Doslovno sam presretan kada vidim kako ne primamo gol 7 utakmica u nizu i od toga 5 u ligi. Ja sam gotovo 4 godine taj segment kritizirao i sada sam napokon došao na svoje.
Pobjeda je pobjeda, ne primamo gol i zabili smo jedan više i tu je stvar egzaktna. Ovo se traži u DFB-Pokalu i Ligi Prvaka, nula u vlastitoj mreži.
Realizacija gdje je Kane jedini igrač koji zna zabijati od njih 15-20 igrača je ogroman problem sam po sebi. To je taj nogomet zadnjih 15-ak godina gdje se igra bez 2 isturena napadača i situacija gdje ova nova krila su trube postali u usporedbi s onima. Imali smo prilike i nismo i zabili pa je ostalo 1:0 i to nam se sada događa i smatram kako to nema nikakve veze s obranom već odavno kristalno čistom stvarnošću da Sané nije svjetska klasa niti kao vrlo dobar igrač profil koji može zabijati i igrati čitavu sezonu u komadu.
Coman ista priča, a od njega sam kao meni onako pomalo samozatajnog igrača da uspije jednom kada ozljede ostavi iza sebe, no ipak ništa nakon ovih 4 i pol godine. To je golemo vrijeme i Bayern nema u najboljim godinama jednog igrača viđe ništa čekati već tražiti alternative kako za Francuza tako i za Nijemca.
Müller ne može više, a Ribéryja i Robbena odavno nema u ekipi. Sada bih dao za jednog Shaqirija iz 2011.2014. i 50 milijuna €, a dali smo tada čisti kikiriki kada je iz Basela dolazio. Taj je znao završiti akcije iako nikada nije bio toliki talent da postane svjetska klasa.
Sve u svemu dosta dobra utakmica, PSG je imao isto pokoju priliku, no mi smo u obrani jednostavno odlični postali i nadam se kako ćemo biti samo još bolji.
Sada na Dortmund po pobjedu i novi clean sheet.