(30. kolo) 1. FC Heidenheim 0:4 FC Bayern

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2024-25

(30. kolo) 1. FC Heidenheim 0:4 FC Bayern

PostPostao/la doro » 19 tra 2025, 14:30

Koncentracija na Buli,dosta zajebancije.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Re: 30 kolo 1. FC Heidenheim vs FC Bayern

PostPostao/la doro » 19 tra 2025, 14:53

E moj Vincent zasto tu postavu nisi stavio protiv Intera.

Konacno maknuo Kima,stavio Stanišića na stopera,Rafu na beka i maknuo 2 prevare od igraca Šanea i Leona to je druga momcad.

Ajde bar je i sad shvatio.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 19 tra 2025, 20:53

Nisam uspeo gledati. Ja lepo kazem da je Kompany zajebao stvar u obe utakmice. :lock:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 19 tra 2025, 22:01

melodyne napisao:Nisam uspeo gledati. Ja lepo kazem da je Kompany zajebao stvar u obe utakmice. :lock:

Apsolutno ionako oslabljeni ozljedama je on dodatno oslabio glupim izborom igraca na krivim mjestima.

Treba i napomenut da je i Olise zaboravio zabijat i danas fulo 2 zicera.
Kimmich bio odlican i Gnabry dobar na 10 ki izzvrsna asistencija i još neki potezi,Kane i Coman jako dobri golovi.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 20 tra 2025, 07:39

Jos dugo ce ostat gorak okus od ovog talijanskog smeca....

Tog sam se i najvise bojo. Sad i ono sto je dobro, bit ce nista...

Ne znam vise koja PM je s ovim Gnabryem, pa lik igra BTJ nogomet! Kaj mu se dogodilo? Kaj se pocel zdravo hranit? Kaj nisi mogo ostaz trul da si nemoramo glavu razbijat?

With all do respect, ovo je Heidenheim...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 20 tra 2025, 17:32

Bio je i Bochum i ostali nebitno,bitna je staloženost,nula primljenih golova,kompaknost itd
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 21 tra 2025, 10:56

Kusen Gigso tak da zgleda da je to to... prokleti Inter!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 21 tra 2025, 13:36

Kikso i Inter :haha:

Treba nam pobjeda i remi u 4 preostale tekme ako Leverkusen više ne kiksa. Idemo dobit Mainz doma iduću i valjda bude još negdje bod
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 21 tra 2025, 14:05

Ako dobimo Mainz a hocemo Augsburg bi mogo sjebat Kusen bar remi dobri su i to je to!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 22 tra 2025, 07:34

Nisam gledo tekmu, pitam druga jel upratio kaže pogledo je cijelu tekmu a komentar mu je moćan, kaže "ovo je onaj Bayern od početka sezone bez Goretzke". Zanimljivo. Idem sad baš pogledat extended highlight
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 22 tra 2025, 08:34

cruz napisao:Nisam gledo tekmu, pitam druga jel upratio kaže pogledo je cijelu tekmu a komentar mu je moćan, kaže "ovo je onaj Bayern od početka sezone bez Goretzke". Zanimljivo. Idem sad baš pogledat extended highlight

I bez Kima i šanea druga momcad bez obzira na protivnika puni kompaktnija.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 22 tra 2025, 09:08

cruz napisao:Nisam gledo tekmu, pitam druga jel upratio kaže pogledo je cijelu tekmu a komentar mu je moćan, kaže "ovo je onaj Bayern od početka sezone bez Goretzke". Zanimljivo. Idem sad baš pogledat extended highlight

Sad kad smo ispali od Intera igrali smo opušteno... No ipak je to drugi level, a i s vremenom neke stvari koje forsaš moraju doći na naplatu. A i sad su već neki koji nisu baš bili fit za Inter, puno spremniji i ušli u formu i onda je to nekako sve skupa druga priča.

Mislim ja ne znam koji je kurac ovom Gnabryu, pa kaj se ludih gljiva najeo!?!?!? Ono wtf!!!

Ako stvarno neisforsamo odlazak Leona i Comana onda smo stvarno za svaku osudu... Morat će VK malo sagledat stvari nakon sezone i pokazat EIER. Za prvu sezonu s obzirom di smo bili i kaj se sve u njoj zdogađalo mu nemam kaj zamjeriti. Teško da takvih komplikacija more biti druge sezone jer bu se sad dosta toga ovak ili onak riješilo.

No ono što je najbitnije da Stanišić udara mrkvicu! 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 22 tra 2025, 09:22

Tu leži zec: ima li Bayern jaja da riješi "dosta" igrača? Želi i VK to uopće?

šta znači "dosta igrača", pa u smislu ove koji ne žele otić ako baš ne moraju: Goretzka, Gnabry, Palhinha, Kim, Sane, Coman itd.

Normalno da se postavlja pitanja: jeli to uopće moguće? i bi li takva promjena bila too much?

Nemam odgovor ni za koje pitanje, samo se nadam da ćemo imati više sreće s ozljedama za godinu dana i da ćemo imati više highly motiviranih igrača i molim vas bez alibi igrača.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 22 tra 2025, 09:28

cruz napisao:šta znači "dosta igrača", pa u smislu ove koji ne žele otić ako baš ne moraju: Goretzka, Gnabry, Palhinha, Kim, Sane, Coman itd.

Normalno da se postavlja pitanja: jeli to uopće moguće? i bi li takva promjena bila too much?

Ja naravno neoćekujem sve, ali bar neke.

Zašto sam se ja uvijek htio riješiti Mullera? Zato dok je tu, on je opcija da uđe u igru i nemaš drugog igrača umjesto njega. Znači ak nema Leona, on nemre uć da ga jebeš i moral bu to neko drugi igrat.

Mislim Leon Kimmich nije veza svjetske klase i nema niti potencijal za to. Naravno da je Pavlović cjelo vrijeme bio fit i da se Palhinha nije ozlijedio kad se ozlijedio, možda se stvari ne bi tako razvile. No jebiga jesu... Leon u Bayernu nema jednostavno kaj tražiti i mora nekak proč.

Nažalost bojim se da ipak ne bu čistka onakva kakvu su najavljivali jer je to ipak sve dvosjekli mač. Nadam se da su naši sam valjali muda pod bubrege što se tiće Leona jer je tu i moro je igrat, a da su u biti držali figu u džepu kad su govorili kak bi on svima trebao biti uzor...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 22 tra 2025, 10:59

Kima,Leona i šanea forsa upraba treneru to je sad jasno ali pretjerali i oni svi moraju proc tj dosta igraca treba otici inuz malo srece svi bi mogli proc ili vecina.

Od svih spominjanih mislim da Leon i Gnabry nebudu proc sad no za Leona je bitno daga trener ne gura u prvih 11 vec Pavlovića i Bischofa.

Za Comana,Kima,Palihnu i Tela se zanimaju englezi i to je jako dobro.

Kod tih centralnih veznih problem je kaj ja necu Leona ni Palihnu a onda nam treba još jedan vezni tak da njih dvoje nebudu otišli odjednom.

Zasad je vrh da se riješe Muller,Coman i Tel jet to pokrece finu obnovu u klubu.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Sljedeće

Vrati se na: Bundesliga 2024-25