(1/2 finale - UZVRAT) Bayern 1:1 PSG

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi Prvaka u sezoni 2025-26

Re: (1/2 finale - UZVRAT) Bayern 1:1 PSG

PostPostao/la doro » 07 svi 2026, 15:24

Lennon napisao:Mene je strašno iznerviralo vođenje utakmice.

Kasnio je s izmjenama, neznam što je htio sa Stanišićem lijevo, kao da smo malo s svježim Daviesom i Karlom prodisali, možda je trebalo probati s Leonom na stoperu zadnjih 20 min jer ionako su nam stoperi vodili igru.

Sve se na kraju desilo puno prekasno, samim time i pogodak.

Sve tocno zelen je on i tvrdoglav nema nista samk.kopira pepa a takav nogomet je proslost ibhnovekvim tekmama poguban.

Kod trenera je fora kaj je simpa i dopadljiv pa ga igraci vole to je sve,ova sezona nije bolja radi neke top taktike ilj sazrijevanja momcadi vec kaj prebrikali Diaz,Olise pa i Gnabry vrlo vaznu ulogu,Kane jd rasturo j prije samo je dopio top dopjnj zato j toliko zabiki ove godine.
Kod kvalitetjib top ekipa koje se taktickini lukavo postave tesko ti mozes proc.

Po 5 put Laimer i rupa u 3 min ti riskantno stoje 50 m od gola pa kaj je to :lol:

Stanisic lijevo kad igras va bank je smrt,Kimmich uopce nije pomagao stoperima.

Kasni sa zamjfnama,igracima ne gobori da vise pucaju manje petjaju.

Olisea bj zatuko ne zato sto igrao lose svakom se desi ceccta njegova nonsalantnost lik je munja u glavi al o tom budem nekom drugom.prilikom.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 07 svi 2026, 20:50

Ma joj... nemam što reći posebno osim kako nismo bili dobri mimo ovih sranja sa sucima i tim skandaloznim odlukama u prvih 45 minuta.

PSG je ispao sjajna momčad i daleko gora po nas nego Real Madrid. No dobro... iduće sezone opet idemo iznova vidjeti što i kako ćemo.

Koliko smo poraza upisali ove sezone u Europi? Samo 2, jel da? Arsenal i PSG. To govori s kime smo imali posla i tko nam je bio prepreka, a umalo da smo opet se suočili s Arsenalom kojeg jedino nismo pobijedili u cijelom natjecanju.

Imamo na čemu raditi i iz tog razloga sam govorio prošle-pretprošle godine, daj Bože da Kompany dočeka više od 2 sezone u klubu i da klub opet pokušava novi suicid s otkazom.

Obranu moramo naučiti igrati jer ovo je bila lakrdija zadnja 2 i pol mjeseca.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 08 svi 2026, 07:25

Sve ovisi o treneru.Ako takticki ne sazrije bas za ovakve tekme nista od Lpasa njim,ovo je bila ogromna sansa!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 08 svi 2026, 08:09

Sad kad je glava trijezna, mora se reć jedna stvar.

Izbacio nas je jeben protivnik. Ok, pomogli su im suci u obe tekme (što je i presudilo, nek pametuje ko hoće), ali se mora priznat kako su moćni.

Svi pričaju o igračima naprijed, ali ljudi igraju vrsnu obranu! Svi su im igrači brzi i trče puno.

Glavna obrambena taktika je bila 1) zatvoriti Olisea no matter what i 2) izdominirat u sredini brojčano.

U drugoj tekmi, sve i da nije bilo sudačkih grešaka, dovoljno je jedno loše izlijetanje Upamecana (i nešprintanje nazad) da nas prođu i odluče tekmu s kontrom. Doslovno.

Našu su sredinu isključili agresivnim pritiskivanjem i brojem igrača.. Reko sam prije prve tekme da je njihova glavna snaga manipulacija - tako su nas i zadržali u šahu, toliko da su naši napadači bili frustrirani, veznjaci su se pogubili, a ne-igranje Gnabrya je potajno ispalo kao ključni nedostatak u razbijanju te taktike.

