Champions League (2.kolo) Aston Villa 1:0 Bayern

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi Prvaka u sezoni 2024-25

Re: Champions League (2.kolo) Aston Villa -:- Bayern

PostPostao/la doro » 02 lis 2024, 22:07

ivan napisao:Mora se reći da ipak slaba utakmica s naše strane i to već druga za redom. Kao protiv Leverkusena se moglo reći dobro smo dominirali ali sad se već vidi da imamo opet problem u igri prema naprijed i stvaranju konkretnih šansi i realizaciji.

A zašto? Pa lako moguće zato što su se prvotimci malo umorili, a ova naša kvazi široka klupa se sastoji od likova kojih se želimo riješiti već 2 godine ali kao ako nisu prvotimci onda će valjati :lol:
Nijednu upotrebljivu loptu nismo do Kanea dovukli već 180 minuta

Upravo to ja Cruzuni još nekima objašnjavao da se široka klupa stvara kvalitetom i planski a ne nesbosobnošču rešavanja propalih i preskupih igraca.!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 03 lis 2024, 06:20

Iako sam bio skeptik po pitanju dovođenja Kompanija, mogu da kažem da me pozitivno iznenadio. Poraz kao poraz, dešava se, ali ovakva igra i zalaganje obećava više nego ono sa Tuhelom.

Pa Vila i Leverkuzen su zajedno imali manje od 10 šuteva ka golu Bajerna. To je važan podatak što znači da se šanse protivniku dozvoljavaju na kašičicu. Ima prostora za napredak, naravno, plus mlad je trener.

Vidjećemo šta će donijeti naredne utakmice. Vili se poklopilo da ovo dobije iako realno nisu zaslužili.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la cruz » 03 lis 2024, 07:14

Izgubili smo zbog nedovoljno opasne igre ali brate i zbog Neuerovog patzera.
Sad sam opet pogledo tu situaciju. Totalno nepotrebno, nema on šta tražiti tamo kad je naš igrač uz protivnika, nije uopće bila neka kontra. Loše.

Dok je njihov golman sve moguće i nemoguće poskidao.

Kompany je u pogrešnoj tekmi rotirao. Coman je na razini ko kad je imao 17 godina. Tel je trebao prije ući, prije primljenog gola.

Da ne bude da samo grajam na naše, Aston Villa je odigrala disciplinirano, borbeno i pametno. Tako da čestitke.
Idemo dalje

__

https://x.com/iMiaSanMia/status/1841617468344750393
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: Champions League (2.kolo) Aston Villa 1:0 Bayern

PostPostao/la Red passion » 03 lis 2024, 08:04

Emery nas opet školovao i prizemljio. Još je tu jako puno vremena i posla pred nama da bi i navijači i mediji uzdizali Bayerna i Kompu kao trenera u nebesa. Nema nikakvog mjesta euforiji i svršavanju, Guardiolama i pička materinama do narednog proljeća ili čak iduće jeseni u ovo vrijeme.

Loša pogreška Neuera koja nas je stajala pogotka i u konačnici poraza kada nismo uspjeli ni povesti ni izjednačiti a ni okrenuti rezultat.
Svi oni koji su mi Emeryja spomenuli kao potencijalni Bayernov problem(Nagelsmann i Villarreal, pa razdoblje u Sevilli) vjerovao sam im kako bi se to moglo dogoditi.

Eto, dogodio se i poraz u grupnoj fazi LP nakon 7 godina i sezone 2017./2018. kada je Ancefloppi letio nakon 3:0 poraza u Parizu.
Pogodite tko je bio trener PSG-a. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 03 lis 2024, 08:33

Za kraj jedan post o tome kako nije sve crno.
Bilo je prilika, nije domaćin imao ni približno toliko.
Plus nedosuđen penal radi nedefiniranog pravila igranja rukom.
A i ovo:
Slika
:lol:

___

https://x.com/hk109____/status/1841582087352287283
https://x.com/hk109____/status/1841583291448885543
https://x.com/hk109____/status/1841556314700579170
https://x.com/hk109____/status/1841562151011705245
https://x.com/hk109____/status/1841564317982097843

