kraja.
Mi smo igrali prosječno, lošije nego protiv Feyenoorda, međutim, jučer smo makar pobijedili iako smo na kraju opet od protivnika od 84. minute bili u stisci da sačuvamo svoj gol.
Znamo kako nam treba novi napadač, jedan Haaland, Álvarez, Gyökeres, Marmoush uz Kanea. Englez sam ne može, Bayern bez 2 dobra napadača ne može razarati.
3 naša krila su od jučer i definitivno za odstrel ovog ljeta što se mene. Jedan je već i 2 i pol godine, a drugi godinu i pol. Treći je jednostavno dosegnuo svoj plafon i nismo ga zadnje ljeto uspjeli prodati u Arabiju. Bit ću jako uzbuđen kada sva 3 odu i budemo tražili nova 3 uz Oliséa.