Champions League (UZVRAT) Inter 2:2 Bayern

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi Prvaka u sezoni 2024-25

Re: Champions League (UZVRAT) Inter -:- Bayern

PostPostao/la anton 1983 » 16 tra 2025, 22:15

Lennon napisao:

Pa da je ranije stavio Gnabrya, Rafu i Comana….

Zapravo, ja mu najviše zamjeram, da si bio takav stoper a obrana nikad komičnije ne izgleda pod tvojom palicom…

Ja mu sam zamjeram Mullera i nis drugo, ama bas nista drugo. To nema kaj vise u ekipi radit.... pa kaj se mora dogoditi da ja dobijem gust da se ta prevara bas izbaci iz ekipe!?!?! Pa nije cudo kaj je VK prvu tekmu probo s Rafaelom...

Al kad smo vec kod obrane, Bayern ne mora kupit nista. Ovo kaj je Stanisic danas odigro vec jako dugo nisam vidio. BMK koju poziciji bu igro, ali lik moze bit WC sam tak. Da smo ovo prosli on bi za mene bio MOM.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 16 tra 2025, 22:19

Tu se slažemo.

Stani je danas bio vrh, ja bi ga instalirao na stopera… i još nekog švabu dopeljao kraj njega, ono klasika švabo - žuti, fudbalerka itd - koji jede živu djecu.

Sve drugo na transfer listu.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 16 tra 2025, 22:21

Znam da bi Barcu prosli i onda nas finalu doma ceka PSG ili Arsenal! Povraca mi se sto smo ovako govnarski i trulo ispali i takvu priliku popusili!

Sad cu se ranit ak Barca ne osvoji! Al od Te cinjenice mi se povraca! Propala Barca!

Jebotibog mater i ovom prokletom sportu i ko ga je zamislio!
anton 1983
Uli Hoeneß

Re: Champions League (UZVRAT) Inter 2:2 Bayern

PostPostao/la ivan » 16 tra 2025, 22:25

Čuj zamjeramo treneru što prije nije ubacio Gnabrija, Comana i Rafu. Sad sam sve doživio :hehe:

Upa, Davies i Musiala su ogromni gubitci. U teoriji i Neuer iako mali nije loše branio. Ali budimo realni ne bi igrao da je Neuer zdrav i nitko ga ne bi od nas stavio u prvu postavu.
Također ogroman problem je Goretzka... odnosno ozljeda Pavlovića. Ja ne znam kakav je Palhinha ako Leon igra ispred njega. Moramo se riješiti masu igrača ovo ljeto
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 16 tra 2025, 22:27

Ma s Daviesom, Upamecanom i Musialom bi ih zbrisali z gumicom...

Ja ponavljam da treneru ne zamjeram i nek roka dalje...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 16 tra 2025, 22:31

Lako za Mullera on je veteran i ide problem su prevare od igraca koji ostaju Kim,šane,Leon itd.

Trubim da Stanišić trebo na stopera a Olise u srrdinu,vidiš da ti Gnabry konacno poceo grist a ti ga ne staviš od prve minute,Laimer opet unutra koji opet bio loš i napravio faul za penal koji nasrecu sudac nije sudio.Prvo pol Bayerna nije bilo drugo bio bolji,trener stoper a obrana nikad lošija.Ovo se sve stvari koje donose prevagu,digici su pragmaticni to se zna tako igraju to im je dnk a Bayernov dnk nikad nije bio OKP posjed vec napadacki ali i fleksibilni sistem.

S ovim trenerom u Lp nema ništa sad ni u ubuduce.

Badaba ti i vrhunski muzicari kad dirigent pocetnik...
Zadnja izmjena: doro; 16 tra 2025, 22:38; ukupno mijenjano 1 put/a.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 16 tra 2025, 22:31

Ma ne kužim ovo da su svi generali poslije bitke. Prva tekma sere se što Muller ne igra, sad se sere što igra... Gnabry spasitelj sjedi na klupi.. iako nije odigrao loše kad je ušao i vjerojatno je trebao startat umjesto Sanea. Ali glupo je sad pametovat pa možda Gnabry ništa ne bi napravio da nije ušao kad su ovi već umorni.

Jednostavno primamo svakakve krumpire a naprijed prestali zabijat. Pazi nama je startao Dier. Da vam je to netko rekao prije 2 godine smijali bi se

Treba dobro počistit ekipu, ali to je za drugu temu
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 16 tra 2025, 22:34

I ove sezone bunar. Opet nismo uspjeli. Ovo sam i očekivao da vam budem iskren. Jednostavno kada vas pogodi takav vremenski period gdje si truba, toga se treba otarasiti za isto toliko vremena rada ili čak još više dodatnog nego što to traje pošto to govorim iz svog osobnog, životnog iskustva. Višegodišnja nemoć u čuvanju vlastite mreže po 2-3 utakmice u nizu je već pomalo tradicija i to govori puno toga samo po sebi.