Nedosuđen penal. Nitko ne priča o tome...
https://x.com/hk109____/status/1841572408714826215
https://x.com/hk109____/status/1841573428891156507
https://x.com/hk109____/status/1841575412692091320
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 03 lis 2024, 09:45

Ma nije uopće sve crno jer nas nisu protivnici izdominirali zadnje 2 tekme nego baš obrnuto. Rezultat je lošiji od izvedbe i to je bolje nego obrnuto dugoročno gledajući.
Svejedno je činjenica da imamo mali problem s realizacijom.
Kad se sjetim one kontre s Gnabrijem kad je umjesto dodavanja Kaneu da samo gurne u gol raspalio ko tele u zadnji red tribina. Zbog takvih stvari ga nisam htio više u Bayernu - bitnije da on zabije gol nego da ekipa povede
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 03 lis 2024, 10:21

Neuer i Gnabry jesu sjebali tekmu al trener totalno krivo posložio momcad jucer.

Treba i dodat da Kane u 2 tekme nema ni jednu šansu niti jedan udarac prema golu!

Imam filing da vec sad bi se ovaj mjesec mogla trest stolica Komoanyu jer vec imamo 2 loša rezultata a pred njim su još teže tekme.

Ako se brzo ne trgnu i sad sve pobjede i uz još 2 kiksa ovaj mjesec samo gledajte sto se bude dešavalo.

Badava i dominacija posjeda kad neznamo zabit ništ novo.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 03 lis 2024, 10:34

Ma je malo krivo posložio Kompany to smo se složili ali se i ispravio. Veća greška mi je što Muller realno mora bit ispred najmanje Comana, a trenutno vjerojatno i ispred Sanea i potencijalno Tela.
Govorim kad treba odmora Musiali i Oliseu. Kao što sam pisao već - problem je što nama ofanzivna igra ovisi o dva klinca, jako dobra ali klinca. Ova stara krila su beskorisna u najgorem slučaju a u najboljem nisu nosioci igre. Morat će naći trener neka nova rješenja ili barem još jedno krilo uhvatiti formu. Trebao bi nam onaj Sane s početka prošle sezone
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 03 lis 2024, 11:40

Više respekta prema Aston Villi, puno više. Mi ne igramo u Premier Ligi, ali oni igraju. Tu su s razlogom iako nisu bili od Kupa Prvaka 1982./1983.

Realizacija je Bayernov problem od odlaska Flicka. Mi možemo zabiti 100 golova pod Nagelsmannom, ali to ne znači da smo ih zabili Real Madridu, Aston Villi, Manchester Cityju na jednoj utakmici između 6 i 9 golova.

Nemamo igrače koji mogu zabijati, a 13 godina igramo samo s jednim isturenim napadačem s urođenim gol-instinktom. Kada taj 1 ne zabije gol(Lewandowski, Kane), onda oni koji to primarno ne znaju - moraju. Kada oni ne zabiju, onda smo u problemu.

Euforični ljudi i pumpači ovog Bayerna i Kompanyja(ranije Nagelsmanna i još nekih trenera) su u pravilu prvi koji po njemu krenu i udarati, kritizirati, od navijača do samih medija.

Kompanyju treba vremena i prostora, prije svega vremena kojeg Nagelsmann nije dobio(a morao je) a ne bljuvotine u razini 13-godišnjaka koji proglašavaju Belgijca boljeg nego Heynckesa, Flicka i Guardiolu zajedno. :roll: :doh:

Ne zaboravimo da sada nema velike buke oko Xabi Alonsa, druga puna sezona je u opticaju, a put do potvrde kvalitete i ugleda je još dobrih 6-7 godina, pa i više. Svatko stigne propasti, baš svatko.

