(22. kolo) Leverkusen 0:0 Bayern

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2024-25

Re: (22. kolo) Leverkusen -:- Bayern

PostPostao/la marac » 15 vel 2025, 20:25

jebote na sto nasa igra lici .. uvijek se iznerviram kad gledam
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 15 vel 2025, 20:25

Moramo biti zadovoljni sa jednim bodom jer nam je igra bila katastrofa. Treba kazniti ekipu zbog ovakvog nastupa. Kao da smo igrali protiv tima sveta. Nismo bukvalno imali sansu.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 15 vel 2025, 20:28

cruz napisao:Srca ti šta promaši Wirtz

Ajde sudac sviraj kraj

Ovo je definicija Gnoja ali sa H

GHNOJ

Ko u vakoj tekmi protiv vakog Leverkusena ne izgubi taj bi mogo uzet ligu

Pravi gnoj bi bio da smo dobili ovo je polugnoj i najlošija tekma Bayerna u derbijima ikad :lol:

Vratilo bam se kad smo mi bili puno bolji od njih doma a završio remi.Idemo dalje sad dobit Eintracht i Celtic za malo mira .
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 15 vel 2025, 20:56

Ja se ne sjećam da sam gledao ovako indisponiran Bayern od 4:0 u Barceloni pod Klinsmannom :roll:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la melodyne » 15 vel 2025, 21:21

Bayern have failed to register a shot on target in a Bundesliga match only for the second time on record (since 2004-05), previously only against Wolfsburg in May 2008.[@OptaFranz]

2008 nam je bio dovoljan bod da uzmemo BL pa ti sad' vidi kakva je ovo bila partija. :mudrac:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: (22. kolo) Leverkusen 0:0 Bayern

PostPostao/la Red passion » 15 vel 2025, 21:39

Sada i kažem zašto možemo biti prezadovoljni što smo pobijedili u Glasgowu nakon što je 35 utakmica u nizu Celtic bio neporažen na svom terenu.

Jedna pozitivna stvar danas u ovom apsolutnom drlogu večeras gdje ni godinu dana da smo igrali susret ne bismo pobijedili je ni manje ni više netaknuta mreža Neuera što je isto pravo čudo. A potonji... njegovo vrijeme je završilo baš kao i kada je Buffon imao 37-38 godina.

Ovo je koma, da mi baš ništa nismo pokazali... da ova kao mega momčad po vrijednosti na TM-u ne zna 5-6. utakmicu u nizu protiv Leverkusena pobijediti... ma joj... nemam uopće razloga biti nervozan ni ljut ni razočaran jer sam bio spreman prije utakmice i poraz potpisati. Isijavamo truloćom, a nema Ribéryja i Robbena, pa ni Lahma da to povedu i dovedu u red.

Aston Villa, Barcelona, Feyenoord... čak i Slovan... :no: Nedopustivo ispadanje u Pokalu doma od Leverkusena... sve ove utakmice u BuLi gdje smo tek Stuttgarta natukli...

Još jedna sezona u nizu prijatelji dragi koju moramo samo da izguramo do kraja i samo tu titulu u ligi pokupiti nebitno kako. Sve ostalo je "ne pitaj ništa, ne govori ništa".
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 16 vel 2025, 12:40

[2024-12-03] Bayern Munich 0 - 1 Bayer 04 Leverkusen (DFB-Pokal (German Cup))
[2024-09-28] Bayern Munich 1 - 1 Bayer 04 Leverkusen (1. Bundesliga)
[2024-02-10] Bayer 04 Leverkusen 3 - 0 Bayern Munich (1. Bundesliga)
[2023-09-15] Bayern Munich 2 - 2 Bayer 04 Leverkusen (1. Bundesliga)
[2023-03-19] Bayer 04 Leverkusen 2 - 1 Bayern Munich (1. Bundesliga)

I sada ovih 0:0 od jučer. Gdje si nestao FC Bayern na svojoj mušteriji? :)