Povedemo i onda nas oni kroz narednih 8-9 minuta okrenu bez jebemti i opet tjeraju slično kao i u Minhenu da 'hvatamo' rezultat, ovaj puta omjer u oba susreta.

Žao mi je što ne idemo dalje i probamo opet igrati doma finale, no mi to nismo zaslužili. Zašto? Jednostavno u najvažnijem dijelu sezone mi se raspadnemo. Ovaj puta nas nije ubila veljača ni sami početak ožujka već sve ono od utakmice FC Bayern - VfL Bochum. 2 puta smo uspjeli zasrati u ligi kada je Leverkusen pao, a na takvim utakmicama smo se trebali izbrusiti, doslovno teoretski postati prvaci prije 3-4 tjedna, a mi u muke i drame kako za kraj prvenstva tako i za Inter. Trener nijednom nije uspio u tim trenucima okrenuti ritam, dignuti tempo, okrenuti momentum, baš ništa kako bi okrenuli, razorili niotkuda nekoga ko mljeveno meso. Uvijek isto ispadne i ne volim kada je predvidljivo.

Stanišić napokon dočekao trenutak da briljira u Bayernu, a ne samo u Hrvatskoj. :smile10: Čovjek pokazuje koliko vrijedi i sada samo ozljede skroz zaobiđu narednih 5 godina, 2 pozicije u Bayernu i razara. cool0044
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 16 tra 2025, 22:41

ivan napisao:Ma ne kužim ovo da su svi generali poslije bitke. Prva tekma sere se što Muller ne igra, sad se sere što igra... Gnabry spasitelj sjedi na klupi.. iako nije odigrao loše kad je ušao i vjerojatno je trebao startat umjesto Sanea. Ali glupo je sad pametovat pa možda Gnabry ništa ne bi napravio da nije ušao kad su ovi već umorni.

Jednostavno primamo svakakve krumpire a naprijed prestali zabijat. Pazi nama je startao Dier. Da vam je to netko rekao prije 2 godine smijali bi se

U vodenju ove tekme VK nije previse fulo, dapace. Moramo rec da je "fulo" jer smo ispali... jebiga poveli smo ljudi moji dragi i primili dva gnoja iz jebenog kornera.

Lik je ostavio na klupi Rafu i Boeya sto se tice obrane. O mamu ti jebem, greske li... Mos mislit... tog Kima mu je uprava najebala i jednostavno ga se mora koristit u ovakvoj situaciju.

Ja mu zamjeram Mullera jer ga nemrem vidjet i sto na kraju je probo sa all in, sto ja ne bi tako radio i ne bi Mullera ostavljo do kraja. No to nisu neke posebne pizdarije.

Kad se sam sjetim sta je Flick radio, pa Nagelsmann, pa onda ona kretenska zatvaranja sa štoperom od strane Tuchela...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 16 tra 2025, 22:47

ivan napisao:Ma ne kužim ovo da su svi generali poslije bitke. Prva tekma sere se što Muller ne igra, sad se sere što igra... Gnabry spasitelj sjedi na klupi.. iako nije odigrao loše kad je ušao i vjerojatno je trebao startat umjesto Sanea. Ali glupo je sad pametovat pa možda Gnabry ništa ne bi napravio da nije ušao kad su ovi već umorni.

Daj pliz ne srackaj stalno kakvi generali poslje bitke jel ti kužiš taj pojam znaci uopce? Stalno to ponavljaš ko papagaj,ako ti netko ja ili bilo tko drugi prije tekme napiše nešto taktiku,postavu itd on nije nikakav general vec onaj koji samo šuti i poslje sere bez izlaganja!!!

Dier je i prošle godine bio starter daj se skincentriraj.
Bujva nije u sredinu stavila Olisea(najbolji za to kad nema Musiale) Leona koji je korisniji iza špice nego kaj sad igra ni Mullera kakav god je nek Rafu koji bio smješan prošlu tekmu o tom se radi.
Gnabry je pokazao konacno zelju,trku,šus itd zato ga staviš danas kao trener moraš biti psiholog,fleksibilan i pronicljiv to ova bukva od trenera nije ništ od spomenutog.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 16 tra 2025, 22:51

I bogtimater jebo, naravno da je ovo bio prvi gol Pavarda za Inter uopce! smile31
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 17 tra 2025, 05:15

Al nebitno sad sve ovo, kak smo mi sami sebi stvorili “mentalitet” da u zadnjih 15 godina stalno moramo raditi i imat 15 šansi za jedan gol dok protivnik iz 3 šanse redovno nama zabija 2 gola..