Ja sam mislio par dana prije utakmice da ćemo mi uz određene poteškoće dobiti Aston Villu 1:3 sinoć i to nisam temeljio niti na Leverkusenu ni još manje Dinamu, Kielu i ostalim utakmicama. Poraz nije dolazio u obzir jer toliko Englezi nisu jaki i nisam vjerovao u nikakva iznenađenja i senzacije, to rezultat i sama utakmica po prilikama potvrđuje. No Emery i ono mučki, tiho i bez nekih prijetnji one lopte poput onog prekida i onog zaleđa na centru je što sam itekako očekivao da će se dogoditi 3-4 puta na utakmici i jedno je prošlo.

Dogodilo se da smo ponovili u neku ruku Leverkusen, ali bez kampiranja u njihovoj polovici i bunkeru 70 minuta utakmice bez ikakvog prostora za kontre. Ovi su odradili što Leverkusen nije mogao.

Idemo dalje, sada idemo uvijek nezgodnom Eintrachtu i tu bi se isto svašta moglo dogoditi. Izvrsno su startali u prvenstvu i 1 bod zaostaju za nama.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 03 lis 2024, 14:01

Einteach,Barca i Stuttgart ce puno toga usmjerit.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 03 lis 2024, 14:16

Nezgodno razdoblje, a bome se ne smiju sve te tekme kiksat. Ali realno da budu 3 neriješena recimo nije neki smak svijeta. Ali samo daj brate da zabijamo golove :hehe:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 04 lis 2024, 06:47

ivan napisao:Ali samo daj brate da zabijamo golove :hehe:

To je pod broj 1

____

Mislio sam da je Kompany namjerno rotirao, pa sam ga kritizirao, ali ispada da nije tako. Musiala je bio načet već protiv Leverkusena.

(SportBild) Jamal Musiala had a hip problem against Leverkusen and Bayern were concerned he would aggravate his injury had he started against Aston Villa last night - especially with Frankfurt, Stuttgart, Barcelona and Germany games coming up. Musiala is receiving intensive treatment to get fit for Sunday's game against Frankfurt
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 04 lis 2024, 11:42

cruz napisao:
ivan napisao:Ali samo daj brate da zabijamo golove :hehe:

To je pod broj 1

____

Mislio sam da je Kompany namjerno rotirao, pa sam ga kritizirao, ali ispada da nije tako. Musiala je bio načet već protiv Leverkusena.

(SportBild) Jamal Musiala had a hip problem against Leverkusen and Bayern were concerned he would aggravate his injury had he started against Aston Villa last night - especially with Frankfurt, Stuttgart, Barcelona and Germany games coming up. Musiala is receiving intensive treatment to get fit for Sunday's game against Frankfurt

Znam al onda staviš Mullera iskusnog iza Kanea a Olisea ostaviš na desnom krilu gdje ti igra odlicno sjebo je trener.
Ovakve tekme stavlja se Palihna itd.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 04 lis 2024, 13:05

doro napisao:Einteach,Barca i Stuttgart ce puno toga usmjerit.

Ne znam što će usmjeriti ili neće, no ono što znam je kako ovaj 10. mjesec je najveći ispit za Bayern i Kompu kao trenera. Kompa ima takav golem posao za odraditi i zasad je na remiju i porazu protiv Leverkusena, tj. Aston Ville.

Sada ovi spomenuti su naredni i bit ćemo pametniji nakon Barcelone mada ja i dalje inzistiram da ćemo izoštrenu sliku imati u veljači 2025. jer trener ima štošta još za raditi, isprobati, namjestiti i vidjeti tko što može.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 04 lis 2024, 14:25

Previše priče o "prosudbi" rada trenera, gleda se u svaku sitnicu, šta je trebo i šta nije.
Mislim ono.. :roll:

Dečki igraju atraktivno od početka sezone, čak smo jednu solidnu partiju (protiv Aston Ville) oštembiljali kao lošu.

Istog trenera koji nas je JAKO BRZO razmazo - se jako brzo kritizira.

Uveo je neke dobre promjene, ozračje u ekipi djeluje dobro, mora doć tekma di nemaš sreće, to je sport, nisu roboti.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Liga Prvaka 2024-25