Jako sam bio razočaran. Uspio sam odgledati do kraja utakmicu iako sam umoran bio no nisam klonuo i predao se. Što god, kako god, ove sezone ništa nisam vidio osim osvajanja ove sezone.
Taman da smo igrali do kraja i s 9 igrača, morali smo proći i to osvojiti.
Na stranu dobra igra, prilike i to sve. Činjenica je da Bayern ozbiljno mora naći nakon 7-8 godina nova top krila. Ribéryja i Robbena je tek kroz one 2-3 sezone(2018.-2021.) uspio Gnabry nadomjestiti, a zadnje 3 godine ni on to više sam ne radi na način na koji je prethodno to radio.
Sané cipela taman ne dobili ni 500 000 € odštete. Sramota od igrača, apsolutni promašaj za Bayern. Ne znam što je gore, odšteta i godišnji ugovor ili to što ništa nije kao igrač pokazao u karijeri. Coman umjesto udaraca po golu i posebice u okvir on fenomenalno dodaje protivničkim golmanima u ruke.
Kriminal u pičku materinu... nogomet bez ijednog napadača kada ti se taj 1 jedini u sezonskom kadru ozljedi.
Jebeš atraktivnu igru i ta sranja kada nemaš igrače za zabiti gol.
Radije bih intenzivno radio na slobodnim udarcima i kornerima da mi u Pokalu i LP u nokaut fazama stoperi zabijaju glavom golove i izvođači slobodnih udaraca. Hah... ovi potonji usput rečeno su isto modernizacijom igre kao i napadači i kompletni bekovi postali izumrla vrsta - nigdje talenta, kvalitete, klase ni ničega, jebena sramota za igru pored jebenog dodavanja lopte i statističara koji su zadnjih 6-7 godina počeli potpuno preuzimati ovaj sport.
melodyne napisao:Flick je zadnji uspeo da nam uzme DFB Pokal pa vi vidite.
U prvoj sezoni dok je u drugoj s njime cijelo ovo sranje ispadanja u 2. kolu i osmini finala započelo.
Nekoć smo se i slabiji od ostatka lige znali prošetati natjecanjem i ništa ispod polufinala odigrati.