Jebote mi kao da smo se probudili kad je Neuer pobro crveni. Nes od svih ovih glava i poluprilika je fakat moglo uc.
Ali ljudi moji Laimer! Pa lik je legendaran! To je milina za gledat. Nema te kontre koju on ne istrci i non stop je za neki kurac opasan! Stvarno cudo od Ghnooj igraca
Brojni takvi igrači su mi oduvijek bili omiljeni jer talent nije sve, a ni neka posebna kvaliteta. No oni znaju, mogu i kompenziraju pa izgledaju 2 klase bolji. I najbolje od svega, ne koštaju u pravilu nikakve novce ili dođu bez odštete, a daju golem obol.
Ako ovo prođemo svi lijepo skupit za pivo i ćevape i do minhena platit Kompaniju. Bojim se međutim da će ovi uvalit neki krumpir i izbacit nas iako smo imali dobre šanse sa gol zabit
Treba cestitat Kusenu i progutat gorku pilulu. Stvarmo su jebeno odigrali tu obranu i uvalili taj Ghnoj, ali mi ih nismo niti u jednom trenutku satirali. Jednostavno nejde i nejde i nejde!
ivan napisao:Skroz malo sam gledao ali kad komentator kaže da je Leverkusen bio bolji možda 5 minuta tekme onda ga jebi...
Nisu brale ni 2 min bili bolji, ali nije ni Bayern napravio nešto da dovede kusena pred zid. Ljudi su odigrali vrhunsku obranu, imali su igrača više, trčali, borili se i branili bez greške. To ti je to. Jedna polukontra, worldclass nabacaj i eto