anton 1983 napisao:Ovu sezoni treba propast i fino si poslozit neku polulosu ekipu za sljedecu i to je to.
Ja sam ocu rec da za ovaj Bayern mogu navijat.
Pa jebote da su htjeli nisu mogli vise zakomplicirat VKu. Brijem da se rijese ugovori da bi sve bilo kudikamo lakse...

doro napisao:
Veliš propast? Pa kaj nismo prošlu sezonu propali i baš ovu se trebali dignut ako ne u top visine onda bar da smo jako dobri.

anton 1983 napisao:Bumo sad to rešili ovo ljeto i od nule... Treba tek vidjeti kaj su Kimmich i Davies, pa i ostal klapa odlučili.
I stekao sam dojam, da Neuer kao takav nekako gubi svoj kapetanski status. Ja općenito više neam dojam da je on kapetan i da ga drugi igrači puše kao kapetana...

doro napisao:
Mislim da je to jasno svima za Neuera zato mora proc kao i Muller,Musiala i Kimmich su sad top prioriteti zato mi nije jasno zasto to nismo riješili ebo vec 2 mj 2025,sve ostalo je vazno al ipak sporedno i ptice na grani sad kuže da se moramo riješiti Leona i bar 2 krila iako bi ih ja sva 3 potero al bio zadovoljan da dvoje idu proc,ostalo se bude riješilo domino efektom.

doro napisao:Ne slažem se pogotovo za Kimmicha jer trebali staviti ultimatum prošlo ljeto ili na prodaju za Musialu se mogusližit da mali sere.

anton 1983 napisao:doro napisao:
Mislim da je to jasno svima za Neuera zato mora proc kao i Muller,Musiala i Kimmich su sad top prioriteti zato mi nije jasno zasto to nismo riješili ebo vec 2 mj 2025,sve ostalo je vazno al ipak sporedno i ptice na grani sad kuže da se moramo riješiti Leona i bar 2 krila iako bi ih ja sva 3 potero al bio zadovoljan da dvoje idu proc,ostalo se bude riješilo domino efektom.
Mi smo riješili i Musialu i Kimmicha!Oni su ti koji nisu rješili kaj hoće u svojoj glavi. Kaj se tiće Musiale i Kimmicha tu se nema kaj upravi zamjeriti, samo igračima...

Vrati se na: Bundesliga 2024-25
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost