Pošto sam dečke intenzivno kritizirao, da budem pošten, treba ih malo i pohvaliti.
U zadnje 4 tekme: 13 golova, 0 primljenih. Ok protivnici nisu wow, ali kad je zadnji put neko imo 4 tekme bez primljenog gola, a od toga u dvi tekme bez udarca u Bayernov okvir?
U 15 utakmica zabili 51 gol, prosječno 20 udaraca po tekmi. Sinoć dečki upute 24 udarca smatramo da su lošije napadali i žugamo što niko ne puca iz daljega. Ja prvi sam razmažen. Usprkos velikom broju golova, osobno smatram da se realizacija može popraviti, ta gledajte koliko prilika stvaraju, unreal.
Štopere smo kritizirali teško, ali s vremenom su počeli dominirati. Sinoć Kim oborio rekord lige prvaka - 113/113 pasova,
nije izgubio nijedan duel. Imao je statistički najbolji nastup štopera u povijesti CL. Upamecano također dominantan.
Ekipa djeluje balansirano, povezano. Trebalo je vremena da se uštosi ovakav presing, ali sve je bolje. Barca je očito otvorila oči i razbudila ih. Bolje sad nego u 3. mjesecu...
Davies igra zrelije nego ikad. Musiala odlučuje svaku drugu tekmu. Kane se izdvaja jednako po žrtvovanju za ekipu kao i po golovima. O Kimmichu ne trebam trošit riječi.
Evo nekoliko zapanjujućih podataka iz
sinošnje tekme (thread)
____
Za kraj, koliko god bolili porazi od Barce i Aston Ville, generalno ekipa igra uzbudljiv nogomet. Treba trenera pohvaliti na dobrom startu u novom klubu. Vidi se potpis, ozračje i napredak. Padovi su normalni, gle Reala sa ultra napadom... ali bitan je kontinuitet i podići se brzo nakon poraza.