Ovo se dogodilo samo protiv HSV-a krajem pretprošlog desetljeća između 2007. i 2009. u ligi(barem koliko ja pratim i postojim) i bilo je isto 6 utakmica u nizu nakon čega smo to okrenuli i razvaljlvali do dana današnjeg. Xabi Alonso ne zna izgubiti od Bayerna 6 utakmica protiv nas ni od Tuchela ni Kompanyja.

https://x.com/iMiaSanMia/status/1890850730229305383

https://x.com/iMiaSanMia/status/1890879755316019346
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 16 vel 2025, 12:58

Sad bu im Uli uzeo Wirtza i Taha,Alonso u Real i idu opet u prosjek.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 16 vel 2025, 13:06

Nevjerojatno je kako se točno i samo za Leverkusen čitav Bayernov svijet odjednom prešaltao na defenzivnu igru, obranu, sreću i zadovoljstvo što su se branili i dr. :haha:

4 i pol godine je Bayern rupčaga za sve vrste klubova i ligaša da se trpaju golovi u Neuerovu mrežu, nikada nema problema ni ničega, ali ovo jučer kod nekih ljudi vidim delirij. Da bude još bolje, kod onih koji uvijek inzistiraju na atraktivnoj igri, ne samo napadačkoj već atraktivnoj. Ja to jučer nigdje ništa nisam vidio i upravo taj svibanj 2008. protiv Wolfsburga što je @melodyne stavio gdje nismo imali udarac u okvir je sve što otkriva gdje smo mi u ovom trenutku kao klub, kao momčad, kakve igrače imamo i trpimo već nekoliko godina i kakav oni bolestan novac koštaju za to sve. :D

Jedino što me drži skroz opuštenim i nezabrinutim je činjenica kako već u zadnje 3 godine klubovi poput Juventusa, Ajaxa, RB Salzburga, Dinama, Benfice prolaze kroz turbulentna, nestabilna, krizna, prijelazna vremena nakon godina dominacije, svatko na svoj način. Mi smo se isto toj skupini pridružili.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 16 vel 2025, 15:04

Al Isusa ti kako su jucer komentatori na SK bacali drkicu na Wirtza! Pa to je bilo neugodno za slusat :hehe:

Satrali nas, ali nula je tu i BMK!

Bas me zanima kaj bi bilo da je VK u recimo u 70.toj ubacio Boeya umjesto Musiale i halo s 3 vezna umjeto u 86.toj...

Sad smo malo sjebani ali nekako tinja u meni nada da cemo bas proradit. S jedne strane nom stop rotiramo pa me to nervira,.pak s druge strane imamo tolko gust raspored da se mora rotirati.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 16 vel 2025, 16:26

anton 1983 napisao:Al Isusa ti kako su jucer komentatori na SK bacali drkicu na Wirtza! Pa to je bilo neugodno za slusat

Haha, ja ne znam tko su ta dvojica, ali nisu oni baš svoji kada gledam utakmice Bayerna i neke druge pa njih slušam. :lol: :lol: :lol:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 16 vel 2025, 17:18

Ivković je zapravo inače fan Bayerna :hehe:

Mene je živciralo hvaljenje Leverkusena u toj mjeri a kad su izvukli bod i prolaz u kupu a bili osjetno lošiji sigurno nismo čuli istu priču. Jer se od Bayerna to kakti očekuje

Ali brate da smo bili loši, jesmo... Brine me malo VK, najviše on zapravo. I Musialinih 25 milja - za te pare ima da rodi neku šansu
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 17 vel 2025, 11:23

ivan napisao:Mene je živciralo hvaljenje Leverkusena u toj mjeri a kad su izvukli bod i prolaz u kupu a bili osjetno lošiji sigurno nismo čuli istu priču. Jer se od Bayerna to kakti očekuje

Tako je već desetljećima. Ništa nelegitimno. Kvaliteta ostalih u BL mjeri se (među ostalom i) kako ekipa igra s Bayernom.
Ali Leverkusen pod Alonsom pokazuje da ima recept za Bayern.

