Postao/la Red passion » 04 vel 2025, 17:37
Ja to nisam rekao. Smanjiti mu ugovor je uprava rekla i imalo je smisla kao i skoro svima koji su otišli u supertešku kategoriju plaća(ne i njihova kvaliteta i izdanja na terenu).
No da bi sigurno ostao prije ove sezone ocijenio sam osobno da treba mu dati isti iznos(iako tada nije tako bilo) samo da ga se zadrži i to se već tijekom ove sezone promijenilo no to kod mene isto ne znači povišica. Niti smo ga još uvijek zadržali nakon ovog ljeta niti ga prošlog ljeta prodali kako ti naglašavaš.
Ovo oko 22,5 milijuna €(povišica nekakva) da mi oprostiš ja nisam nigdje još pročitao. Samo ono što skoro svi vide, o iznosima se samo pričalo oko smanjenja i nikakvi postotci rezanja niti konkretan novi, umanjeni iznos u milijunima.
I oko prodaje... ako sam dobro zapamtio, rekao si da ga klub nije htio pustiti, jel da? Nije on taj koji je odbio? Podsjeti me na ovo, zamolio bih te.
Ukoliko je uprava ta koja ga nije prodala, a ne on koji je odbio tu mogućnost, onda zamjerka upravi jer sebi skače u usta mada je prošla godina i pol dana od onog vremena "2 godine prije isteka". Iznova radimo isto, a iznova radimo ko školarci i studenti prije ispita - uči se dan i večer prije toga umjesto kroz 4 tjedna ili puno prije.