CWC (2. kolo) FC Bayern 2:1 Boca Juniors

Podforum za utakmice Bayerna na Klupskom SP 2025.

CWC (2. kolo) FC Bayern 2:1 Boca Juniors

PostPostao/la cruz » 16 lip 2025, 08:20

Slika
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: CWC (2. kolo) FC Bayern -:- Boca Juniors

PostPostao/la Red passion » 16 lip 2025, 17:12

Nadam se da ću biti svjež za ovu utakmicu i moći to gledati. Uvijek sam obožavao Bocu i River i argentinsku ligu dok sam puno mlađi imao fore i energije gledati utakmice u noći. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 21 lip 2025, 02:36

Zasad odlična utakmica u svakom pogledu! Lijep gol Kanea i odlične obrane Neuera. :bravo: :bravo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 21 lip 2025, 05:28

Nisam gledo jer sam se jutros moro rano probudit

Čitam da je trebalo bit 4:0 samo prvo poluvrijeme

Jamal fasovo neku ozljedu!?
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 21 lip 2025, 07:26

Coman fulo prazan gol sa 2 metra :hehe:

Tipični Bayern umjesto 3,5-0 na kraju jedva pobjedio.

No miljunceki sjedaju. :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Re: CWC (2. kolo) FC Bayern 2:1 Boca Juniors

PostPostao/la Red passion » 21 lip 2025, 08:13

Da, mi opet tipični Bayern. Umjesto 4:0 bilo je 1:0 pa 1:1. Olisé je dosta promašivao što inače zabija, a Coman naravno da nije mogao dodati/ubaciti kada bi izvozao protivnike. :D

Atmosfera na utakmici je bila fantastična!

https://x.com/iMiaSanMia/status/1936261558666994175

https://x.com/iMiaSanMia/status/1936262260629860509
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 21 lip 2025, 08:44

E a di se to gleda?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la melodyne » 21 lip 2025, 08:59

https://www.youtube.com/watch?v=zT41txt ... nel=DAZNES

Evo sazetak. Deluje kao zasluzena pobeda. Olise i Kane objasnili. Coman i Gnabry ne mogu vola da pogode. Leon zalutao u prvih 11. Tah nije za Bayern kao sto sam i ocekivao. Kakav kiks kod primljenog gola zajedno sa Stanisicem. Kao dva amatera. :oops:

Evo moze ovde da se gleda: https://www.dazn.com/en-RS/welcome

PS: Sto se tice Musiale nije nista ozbiljno. :bravo:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 21 lip 2025, 15:19

Sinoć (ili ti ga jutros :D ) Olise je bio dobar i imao dosta dobrih driblinga, samo da ne zabi gol ne bi on toliki junak bio. Imao je dosta puta potez viška, nije se oslobađao lopte i pravovremeno dodavao. A onda sjajan gol, kakav je to samo kod njega trzaj. I inače ti pokreti, driblinzi extra klasa. Još neko vrijeme, vrlo kratko i može se reći da je apsolutna svjetska klasa.
I Coman je do izmjene bio jako dobar i to je ono kod njega što ga razlikuje od Sanea, više stvara opasnosti, konkretniji je.
Kane zabi gol, a učestvovao i kod drugog.

A Stanišić iako je ispao kod protivničkog gola, on jednostavno tu stopersku poziciju može odlično odradit , isto kao što je po meni i na beku jak. Stanišića samo treba više koristit, jer i inteligentno igra, čovjek razmišlja, pravi dobre poteze, ne zaliječe se bez veze, ima mjeru.
A ono što se ekipi treba odat priznanje je da stvarno igraju sa dosta energije i nije lako sada igrati ovo Svjetsko prvenstvo, ovde prosto možeš utakmicu izgubiti na gubitak snage. Neće biti lakše, a nakon duge sezone i ovde noge mogu vremenom da budu teže i teže. A teško je fokus držati, ali za sada je po tom pitanju sve super.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la melodyne » 21 lip 2025, 15:39

https://x.com/iMiaSanMia/status/1936381563538739354
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 22 lip 2025, 12:20

effe__sa napisao:Sinoć (ili ti ga jutros :D ) Olise je bio dobar i imao dosta dobrih driblinga, samo da ne zabi gol ne bi on toliki junak bio. Imao je dosta puta potez viška, nije se oslobađao lopte i pravovremeno dodavao. A onda sjajan gol, kakav je to samo kod njega trzaj. I inače ti pokreti, driblinzi extra klasa. Još neko vrijeme, vrlo kratko i može se reći da je apsolutna svjetska klasa.
I Coman je do izmjene bio jako dobar i to je ono kod njega što ga razlikuje od Sanea, više stvara opasnosti, konkretniji je.
Kane zabi gol, a učestvovao i kod drugog.

A Stanišić iako je ispao kod protivničkog gola, on jednostavno tu stopersku poziciju može odlično odradit , isto kao što je po meni i na beku jak. Stanišića samo treba više koristit, jer i inteligentno igra, čovjek razmišlja, pravi dobre poteze, ne zaliječe se bez veze, ima mjeru.
A ono što se ekipi treba odat priznanje je da stvarno igraju sa dosta energije i nije lako sada igrati ovo Svjetsko prvenstvo, ovde prosto možeš utakmicu izgubiti na gubitak snage. Neće biti lakše, a nakon duge sezone i ovde noge mogu vremenom da budu teže i teže. A teško je fokus držati, ali za sada je po tom pitanju sve super.

Da, tako i ja to sve vidim. Olisé je imao svoje promašaje u ranoj fazi utakmice koje bi spremao, no eto kako je ispalo umjesto sigurnih 3:0 na poluvremenu ili možda 4:0, mi smo do kraja morali čekati taj pogodak za 2:1.

Boca je imala par jako dobrih prilika no Neuer je pokazao kako zna i može to riješiti.

Obrana je trula i znao sam da će Stanišića razapeti iako momak ne igra za Bayern kada mu se karijera pogleda dosad i kako stopera nije ni igrao skoro, ali znamo da je pokazao kako zna. Rupamecano i dan danas zna puno gore i čak za 4 godine će i dalje biti lik koji može provaliti se s onim teškim amaterizmima jer toga će se jako teško skinuti koliko god dobro igrao. :)

Comanu cijelu karijeru fali visoka lopta, precizni ubačaji općenito bilo koje vrste, ali prvenstveno visoki. Realizacija mu gotovo nikad nije bila jaka strana, tako da... ima on toga, ali fale mu ključni elementi da bude za klasu i pol bolji igrač već 5-6 godina. Prije toga se mogao na mladost i godine izvlačiti.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 22 lip 2025, 12:22

anton 1983 napisao:E a di se to gleda?

Utakmice? Na DAZN-u, engleskom naravno. Nijemci su sve zasrali zadnja 3 dana na svome DAZN-u ili im ne daju prava kao prva 2 dana kada sam gledao utakmice na tom programu. Meni na IPTV jednostavno repriziraju na 2 kanala LP, Copa del Rey finale, bundesligaške utakmice. Totalno sranje.

Nijemce možeš na SAT1 gledati kada igraju svoje utakmice.

Sažetke na DAZN YouTube kanalu.

Tata mi je isto prije tjedan dana rekao da naš HNS ima neku online platformu gdje se, uz registraciju, mogu gledati utakmice.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Vrati se na: Klupsko SP 2025.