(20. kolo) FC Bayern 4:3 Holstein Kiel

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2024-25

Re: (20. kolo) FC Bayern 4:3 Holstein Kiel

PostPostao/la anton 1983 » 04 vel 2025, 17:20

Ne ne treba? Pa jel vi pratite situaciju oko Kimmicha zadnjih 18 mjeseci majko moja!?!

Pa mi smo ga prodavali na ljeto!!! Pricali smo o smanjenju place! Pa navijali ste svi tu da mu se da ugovor s manjim iznosom, a sad serete kaj mu na vrijeme nismo dali 22,5 milja! Pa ono wtf!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 04 vel 2025, 17:37

Ja to nisam rekao. Smanjiti mu ugovor je uprava rekla i imalo je smisla kao i skoro svima koji su otišli u supertešku kategoriju plaća(ne i njihova kvaliteta i izdanja na terenu).
No da bi sigurno ostao prije ove sezone ocijenio sam osobno da treba mu dati isti iznos(iako tada nije tako bilo) samo da ga se zadrži i to se već tijekom ove sezone promijenilo no to kod mene isto ne znači povišica. Niti smo ga još uvijek zadržali nakon ovog ljeta niti ga prošlog ljeta prodali kako ti naglašavaš.

Ovo oko 22,5 milijuna €(povišica nekakva) da mi oprostiš ja nisam nigdje još pročitao. Samo ono što skoro svi vide, o iznosima se samo pričalo oko smanjenja i nikakvi postotci rezanja niti konkretan novi, umanjeni iznos u milijunima.

I oko prodaje... ako sam dobro zapamtio, rekao si da ga klub nije htio pustiti, jel da? Nije on taj koji je odbio? Podsjeti me na ovo, zamolio bih te.

Ukoliko je uprava ta koja ga nije prodala, a ne on koji je odbio tu mogućnost, onda zamjerka upravi jer sebi skače u usta mada je prošla godina i pol dana od onog vremena "2 godine prije isteka". Iznova radimo isto, a iznova radimo ko školarci i studenti prije ispita - uči se dan i večer prije toga umjesto kroz 4 tjedna ili puno prije.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 04 vel 2025, 20:19

anton 1983 napisao:Ne ne treba? Pa jel vi pratite situaciju oko Kimmicha zadnjih 18 mjeseci majko moja!?!

Pa mi smo ga prodavali na ljeto!!! Pricali smo o smanjenju place! Pa navijali ste svi tu da mu se da ugovor s manjim iznosom, a sad serete kaj mu na vrijeme nismo dali 22,5 milja! Pa ono wtf!

Kad smo ga mi profavali i tajno stavili na transfer listu? To ide ovak damo ti novi ugovor od do pregovori par puta ako igrac odugovlaci ide na prodaju i bok,jednostavno ga malo šikaniraš i za takvo ime uvijek dobiš ok lovu...mi njega nismo prodavali prvi put cujem za to i dali kao rok da proplegodine produži on to nije isto ko i Davies,sad i Musila mali jede govna bezpotrebno jer igraci nanjušili labilnu i premekanu upravu.Jedno je rezanje place a drugo kad ti odkantaš skroz igraca!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga 2024-25