Njihov golman je namjerno uvijek ispucavao u aut, prema Stanišiću, tako da se igra preseli na tu stranu, presingom su tu neutralizirali Olisea i Kimmicha i odma nemamo naš flow igre.

Svi govore kako je Arsenal bolji u obrani.... Nisam siguran da je itko bolji od PSG-a u obrani. To što smo im zabili 5 golova u dvi tekme - to je zato što je ovaj Bayern vanredna napadačka ekipa. Nema šanse da im itko zabije pola, uključujući i arsenal.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 08 svi 2026, 08:37

Dalje, moram se uključiti u priču o trenerovoj taktici.
Ne možete gledati sve crno bijelo.

S jedne strane, da, i meni ide na živce što primamo puno golova. Nešto će se sigurno poraditi.

Međutim, šta je nogomet danas?
Uglavnom robotika. OSIM ovih par izuzetaka kao Bayern, PSG i Barca. I treba cijeniti to.

Bayern, po meni, treba nastaviti ovako. Jer ova ekipa je ŠPEKtakl. Kad gledaš tekmu, kad ideš u stadion znaš da ćeš vidit najbolje što ovaj cirkus zvan nogomet može pružiti. A nogometu danas fali momenta iznenađenja, moćnih poteza ko u traci, zabavnog faktora. Bayern je jedan od rijetkih koji to nudi.

Zato kažem, ne možemo gledati crno bijelo. Ok razočarani smo ispadanjem, tražimo krivca i birtija prvo po treneru udara, po Oliseu, Upi itd.

Ali ajmo prestati s tim. Ova Bayernova sezona je rekordna u svijetu po broju golova. Ne samo da je Bayern uspješan nego i atraktivan. Ne samo da su statistike i dojmovi dobri - već se ogleda i u zaradi i u povećanju praćenja kluba. Ova sezona je podigla Bayern, a znate zašto? Znate koja je glavna reklama?

ATRAKTIVAN DIVLJI TOTALNI NOGOMET.

Ja osobno želim da se nastavi ovim putem. Naravno, želim i da se popravi obrambeno ponašanje (što je teoretski jako teško kad igraš all-in all-out).

A što se tiče uspjeha. Kompany je kreno sa naslovom. Druga sezona možda bude double. Treća možda bude.... sreća...
Puno se treba poklopiti naravno, ali ja mislim da treba nastaviti s ovakom filozofijom jer je vidno da ekipa napreduje u ovom Kompany-ciklusu.

Sada treba odraditi PUNKTUELL. Sjećate se Javi Martinez momenta? Jedan igrač, ekipa postala još 20% bolja, iako je igrala finale LP sezonu prije. Ja vjerujem u ekipu i sportsko vodstvo. I optimističan sam za dalje, jer nije sve odjednom tako crno, nakon ispadanja od najbolje momčadi u europi. Ekipa je naučila na ovoj tekmi više nego od ijedne prije.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 08 svi 2026, 09:23

Evo i Kompany je upravo na PK reko isto što sam gore naveo.

"If your goal difference is +81, an all-time record in the Bundesliga, then you've done a lot to make sure you can't lose. We don't want to lose what makes us strong – and we want to win. The goal difference also shows that we don't achieve this with a small margin, but often with a big one. A game like PSG's is played down to the finest details. Of course, we need to do some things much better. But it wasn't as if the opponent was much better than us. What we want to improve shouldn't cost us what makes us strong. And if you look at it rationally, we're on the right track and just need to improve in the details."
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 08 svi 2026, 12:13

Siguran sam da ce sledeca sezona biti jos bolja. Kompany je dosta napredovao samo treba uporediti proslu godinu. Secam se onog poraza u Barceloni toga vise nema. Tako da par pojacanja i idemo ispocetka.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 08 svi 2026, 15:42

