Momci, ne znam iskreno šta očekivati večeras. Nekako mi djeluje da je veći optimizam bio pred prvu utakmicu nego sada iako Bajern ima prednost. Zebnja se provlači. Njima su se vratili neki vrlo važni igrači kao što su Militao, Mendi i naročito Belingem.
Iskreno, niti imam neku predikciju niti očekivanja kako će se utakmica odvijati. Koliko god Bajern imao prednost, i to što se revanš igra na Alijanc Areni, uvijek se vraćaju filmovi iz ona prethodna 4 duela kad je Real prolazio. Plus oni su izgubili prvenstvo, ova utakmica im je praktično "spašavanje sezone".
I opet da Upamekano ne bude Rupamekano, da Nojer opet ne zapliva, da se ne desi neki glupi crveni karton, penal ili autogol.
Što rekoste, ako sad Bajern ne prođe Reala, ne znam kada će...
Evo ovdje jedna zanimljiva stručna analiza kretanja Bajernovih igrača prije prve utakmice sa Realom:
A volim da pratim i JuTjub podkast Radio Muller sa svojim analizama i prognozama.
Oni izlaze ofanzivno i idu tražit gol s kojim se vraćaju u egal. Oni ako povedu mi smo na početku. Zato ostaje žal da nismo donijeli 2 gola prednosti. U pravu su svi kad kažu da ništa nije gotovo jer zbilja nije. Idemo hrabro, našu igru pa šta bude