Bayern jest odigrao kriminalno, ali nije to nešto katastrofalno, ta ja prvi godinama žudim za ekipom koja će biti u rangu s Bayernom. Smije i Bayern odigrat nekad tekmu vaku... Ovaj Kusen je odličan, već drugu sezonu zaredom. Lani ih je prolitalo i sve dvojbene situacije su išle u njihovu korist, sila golova u 98+ minuti itd. Ove godine je toga manje ali je igra dosta dobra, imaju kontinuitet kakav bundesligaš nije odavno imao.

Pohvala tijekom tekme je bilo možda previše, ali ne mogu reć da nisu opravdane.
Trebali su pobijediti 3:0 i imali su jako loš dan kontekstu zabijanja, ostalo sve dobro. Presing kakav su igrali je bolestan, ne bi se samo Bayern namučio od jakih klubova.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 17 vel 2025, 11:39

Pa vreme je i da Bayern sa turbo kriminalnom igrom osvoji bodove to je sve ok,međutim uzasno smo labilni i to je najveci problem.Celtic nas nekak prebiše respektirao zato i popušio.

Sad nam treba pobjeda protiv Eintrachta i Celtica to bi nas moglo dosta dignuti na oba kolosjeka baš ta labilnost da se smanji.Također Musiala mora dati puno više ne mogu Kane i Olise sve sami ostala 3 tulipana(krila) su za ništ i od njih nemam nikakvih ocekivanja!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 17 vel 2025, 12:02

Ono što mene najviše brine je sredina. Naravno, krila su poznat problem, previsoka postava zna bit problem, štošta nije u vinklu.
Ali najviše sredina.
Zašto?

Nemamo klasu ni borbenost kakvu smo znali imati.
Sve osim Kimmicha je upitno...
Pavlović je premlad, ima potencijal za taj nivo ali još nije tu.
Goretzka po meni nije naš profil, nije nikad bio, niti će bit.
Laimer ima borbenost i trku koja nam nedostaje al ga trener koristi na beku.
Rafa nema fizički aspekt niti je sad neki playmaker.

Po meni barem, treba nam Palhinha. Ne što je stručnjak haha nego što bio donio tu požrtvovnost i fizikalije i 'prezentnost' ispred obrane. Ta sve što Pavlović radi to bi mogo i Palhinha. Goretzka svakako ne pomaže niđe, digod se eto nađe.

Protiv Leverkusena sad, nije mi jasno kako trener nije uvidio da nam treba brojčanost u sredini. Da imamo 3 igrača koji znaju "uzet loptu" (plus Musiala plus Olise) sakrit je i usporit malo protivnika. Stavi tri veznjaka, izbaci krilo i samo traži posjed i mir. Iz toga se može nešto izrodit. Iz one divlje i riskantne igre, samo je sreća što nas nisu nabušili.

Sjetim se 2015/2016 kada smo imali Thiaga, Alonsa i Vidala. S takvom sredinom se i nije događao kaos protiv Bundesligaša, prosto jer su imali tehničku, taktičku sposobnost, inteligenciju, borbenost, brojčanost.

U ovoj tekmi smo imali preopterećenost Kimmicha koji ne može sam sve, ne može jednostavno i odma Bayern nema igre kroz 90 minuta.

Kažu, što se Kane toliko vraćao? Pa ljudi moji šta vam je hahaha Čovik je ostavljao svoju poziciju da pomogne vezi. On kao špic mora primat loptu daleko, zagradit, zadržat, povezat. To je njegova dobra osobina ali totalno loše iskorišteni resursi. Isto vrijedi za Musialu, kažu nije imao dan. Ok, ali šta se od njega očekuje? Da svaki put uzme loptu i predribla pola momčadi? Ne bi ni Messi. Uvijek je imao trojicu na sebi od kojih su dvoijica jednako brza, a svi agresivni.

Da imamo vezni red koji je dominantan, ne bismo odigrali ovakvu tekmu. Općenito bi nam igra bila povezanija kroz sezonu. Mi sad igramo ultra nogomet ali čim dođe nezgodan protivnik to je teško provesti. Ne može mi nitko reć da nije tako.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga 2024-25