Ma samo malo više pragmatičnosti u velikim tekmama. Ne mora stoper bit na protivničkoj polovici stalno. Ne treba nam baš nogomet iz Flickove druge sezone gdje smo mislim 8-9 puta zaredom u prvenstvu gubili (ali nijednom izgubili hehe)
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 08 svi 2026, 15:55

100 puta sam pogledo taj njihov gol i jednostavno ne vjerujem da su nam tak uspjeli zabit. Pa tak se vise nemre poklopit u sljedecih 1000 puta!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 08 svi 2026, 15:56

anton 1983 napisao:100 puta sam pogledo taj njihov gol i jednostavno ne vjerujem da su nam tak uspjeli zabit. Pa tak se vise nemre poklopit u sljedecih 1000 puta!

Dosta je jednom :hehe:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 08 svi 2026, 16:08

Ciganijo i Bogu si teska...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la melodyne » 08 svi 2026, 18:27

https://x.com/iMiaSanMia/status/2052747617654714369

I po ko zna koji put se pokrece tema Thiago. :|
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 08 svi 2026, 18:30

Nije u krivu... e sad je pitanje dal to moze BiPsic :O:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 08 svi 2026, 20:47

Pobijedili su nas, a mi smo otvorili procjepe pa neka kontriraju na dugačko i široko i tako dođu do toga. :D

Idući zadatak za Bayernovog trenera: naučiti Bayern igrati obranu i u bijednoj ligi poput Bundeslige ne primiti u jedno 20 utakmica nijedan gol. :haha:

Suci su odlučili susret u 2 susreta gdje bi barem bilo drugačije sve pa taman i da smo ispali u konačnici. To me jedino smeta, poraz kao takav i ne baš. Previše sam naviknut na sve ovo zadnjih 12 godina, pa i godine prije toga.

Na kVAR sranja gdje suci iz godine u godinu non-stop sve lošiji i lošiji čak i s video provjerama, e to jednostavno ne može. Ma što jednostavno... apsolutno ne može!!! :nono: :nono: :nono: I to ne govorim za nas nego za bilo koju utakmicu kada gledam te sranja i perverzije, a prvenstveno kada Real Madrid igra u Europi i rade se svjesno tektonske pogreške na štetu drugih kako bi se ove guralo, a sada su preloši pa onda nisu uspjeli.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 09 svi 2026, 08:08

cruz napisao:Evo i Kompany je upravo na PK reko isto što sam gore naveo.

"If your goal difference is +81, an all-time record in the Bundesliga, then you've done a lot to make sure you can't lose. We don't want to lose what makes us strong – and we want to win. The goal difference also shows that we don't achieve this with a small margin, but often with a big one. A game like PSG's is played down to the finest details. Of course, we need to do some things much better. But it wasn't as if the opponent was much better than us. What we want to improve shouldn't cost us what makes us strong. And if you look at it rationally, we're on the right track and just need to improve in the details."

Super on tu sracka ali prosla je klupa(nama fali 1 ofanzivac kad svi zdravi) a sad falili Gnabry i Karl znaci 3 ofanzivca!

Hvatas glupu rezu ptotiv Mainza i Heideheima i trosis brutalno tih malo ofanzivaca,cjelu sezonu jedva da odmarao Kimmicha a ima top talenta Bichoffa! Oni imaju zamjenu Barcolu a mi smece dheksona :lol:

Decki.moji obje tekme u 2 pol mi vise nismo mogli trcat igraci krepali onda od umora i ne pogadjas uvijek kaj bi trebo to ne spominje trener uprava.

Psg ofanzivci igrali 6700 min trojka a nasi Olise,Kane i Diaz preko 11000 min.

Klupa klupa plus pragmatika protiv jakih ekipa a ne stoper na 50-60 m i jos u 3 min igre jbt mi navalili koda moramo 4-5 razlike dobit.Naivnost i tvrdoglavost trenera.Nije u detaljima vec moras cjeli obrazac ponekad promjeniti...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka 2025-26