Odlična utakmica, nije bilo dosade, tempo tu, pravi Süd Derby koji baš ono bio imao svjetskog potencijala da je Stuttgart jedno 700-800 milijuna € 'teži' u svojoj blagajni. Čim se dignu visoko, naši okršaji dobiju ajme na značaju, igra se jeben nogomet svaku utakmicu, golovi ne izostaju, nema labavo protiv njih i pobjeda se mora zaslužiti.
Baš kako smo to i večeras pokazali. Oni su poveli, doveli nas u sitne rezultatske brige premda je do kraja ostalo golemo vrijeme za izjednačiti i okrenuti, no znamo kako mi obranu već godinama (ne) igramo. No njihova tranzicija je ono čega smo se itekako trebali bojati pa smo mudriji i strpljiviji trebali biti, maksimalno koncentrirani u obrani da se više pogodak ne dopusti jer bi utakmica otišla za nas u potpuno pogrešnom smjeru i vjerojatno koštala sva 3 boda.
Neuer je imao dobre obrane, bio je na razini, Nübel s druge strane nije se pokazao da može biti Neuer.
Kao što sam već nekoliko puta istaknuo, nama su Kane i Olisé nositelji ovog Bayerna do vraćanja titule u Minhen.

Jednostavno je milina gledati mladog Francuza kako to odrađuje, sprema golove kako Sané sve ove godine ne može, kako dodaje dobre lopte i ne komplicira što Sané suprotno radi godinama, kako se kreće na terenu i traži rješenja uz poneki dribling i lomljenje kostiju protivniku.
Prezadovoljan sam jesmo smo dobili još jednu iznimno važnu utakmicu ove sezone i to drugu u nizu jer smo Eintrachta odradili s 4:0, sada VfB s 1:3 preokretom.
Što to znači? 85-90% je titula naša ako mene pitate. 10 kola prije kraja i s jedno 6-7 protivnika koje imamo na rasporedu očekujem isto toliko i pobjeda, ako ne i protiv ona ostala 2-3 protivnika.

Sutra Eintracht doma na Deutsche Bank Parku treba odraditi Leverkusena i otkinuti im bodove. Ja sam za to da ih razvale i da ostane ovih +11 na tablici.
p.s. Drago mi je da je Palhinha napokon u igri i da starta. Zaboga, pa kako će se pokazati ako uopće ne igra. S druge strane,
Goretzka igra dobro i sve to nekako mi smrdi da će još i ostati mada ja ostajem pri stavu kako on je bivši igrač.
Ovo je za potencijalne kupce izvrsno da pokazuje i odrađuje, samo da Kompany ne nasjedne na Sanéa i njega. Oni moraju ići dalje kao i Coman i Gnabry, a mi s novima.