Champions League (5.kolo) Bayern 1:0 PSG

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi Prvaka u sezoni 2024-25

Re: Champions League (5.kolo) Bayern 1:0 PSG

PostPostao/la cruz » 29 stu 2024, 08:32

Troše se naravno Antone ali mora biti malo svježine kada dođe realizacija. Ta ionako stvaraju velik broj prilika.
Treneri sada mogu izmijeniti pola momčadi, svježa krv ulazi od 60. minute.

Da povećaju realizaciju - sa 1 gola od 8 udaraca - na 1 gol od 6-7 udaraca, to je već razlika.

Dečki igraju moćno i ne popuštaju, šteta što se ne nagrade kako priliči.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 29 stu 2024, 12:59

Kako god okrenes mislim da je vrijeme da sutra piknemo jedan kvalitetan 3:3 :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 29 stu 2024, 20:29

Doslovno sam presretan kada vidim kako ne primamo gol 7 utakmica u nizu i od toga 5 u ligi. Ja sam gotovo 4 godine taj segment kritizirao i sada sam napokon došao na svoje. :O: :O: :drool: :drool: :legendo:

Pobjeda je pobjeda, ne primamo gol i zabili smo jedan više i tu je stvar egzaktna. Ovo se traži u DFB-Pokalu i Ligi Prvaka, nula u vlastitoj mreži.

Realizacija gdje je Kane jedini igrač koji zna zabijati od njih 15-20 igrača je ogroman problem sam po sebi. To je taj nogomet zadnjih 15-ak godina gdje se igra bez 2 isturena napadača i situacija gdje ova nova krila su trube postali u usporedbi s onima. Imali smo prilike i nismo i zabili pa je ostalo 1:0 i to nam se sada događa i smatram kako to nema nikakve veze s obranom već odavno kristalno čistom stvarnošću da Sané nije svjetska klasa niti kao vrlo dobar igrač profil koji može zabijati i igrati čitavu sezonu u komadu.

Coman ista priča, a od njega sam kao meni onako pomalo samozatajnog igrača da uspije jednom kada ozljede ostavi iza sebe, no ipak ništa nakon ovih 4 i pol godine. To je golemo vrijeme i Bayern nema u najboljim godinama jednog igrača viđe ništa čekati već tražiti alternative kako za Francuza tako i za Nijemca.

Müller ne može više, a Ribéryja i Robbena odavno nema u ekipi. Sada bih dao za jednog Shaqirija iz 2011.2014. i 50 milijuna €, a dali smo tada čisti kikiriki kada je iz Basela dolazio. Taj je znao završiti akcije iako nikada nije bio toliki talent da postane svjetska klasa.

Sve u svemu dosta dobra utakmica, PSG je imao isto pokoju priliku, no mi smo u obrani jednostavno odlični postali i nadam se kako ćemo biti samo još bolji. ;) Sada na Dortmund po pobjedu i novi clean sheet.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Liga Prvaka 2024-25