DFB-Pokal (1/8 finale) Bayern 0:1 Leverkusen

Podforum za utakmice Bayerna u DFB Pokalu u sezoni 2024-25

Re: DFB-Pokal (1/8 finale) Bayern 0:1 Leverkusen

PostPostao/la cruz » 04 pro 2024, 12:04

Neigranje Kane-a je stavka koja se ne spominje baš.
Igrali smo od početka bez napadača, izašao je Sane ali to nije puno ni promijenilo.

Nadali smo se da nam neće ni trebat rezervni napadač, ali evo, potrefi top utakmica na ispadanje - i kronično nam je falio netko u špici ko će napraviti razliku.

Sinoć smo imali 12 udaraca, samo 2 u okvir. Kane bi gotovo sigurno povećao tu brojku, možda i zabio..

Ekipa je i bez Kane-a i 80 minuta s igračem manje - bila bolja. Ali ući u sezonu bez špice? Da Müller i Tel nisu dovoljno dobri da ih trener ne stavlja u napad? Hmm... Šta vi mislite?
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 04 pro 2024, 12:06

Ali atmosfera sinoć je bila drama! Ne bude često onakva...

Slika
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 04 pro 2024, 12:32

Znate ono kada zaspite pred kraj utakmice i ujutru vam je krivo sto niste videli finis... E jednom da mi bude drago sto nisam video zanjih 15-20 minuta.

No Kane no party. Ali kako je Neuer sjebao saigrace sinoc to je za nepoverovati. Da je Palhinha fit mozda bi bio drugi ishod. Ovako je jasno da moramo krila menjati i dovesti Davida iz Lillea za Free kao backup jer Muller ne moze vise da nam da a Tel mora na kaljenje negde drugde.

Flick je zadnji uspeo da nam uzme DFB Pokal pa vi vidite.

PS: Xabi je od bivseg kluba napravio svoju kucku. :D
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 04 pro 2024, 14:01

cruz napisao:Hmm... Šta vi mislite?

O cemu točno? :D

Ha da, treba nam nes na klupi polulose. Bolje imat nes takvoga s cekijem placu neg Mullera s 20 i Tela opcenito.

Tel i Muller nisu spice kakve nama trebaju. Mogli bi mi s njima i igrat ali drugacije i dal oni valjaju ili ne bi se tek nakon duzeg vremena pokazalo.

Sad ispada da je odmah trebao vadit Olisea i Sanea i ubaciti Mullera kad je Neuer gutnuo crveni i Musialu piknut na krilo, a ne da se tamo mora s ovim gorostasima na ledima nosit...

U biti nas je bas spehilaro na najjacu. Da smo startali s Mullerom u postavi nekak mislim da bi to bilo bolje...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 04 pro 2024, 16:03

Ma teško je dobiti ikoga bez špice, a kamoli Leverkusena.
Naravno, ovo razglabanje je kategorija "šta bi bilo...."

Ipak, Müller možda nije špic ali bi iskustvom i inteligencijom sigurno dolazio u pozicije.

Nebitno. Ispalo se. Gledajući pozitivno, imat ćemo sada još manje utakmica od konkurenata u LP. S obzirom na ovakav ritam to nije loše.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 08 pro 2024, 11:23

Jako sam bio razočaran. Uspio sam odgledati do kraja utakmicu iako sam umoran bio no nisam klonuo i predao se. Što god, kako god, ove sezone ništa nisam vidio osim osvajanja ove sezone.
Taman da smo igrali do kraja i s 9 igrača, morali smo proći i to osvojiti.

Na stranu dobra igra, prilike i to sve. Činjenica je da Bayern ozbiljno mora naći nakon 7-8 godina nova top krila. Ribéryja i Robbena je tek kroz one 2-3 sezone(2018.-2021.) uspio Gnabry nadomjestiti, a zadnje 3 godine ni on to više sam ne radi na način na koji je prethodno to radio.

Sané cipela taman ne dobili ni 500 000 € odštete. Sramota od igrača, apsolutni promašaj za Bayern. Ne znam što je gore, odšteta i godišnji ugovor ili to što ništa nije kao igrač pokazao u karijeri. Coman umjesto udaraca po golu i posebice u okvir on fenomenalno dodaje protivničkim golmanima u ruke. :roll: :roll:

Kriminal u pičku materinu... nogomet bez ijednog napadača kada ti se taj 1 jedini u sezonskom kadru ozljedi.
Jebeš atraktivnu igru i ta sranja kada nemaš igrače za zabiti gol.
Radije bih intenzivno radio na slobodnim udarcima i kornerima da mi u Pokalu i LP u nokaut fazama stoperi zabijaju glavom golove i izvođači slobodnih udaraca. Hah... ovi potonji usput rečeno su isto modernizacijom igre kao i napadači i kompletni bekovi postali izumrla vrsta - nigdje talenta, kvalitete, klase ni ničega, jebena sramota za igru pored jebenog dodavanja lopte i statističara koji su zadnjih 6-7 godina počeli potpuno preuzimati ovaj sport. :roll: :neee: :neee: :neee: :neee:

melodyne napisao:Flick je zadnji uspeo da nam uzme DFB Pokal pa vi vidite.

U prvoj sezoni dok je u drugoj s njime cijelo ovo sranje ispadanja u 2. kolu i osmini finala započelo. :roll: Nekoć smo se i slabiji od ostatka lige znali prošetati natjecanjem i ništa ispod polufinala odigrati.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: DFB Pokal 2023-24