I problem realizacije ne mogu objasnit u “krivim” igračima kad imamo il smo imali 2 najbolja napadača svijeta kao i sve jebeno dobre krilne igrače i općenito ofenzivce.

Baš je frustrirajuće…

Mislim kad se slegnu dojmovi mi smo i jučer i Munchenu dobro igrali, al previše previše jebeno puštamo otraga.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 17 tra 2025, 07:31

Lennon napisao:Al nebitno sad sve ovo, kak smo mi sami sebi stvorili “mentalitet” da u zadnjih 15 godina stalno moramo raditi i imat 15 šansi za jedan gol dok protivnik iz 3 šanse redovno nama zabija 2 gola..

I problem realizacije ne mogu objasnit u “krivim” igračima kad imamo il smo imali 2 najbolja napadača svijeta kao i sve jebeno dobre krilne igrače i općenito ofenzivce.

Baš je frustrirajuće…

Mislim kad se slegnu dojmovi mi smo i jučer i Munchenu dobro igrali, al previše previše jebeno puštamo otraga.

Tocno to a otkad je to,,?!

Od OKP Pepa cak i ludi Van Gaal je imao kombinacije i znao stat na loptu te bi revolucionar.
Daj shvatite da ta vrsta posjeda nije dobra za duge staze i krajnji uspjeh.Cak kad i CA i Kovac bili mi igrali slicno kolko god oni htjeli to izmjenit.

Samo idiot radi isto i ocekuje promjenu.
Ako ovaj trener ostane nakon ljeta to je samo gubitak još jedne sezone.

Taj stil uništava koncentraciju u završnici,hrpu umora,trošenja i ozljeda igraca i dosadno,dalje treba raditi više taktika pogotovo zatvaranje tekme itd 2-3 stils,blitz krieg tokim tekmi kao što Jup radio i davno Beckenbauer itd.
Ako vec forsaš taj stil ti moraš iz jedne dve šanse zabit a ne ko mi vec hrpu godina trebami 10 šansi za jedan gol a u fazi obrane propuh nin stop i to od Bochums,St Paulii itd a mi bi prošli Inter i sl gnojeve nema šansi.

Jalovi smo i to treba priznat i radikalni mjenjat.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 17 tra 2025, 08:58

Mi smo sinoć trebali proći ali pošto nemamo prave lidere u teškim minutama opet smo ispali.

Mi kad primimo gol - igrači se ponašaju ko da je normalno.
Pravi lideri tada ustaju, viču na svakoga, diže se uzbuna.

Ali mi imamo pizde koje ne znaju to. Evo samo nekoliko ključnih tekmi u LP, kao dokaz.

Slika
Slika
Slika

Ako ćemo okrivljivat Kompanya za to, onda moramo i Nagelsmanna i Tuchela i Flicka. Ovo nije stvar trenera nego igrača.
_____

Mi smo sinoć trebali proći ali nitko nije ništa osvojio ako nema sposobnost da sačuva vodstvo (ili da ga poveća)

Miki napisao:
ivan napisao:Ma mi nismo ozbiljna ekipa

Bruka od ekipe, bolje rečeno. Ovo je sramota šta sebi dozvoljavaju.

_____

Dalje, nema cigana u ekipi. Lautaro igra rukom i zabija gol, nitko od naših se ne buni, Müller ko fol nešto. Druge bi ekipe opkolile suca, zasule bi ga protestima, pa makar da ga potaknu da provjeri VAR. Ovako naši šute, nema provjere, gol vrijedi a nije trebo.

Naši ko dobre pudlice šetaju do centra, izgubljeni. Lidera nemamo. Kimmich je 160cm i plav i samo glumi silu nekim grimasama, a širina ramena 35 cm.

Ali nije korektno Kimmicha istaknuti kada ni alibi igrač Goretzka još manje radi, a ima sličnu plaću, kao ni Müller koji se treba oprostit od nogometa.

___

Obrana intera je dobra, ali smo ih trebali dobit 3:0 i bez Musiale.
Inter je pokazao mentalitet u obje tekme - za razliku od nas.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 17 tra 2025, 09:00

Ja se sam nadam su svi koji su trebali jučer vidli Stanišića! Znači lik me izbio! On je valjda jedini igrač na terenu bio koji kad je bio blizu lopte il u nekoj sjebanoj situaciji, da nisam imo brige! A to tražim najviše kod obrambenog igrača i posebno štopera! Znači neću novog štopera! Jedino novi štoper more ak Stanišić ide na beka...
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka 2024-25