Na kraju jedan pristojan, pozitivan kraj s pobjedom bez primljenog gola i s 4 zabijena.
Iduće sezone dignuti igru za 60%, riješiti se ovog dosadnog i negledljivog nogometa koji podsjeća na sezonu 2013./2014.(samo nije dao 90 bodova) i smanjiti primljene pogotke u ovakvoj ligi za najmanje 10 komada(32 smo primili).
Kane malo manje zabio nego prošle sezone no kao da to njega uopće zanima - čovjek je napokon prvak države! I napokon ima jedan trofej u žiivotu a da nije individualni.
Olisé čista 10-tka ove sezone za mladog igrača. 34 utakmice je odigrao, jedini igrač koji je nastupio u svim kolima ove sezone. Hrpa golova, hrpa asistencija, odlična izdanja i rad na terenu mimo golova i asistencija, maksimalno koristan igrač i ekstremno učinkovit. To sve s 23 i pol godine!
Sada samo ostaje ga gledati da nastavlja istim ili još već i boljim tempom jer pred njim ima još do najboljih godina da se digne za 2 klase(ako ne i više).
Kimmich odličan ove sezone, popravio se. Riješili smo i to govno od njegovog ugovora i da ga ne izgubimo bez odštete.
Laimer isto vrlo dobar na drugoj poziciji i prezadovoljan sam kako je sezonu odradio. Guerriero je isto bio dobar i dost koristan iako je imao pokoju lošu utakmicu i loše reakcije, malo jače greške, no sve skupa dobro. Davies je ove sezone nakon siječnja 2022. napokon nadošao i počeo igrati ozbiljan nogomet. Tu očekujem još napretka jer nije se on do kraja razvio kao igrač. Jako puno od njega kao beka očekujem nakon 2 i pol godine stagnacije.
A ostali... neka se dobro zapitaju što rade u ovom klubu i što od njega očekuju. Namjerno sam izostavio Upamecana jer taj još uvijek nema niz od nekoliko sezona i on je ona plutajuća mina moru koja na dodir eksplodira.
Stanišića opet ostaviti po strani jer je propustio veliki dio sezone zbog ozljede baš kao i Ito čitavu, a Palhinha zaista ne znam što s igračem koji prvo ne igra zbog ozljede, a onda jer ga trener ne želi gurati. To treba pod obavezno riješiti i ne gurati pod tepih.